Ketahui Teknik Memaksimakan Keuntungan Pelaburan Unit Amanah Anda Sehingga 3X Ganda Lebih Daripada Apa Yang Anda Perolehi Sekarang Ini!

jintan putih

freshman
Joined
Jan 8, 2018
Messages
4
Points
1
Age
23
header.jpg


+Ehem+Assalammualaikum & Salam Sejahtera Sahabat Pelabur...

+Rokok+Bilakah kali terakhir anda menyemak status dan penyata pelaburan unit amanah anda? Bilakah pula kali terakhir anda menghubungi agen pelaburan unit amanah anda dan bertanyakan kepadanya tentang pelaburan anda?

+Rokok+Jika ianya adalah 6 bulan yang lalu..... atau 1 tahun yang lalu.. maka, berkemungkinan besar, wang yang anda laburkan di dalam pelaburan unit amanah itu, tidak bekerja dengan keupayaannya yang maksimun. Sekaligus, memberikan anda kadar pulangan yang "biasa-biasa" sahaja...

+Sedih+Atau silap haribulan.. mungkin rugi pula!

Psst..Usah Bergantung Kepada Agen!
+Rokok+Ramai pelabur yang menyerahkan bulat-bulat wang pelaburan mereka kepada agen. Apa dana yang mahu dibeli? Bila masa dana mahu dibeli? Semuanya diserahkan kepada agen.

+Menyumpah+Tahukah anda?... Kebanyakkan agen unit amanah, tidak begitu peduli tentang pelaburan anda. Satu-satunya perkara yang sangat mereka ambil "peduli".. ialah tentang komisyen mereka!

+Menyoal+Tahukah anda?... Seringkali, agen akan menyajikan dana-dana yang tidak “perform” kepada bakal pelabur. Ini disebabkan, sebahagian daripada dana-dana tersebut memberikan komisen yang lebih tinggi berbanding dana-dana lain.

+RobotTahukah anda?... Ramai agen yang hanya bergantung kepada brochure dan publikasi yang dibekalkan oleh syarikat unit trust mereka. Jadi segala keputusan dan pilihan yang diberikan oleh agen kepada anda kadangkala tidak tepat, maklumat yang sudah “expired”, “outdated” dan tidak memuaskan hati bakal pelanggan.

+Rokok+Jadi usah lagi bergantung harap 100% kepada agen anda lagi..

Maksimumkan Keuntungan Pelaburan
Unit Trust Anda!

+HisapRokok+Tahukah Anda? Potensi keuntungan melabur di dalam pelaburan unit trust sebenarnya, adalah sangat besar, malah ianya boleh memberikan pulangan keuntungan sehingga 3 KALI GANDA lebih banyak daripada pelaburan di ASB, EPF ataupaun FIXED DEPOSIT.

roi.gif

Nota : Purata pulangan setahun apabila melabur dalam tempoh 10 tahun dalam tiap-tiap jenis pelaburan. Purata pulangan adalah bergantung kepada keadaan pasaran, masa masuk dan keluar daripada pelaburan dan tahap risiko tiap-tiap pelaburan

+Rokok+Terdapat 2 syarat untuk memperolehi keuntungan yang tinggi di dalam pelaburan unit trust. Iaitu;
 1. Melabur di dalam FUND YANG TERBAIK dari segi pulangan
 2. MASA YANG TEPAT untuk membeli atau menjual.
+Rokok+Kaedah memaksimumkan keuntungan ini, saya berikan nama sebagai "Kaedah MTS". Ianya satu kaedah pelaburan yang sedikit unik tetapi terbukti berkesan.


Apa Itu Kaedah MTS?
+Rokok+Kaedah MTS adalah satu kaedah untuk menentukan "FUND YANG TERBAIK" dan juga "MASA YANG TEPAT" untuk melabur di dalam unit trust. Jika anda mampu menguasai 2 syarat ini, insyallah, keuntungan pelaburan anda akan menjadi berlipat kali ganda.

+Rokok+Apakah kaedah MTS ini? Apakah Fund yang terbaik untuk dipilih? Bilakah masa yang tepat untuk melabur? Bagaimana untuk melakukan kaedah MTS ini?
Semuanya telah ditulis dan muatkan di dalam ebook Rahsia Unit Trust dibawah;

ecover03.jpg


Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopydan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.Apakah Isi Kandungan & Manfaat Yang Terdapat Di Dalam Ebook Ini?


+Bertanya+Menerusi ebook ini, anda akan didedahkan dengan...
 • Perbezaan & persamaan diantara pelaburan unit trust dan pasaran saham.
 • Bagaimana untuk menterjemah carta indeks pasaran saham bagi mengetahui arah sebenar pergerakkan pasaran saham samaada turun (downtrend) atau naik (uptrend) . Perkara ini sangat penting untuk menentukan masa yang sesuai untuk anda melabur di dalam unit trust.
 • Anda akan didedahkan dengan kaedah ringkas memilih dana saham terbaik yang sedang mengalami peningkatan yang memberangsangkan berbanding dana-dana yang lain .
 • Apakah kriteria-kriteria yang perlu dilihat dan dinilai sewaktu memilih dana pelaburan.

hasil.gifindekssaham.gif


+Melibas+Jadi, apa yang saya tulis di dalam ebook ini bukanlah sebuah teori rekaan, ianya adalah teknik berkesan yang saya sendiri gunakan untuk menggandakan kadar pulangan pelaburan unit amanah saya, dan juga pelaburan unit amanah pelanggan-pelanggan saya.


Untuk Siapakah Ebook Ini?
+Awas+Ebook ini bukanlah sesuai untuk semua orang, ianya hanya sesuai untuk mereka yang seperti dibawah..
 • Golongan yang baru nak memulakan pelaburan di dalam Unit Amanah / Unit Trust
 • Golongan yang sudah melabur di dalam unit amanah, tetapi hasil tidak begitu memberangsangkan
 • Agen-agen unit amanah yang ingin menambahkan ilmu dan sekaligus menyakinkan prospek
 • dengan kebijaksanaan anda menguruskan wang pelaburan mereka.
 • Serta... sesiapa yang inginkan wang bekerja untuk mereka.

Apa Kata Pakar Kewangan Tentang Ebook Ini?
Mereka yang mengenali dari saya tentu tahu berkenaan buku hardcopy saya Rahsia Melabur Unit Amanah di mana saya ada mengupas pelbagai strategi pelaburan Unit Trust.

Tetapi En Khairul telah membuktikan bahawa ada satu strategi lagi lebih berkuasa umpama "viagra". Saya guna perkataan "bukti" kerana beliau telah mengujinya sebelum ini sendiri terhadap pelaburannya. Tapi saya khuathir tidak ramai yang akan mengambil peluang keemasan ini untuk belajar kerana semua pelabur yang berjaya biasanya mempunyai empat sikap iaitu sabar, fikiran terbuka, sanggup buat kerja dan tidak mengikut sahaja nasihat penasihat atau tindakan pengurus dana.

Ramai pelabur unit amanah yang saya kenal tidak mempunyai sikap di atas sehingga menerima sahaja pulangan ala kadar dari pelaburan mereka. Siapa kata pelaburan unit amanah tidak menguja?

Halusi teknik beliau sebelum En Khairul akhirnya sedar bahawa dia sepatutnya tidak mendedahkan ilmu ini kepada umum.

sunthara.jpg


Sunthara Segar RFP
Sijil Perancangan Kewangan Islam, BEng(Hons) UKM
Penulis Buku - buku Kewangan, Pendidik Kemahiran Kewangan dan
Fasilitator Seminar Kewangan
www.suntharasegar.com


Berapakah Harga Ebook Ini?
Untuk sesebuah ebook yang berkaitan pelaburan, ia selalunya diletakkan pada harga yang tidak kurang daripada RM80. Ini kerana, ilmu yang terkandung di dalamnya, akan dapat memberikan pulangan beratus-ratus kali ganda kepada pembacanya. Oleh itu, harga ebook yang bernilai RM80 adalah sangat kecil nilainya berbanding pulangan yang akan diperolehi.

Tetapi bagi ebook "Rahsia Unit Trust" ini, ianya sedikit unik, harganya hanya RM27 sahaja!

Ini sememangnya tawaran yang sangat "hilang akal" dari saya. Saya meletakkan harga ebook ini yang serendah ini adalah kerana saya mahukan lebih ramai orang celik tentang pelaburan unit amanah ini yang sememangnya, mampu memberikan pulangan yang setanding, malah lebih hebat lagi, jika dilakukan dengan teknik yang betul.


Masih Ragu-Ragu?
Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda. Niat saya ingin membantu. Saya faham situasi anda. Anda khuatir pelaburan anda sia-sia?
Anda rasa RM27 ini macam tak berbaloi? Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

Jaminan Kepuasan 100% Atau
Wang Anda Akan Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Rahsia Unit Trust” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.
Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM27 anda.

Sebarang pertanyaan dan pembelian whatsapp;
jintan putih jintan putih | 0128397002
 

khairulbakhtiar

freshman
Joined
May 19, 2018
Messages
25
Points
3
Age
39
Menarik. Cuma saya mungkin akan 'review' ebook ini selepas mempunyai dana daripada sumber pendapatan (gaji). Buat masa ini saya lebih menumpukan kepada bagaimana menjana pendapatan dengan menjual produk atau perkhidmatan. Maklumlah reserve kewangan sudah kering.
 
Top