Ketahui Bagaimana Saya Mendapat 5 Angka Sebulan! Terbukti Berkesan!

Amzar

freshman
Joined
May 19, 2008
Messages
63
Likes
0
Points
6
Offline
#22
Mintak kepada sesape yang berkenaan, tolong bersikap profesional sket. Jangan la nak promote barang sendiri kat thread orang. Kalo nak, anda boleh bukak thread sendiri.
 
Last edited:
Joined
Jul 2, 2007
Messages
263
Likes
4
Points
18
Offline
#24
Takper... mungkin ni kesilapan pertama bro Ubi. Kita semua dulu pun ade wat spam @ hijack thread orang gak sebab tak tau. Sekarang dah tau next time jgn wat lagi.:)
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#25
sikap nie yg aku rasa mula ada pada member2 wc.. bila kengkawan bkk tread utk jual produk depa.. ada je kutu yg masuk line... apa pun.. harap2 pas nie wc trs ceria dengan ilmu.. bkn just nak juai produk semata..
 

menj

freshman
Joined
Jun 10, 2008
Messages
59
Likes
1
Points
8
Age
39
Offline
#26
Ada sesiapa yang dah beli produk ni, boleh bagi review sikit ke tak? Berminat hendak beli kalau worth it.
 
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,781
Likes
7
Points
38
Offline
#28
Ok... 30 tempat dah full! :D

Terima kasih kepada para pembeli!

Jadi harga asal... RM47!
 
Joined
Mar 14, 2006
Messages
270
Likes
5
Points
18
Offline
#29
Maaf kalo pos ni rasa tak sesuai...

Jika anda nak bonus 2+1 Pakej Rahsia 10k...





maksudnya dapatkan bonus saya Pakej Buat Duit percuma dengan pembelian Pakej Rahsia 10k labanon ni, sila la usha signature saya ye... tq!

p/s: maaf, saya pun confuse sama ada ni kira hijack ke tak. sbb ni pun promote rahsia10k gak. delete je la bila perlu... :p
 
Last edited:

ubi

freshman
Joined
Oct 7, 2007
Messages
149
Likes
0
Points
16
Offline
#31
Takper... mungkin ni kesilapan pertama bro Ubi. Kita semua dulu pun ade wat spam @ hijack thread orang gak sebab tak tau. Sekarang dah tau next time jgn wat lagi.:)
Sebenarnya takde niat nak spam@hijack thread org ni... silap saya pasal tak baca isi-isi post terutamanya post pertama oleh Labanon. Saya cuma baca tajuk thread ni aje. Ingatkan thread promote produk Rahsia10K... rupa-rupanya thread promote diskaun kat warga WC...

Maaf skali lagi yer... janji tak buat lagi...
 
Joined
Jul 2, 2007
Messages
263
Likes
4
Points
18
Offline
#35
Setelah membaca pakej Rahsia10k ni, saya berani katakan pakej ini adalah 'Live Changing' produk. Ebook ini tidak menyuruh buat itu dan ini untuk membuat duit di internet, tetapi blueprint yang padat dan lengkap ini menunjukkan terus cara2 memiliki produk informasi kita sendiri dengan step-by-step (very detail).

Tidak perlu terpinga2 lagi utk membuat produk digital sendiri sebab dalam pakej ini akan membawa kita secara automatik ke puncak kejayaan jika kita mengikuti langkah2 dalam pelan 60 hari yang disertakan bersama pakej. Apa yang diperlukan untuk membuat produk digital seperti ebook, semuanya ada disenaraikan lengkap dari A-Z termasuk setup sistem autoresponder serta program affiliate. Pakej ini bukan baca dan tinggal kemudian mengaplikasikan, tetapi sesuai untuk jangka masa panjang selagi kita ingin mencipta produk informasi dan boleh dirujuk berulang kali.

Apa yang paling saya kagumi adalah cara Labanon approach JV partner yang ada ditunjukkan cara2nya dlm kedua2 ebook teori & praktikal yang membuatkan IM tempatan terkenal cair dengan cara Labonon approach mereka. Ada lagi beberapa perkara yang menarik mengenai Blueprint ini. InsyaAllah pakej Rahsia 10k bakal mengubah hidup saya untuk mempunyai produk informasi sendiri & happy living.:)

Secara keseluruhannya Rahsia 10k mantap dan lebih bagus dari sesetengah ebook luar negara yang berharga $97 tu yang hanya menyuruh 'how to' saje. Bagi saya, ianya memang worth of money & kudos to Team Flarebiz:)
 
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,781
Likes
7
Points
38
Offline
#36
Setelah membaca pakej Rahsia10k ni, saya berani katakan pakej ini adalah 'Live Changing' produk. Ebook ini tidak menyuruh buat itu dan ini untuk membuat duit di internet, tetapi blueprint yang padat dan lengkap ini menunjukkan terus cara2 memiliki produk informasi kita sendiri dengan step-by-step (very detail).

Tidak perlu terpinga2 lagi utk membuat produk digital sendiri sebab dalam pakej ini akan membawa kita secara automatik ke puncak kejayaan jika kita mengikuti langkah2 dalam pelan 60 hari yang disertakan bersama pakej. Apa yang diperlukan untuk membuat produk digital seperti ebook, semuanya ada disenaraikan lengkap dari A-Z termasuk setup sistem autoresponder serta program affiliate. Pakej ini bukan baca dan tinggal kemudian mengaplikasikan, tetapi sesuai untuk jangka masa panjang selagi kita ingin mencipta produk informasi dan boleh dirujuk berulang kali.

Apa yang paling saya kagumi adalah cara Labanon approach JV partner yang ada ditunjukkan cara2nya dlm kedua2 ebook teori & praktikal yang membuatkan IM tempatan terkenal cair dengan cara Labonon approach mereka. Ada lagi beberapa perkara yang menarik mengenai Blueprint ini. InsyaAllah pakej Rahsia 10k bakal mengubah hidup saya untuk mempunyai produk informasi sendiri & happy living.:)

Secara keseluruhannya Rahsia 10k mantap dan lebih bagus dari sesetengah ebook luar negara yang berharga $97 tu yang hanya menyuruh 'how to' saje. Bagi saya, ianya memang worth of money & kudos to Team Flarebiz:)
Thanks a lot :)
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
#39
Berdasarkan kepada produk-produk Adly aka Labanon sebelum ni kita sebenarnya tidak perlu risau dan sangsi lagi untuk melaburkan sedikit ringgit bagi mendapatkan buah tangan terbaru dari beliau ini. Lihat sahaja majalah IM yang dihasilkannya, Cukup mengkagumkan bukan !

Mengenai “Rahsia 10K” saya tidak menunggu lama untuk mendapatkannya kerana saya percaya dengan hasil kerja budak 17 tahun ni :). Bila dah memilikinya.. Nah! seperti yang saya jangkakan, memang produk ini sangat memuaskan hati .

Informasi yang diberi dalam produk utama yang pertama ( Case Study ) adalah cukup jelas dan segar dimana Adly mengolah setiap bab secara terperinci tanpa berselindung ditambah pula dengan elemen-elemen motivasi yang benar-benar menyuntik semangat saya . Kalau ada sesiapa yang ingin mengatakan bahawa sebahagian informasi yang Adly berikan boleh didapati secara percuma di internet mungkin saya bersetuju tetapi fikirkanlah pula berapa banyak masa yang kita perlu laburkan untuk dapatkan segala maklumat tersebut dan sekarang Adly telah memudahkan serta menjimatkan masa kita dengan merangkumkan segala maklumat didalam satu ebook. ( Sebenarnya ada banyak maklumat rahsia yang jarang diperkatakan telah diberitahu oleh Adly.. kalau nak tahu.. kenalaa dapatkan produk ini secepat mungkin.. :))

Mengenai produk utama yang kedua (Praktikal), Adly telah menyediakan sebuah nota lengkap beserta contoh yang mana pada saya cukup berguna bagi sesiapa yang berhasrat untuk memulakan bisnes secara online di internet ditambah pula dengan ebook “Plan 60 hari”, dan ini saya perlu berterima kasih kepada Adly kerana sekali lagi telah menjimatkan masa saya dengan menghasilkan satu pelan lengkap bermula dari peringkat awal sehinggalah kita berjaya menghasilkan satu produk untuk dipasarkan. Setelah mendapatkan produk ini pastinya tiada alasan lagi untuk saya mengatakan sukar untuk menghasilkan satu produk digital yang mana ianya bukan sahaja mampu memberi RM10 atau RM20 bahkan sehingga RM 10,000 ke akaun bank!

Walaubagaimanapun saya perlu berbalik kepasa asas, yang mana produk ini tidak membawa apa-apa makna sekiranya kita hanya membeli tetapi tidak mengaplikasikan apa yang telah dicurahkan oleh penulis. Apa yang penting praktikkan apa yang diajar kemudian FOKUS!

Secara keseluruhan saya memang amat-amat berpuas hati dengan isi kandungan produk beserta bonus-bonus yang diberikan. Terima Kasih Adly dan team Flarebiz Satu lagi produk yang amat berkualiti daripada anda! :)
 
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,781
Likes
7
Points
38
Offline
#40
Berdasarkan kepada produk-produk Adly aka Labanon sebelum ni kita sebenarnya tidak perlu risau dan sangsi lagi untuk melaburkan sedikit ringgit bagi mendapatkan buah tangan terbaru dari beliau ini. Lihat sahaja majalah IM yang dihasilkannya, Cukup mengkagumkan bukan !

Mengenai “Rahsia 10K” saya tidak menunggu lama untuk mendapatkannya kerana saya percaya dengan hasil kerja budak 17 tahun ni :). Bila dah memilikinya.. Nah! seperti yang saya jangkakan, memang produk ini sangat memuaskan hati .

Informasi yang diberi dalam produk utama yang pertama ( Case Study ) adalah cukup jelas dan segar dimana Adly mengolah setiap bab secara terperinci tanpa berselindung ditambah pula dengan elemen-elemen motivasi yang benar-benar menyuntik semangat saya . Kalau ada sesiapa yang ingin mengatakan bahawa sebahagian informasi yang Adly berikan boleh didapati secara percuma di internet mungkin saya bersetuju tetapi fikirkanlah pula berapa banyak masa yang kita perlu laburkan untuk dapatkan segala maklumat tersebut dan sekarang Adly telah memudahkan serta menjimatkan masa kita dengan merangkumkan segala maklumat didalam satu ebook. ( Sebenarnya ada banyak maklumat rahsia yang jarang diperkatakan telah diberitahu oleh Adly.. kalau nak tahu.. kenalaa dapatkan produk ini secepat mungkin.. :))

Mengenai produk utama yang kedua (Praktikal), Adly telah menyediakan sebuah nota lengkap beserta contoh yang mana pada saya cukup berguna bagi sesiapa yang berhasrat untuk memulakan bisnes secara online di internet ditambah pula dengan ebook “Plan 60 hari”, dan ini saya perlu berterima kasih kepada Adly kerana sekali lagi telah menjimatkan masa saya dengan menghasilkan satu pelan lengkap bermula dari peringkat awal sehinggalah kita berjaya menghasilkan satu produk untuk dipasarkan. Setelah mendapatkan produk ini pastinya tiada alasan lagi untuk saya mengatakan sukar untuk menghasilkan satu produk digital yang mana ianya bukan sahaja mampu memberi RM10 atau RM20 bahkan sehingga RM 10,000 ke akaun bank!

Walaubagaimanapun saya perlu berbalik kepasa asas, yang mana produk ini tidak membawa apa-apa makna sekiranya kita hanya membeli tetapi tidak mengaplikasikan apa yang telah dicurahkan oleh penulis. Apa yang penting praktikkan apa yang diajar kemudian FOKUS!

Secara keseluruhan saya memang amat-amat berpuas hati dengan isi kandungan produk beserta bonus-bonus yang diberikan. Terima Kasih Adly dan team Flarebiz Satu lagi produk yang amat berkualiti daripada anda! :)
Ho ho ho! Thanks a lot :)
 
Top