Kerja Part Time / Full Time Dirumah, Income RM1300 - RM3400 Sebulan di Shopee

Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#21
Setiap hari pada pukul 8 pagi, pihak Jobdirumah akan mengirim senarai kerja-kerja daripada syarikat/ majikan terus ke email anda. Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Anda boleh pilih mana kerja yang bersesuaian dengan anda, fahamkan kehendak majikan dan mula memohon kerja tersebut.
 
Joined
May 13, 2013
Messages
15
Likes
0
Points
0
Offline
#22
Anda boleh pilih mana kerja yang bersesuaian dengan anda, fahamkan kehendak majikan dan mula memohon kerja tersebut.



 
Last edited:
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#23
Apa kelebihan kalau mendaftar jobdirumah?

Penerangan bertulis secara online tentang di mana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja di rumah dengan majikan & agensi.

Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.
Video tutorial cara membuat permohonan kerja – kerja yang ahli fikir sesuai dengan kelayakan & kemahiran mereka.
Tip – tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagan online. Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu – satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan percuma. Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi – agensi secara percuma setiap hari.
 
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#27
Perniagaan di rumah – Sebarang jenis program yang anda sertai dan memerlukan anda membuat promosi atau mencari pelangan atau downline adalah sejenis perniagaan di rumah. Pendapatan anda di jana hasil daripada pembelian atau penyertaan pelangan atau downline baru.
ii. Pekerjaan di rumah – Anda di bayar untuk bekerja menyiapkan tugasan atau kerja yang di beri oleh majikan. Sama ada majikan itu mendapat untung atau tidak dalam perniagaan mereka itu bukan masalah anda. Gaji di bayar oleh mereka kepada anda untuk menyiapkan tugasan atau kerja tertentu.
Oleh sebab itu jobdirumah diwujudkan. Pihak Jobdirumah tidak menjual atau menawarkan program perniagaan kepada anda. Mereka menyediakan LATIHAN ASAS dan jalan yang betul ke arah mendapatkan kerja di rumah yang sebenar. Kerja di mana anda di bayar untuk menyiapkan tugasan atau kerja yang di perlukan oleh majikan BUKAN membantu mereka mendapatkan pelanggan.
 
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#28
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Saya terpanggil untuk buat artikel yang agak panjang lebar mengenai Info Tentang Kerja Sambilan Dirumah melalui Jobdirumah.com. Artikel ini 100% hasil review dari pandangan saya sendiri dan bukannya artikel dari mana-mana pihak ye. Artikel tentang kerja sambilan jobdirumah ini terwujud hasil dari banyak pertanyaan pelawat blog terhadap jobdirumah. Tarik nafas panjang-panjang sebelum baca artikel bebelan panjang lebar.

Saya faham jika anda kurang yakin samada benar atau tidak wujud pekerjaan dari rumah kerana banyak tawaran kerja di rumah dan akhirnya anda di sajikan dengan skim cepat kaya, perlu cari downline untuk dapat kembali wang yang anda bayar atau program perniagaan yang hanya menipu.

Untuk mendapat kerja di rumah yang sebenar, anda perlu tahu di mana untuk mencari peluang tersebut. Memang ada banyak peluang pekerjaan di rumah tapi kebanyakan adalah perniagaan di rumah bukan pekerjaan di rumah. Walaupun kedua – dua jenis ini boleh di lakukan di rumah tetapi mempunyai maksud yang berbeza.

Ini salah satu jumlah bayaran yang saya dapat setelah menyiapkan kerja-kerja yang diberikan oleh syarikat-syarikat tertentu. Ada sebahagian, dari kerja lain. Lihat, ada yang saya dapat banyak, ada yang saya dapat sikit. Yang bagusnya, dibayar dalam DOLLAR. Kali dengan 3 kali ganda? Haa, berapa yang saya dapat? Ini tempias yang saya dapat setelah menyertai Jobdirumah.


View attachment 12247


i. Perniagaan di rumah – Sebarang jenis program yang anda sertai dan memerlukan anda membuat promosi atau mencari pelangan atau downline adalah sejenis perniagaan di rumah. Pendapatan anda di jana hasil daripada pembelian atau penyertaan pelangan atau downline baru.
ii. Pekerjaan di rumah – Anda di bayar untuk bekerja menyiapkan tugasan atau kerja yang di beri oleh majikan. Sama ada majikan itu mendapat untung atau tidak dalam perniagaan mereka itu bukan masalah anda. Gaji di bayar oleh mereka kepada anda untuk menyiapkan tugasan atau kerja tertentu.
Oleh sebab itu jobdirumah diwujudkan. Pihak Jobdirumah tidak menjual atau menawarkan program perniagaan kepada anda. Mereka menyediakan LATIHAN ASAS dan jalan yang betul ke arah mendapatkan kerja di rumah yang sebenar. Kerja di mana anda di bayar untuk menyiapkan tugasan atau kerja yang di perlukan oleh majikan BUKAN membantu mereka mendapatkan pelanggan.

Mengenai Jobdirumah.com:

jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.
Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan

Mengenai Kliks Solution:
Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.
Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.

Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran: 001762546-A
No Telefon: 0172651827 (Isnin - Jumaat: 3pm - 10pm sahaja)
Fax: 0321784213

Pengasas: Fadil Abdullah - Kuala Lumpur
Mempunyai kepakaran dalam bidang Research & Development, Pengurusan Sumber, Email Marketing, Affiliate Marketing, Web Development, E-commerce & bidang IT berkaitan.
Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing.

Pengasas Bersama: Halim Hussain - Cyberjaya
Lulusan Telecommunication Technology dari Kolej Telekom & berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang IT & Internet Marketing. Punya kepakaran dalam bidang Technical Support, Satellite Networking Technology, System Administration & Network Engineering.

Contoh-contoh Tugasan Jobdirumah
View attachment 12248

Setiap hari pada pukul 8 pagi, pihak Jobdirumah akan mengirim senarai kerja-kerja daripada syarikat/ majikan terus ke email anda. Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Anda boleh pilih mana kerja yang bersesuaian dengan anda, fahamkan kehendak majikan dan mula memohon kerja tersebut.

Contoh-contoh tugasan yang akan di tawarkan kepada anda
View attachment 12249

Apa kelebihan kalau mendaftar jobdirumah?

Penerangan bertulis secara online tentang di mana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja di rumah dengan majikan & agensi.

Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.
Video tutorial cara membuat permohonan kerja – kerja yang ahli fikir sesuai dengan kelayakan & kemahiran mereka.
Tip – tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagan online. Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu – satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan percuma. Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi – agensi secara percuma setiap hari.

View attachment 12250

Kenapa perlu bayar RM50 untuk daftar Jobdirumah?
Ramai yang bertanyakan kenapa perlu bayar pendaftaran sebanyak RM50? Nak cari kerja perlu bayar ke? Menipulah. Kalau betul tolak jelah dari bayaran kerja yang kami akan dapat nanti tak boleh ke? Kalau tak dapat kerja macam mana? Rugilah!

Saya nak tanya anda yang nak pergi temuduga kerja pun kena keluarkan dulu modal permulaan untuk pergi temuduga seperti tambang bas @ minyak kereta, print resume, cuci gambar pasport dan sebagainya kan? Adakah semua pengorbanan anda itu dijanjikan anda pasti dapat kerja tersebut??

Jadi cuba anda baca balik kenapa dikenakan bayaran sebegitu di Jobdirumah.
Bayaran yang dikenakan sebanyak RM50 hanya sekali sahaja adalah untuk kos mereka menyediakan latihan dalam bentuk penulisan online dan juga video tutorial cara untuk mendapatkan kerja dirumah dengan cara dan sumber yang betul. Mereka juga akan hantar email setiap hari menyatakan senarai kerja-kerja kosong atau anda boleh juga lihat senarai update kerja yang ada di website jobdirumah apabila anda sudah mendaftarjobdirumah.

Saya dah mendaftar jobdirumah tapi tak tahu nak mula dari mana?
Apabila anda dah mendaftar dan dapat sms username dan password dari pihak jobdirumah. Sila login dan baca segala penerangan dari pihak jobdirumah, tengok video yang disediakan dan baca artikel bagaimana cara untuk mencari kerja dari sumber yang betul. Anda lihat, baca dan fahamkan. Apabila dah faham, sila mendaftar pada website-website yang disarankan. Mencuba dan mahirkan skill menaip di website yang disarankan oleh jobdirumah. Praktiskan segala tips yang diberikan.

Kemudian, lihat senarai kerja yang ditawarkan, pilih mana yang bersesuaian dengan anda, baca kehendak majikan dan sila bida kerja yang diingini.


Bida itu bukan bida nombor ekor ye. Anda perlu apply kerja tue dengan bid tawaran harga, tempoh masa anda mampu lakukan kerja itu dan kelebihan anda supaya majikan memilih anda sebagai pekerja pilihan. Makluman segala pekerjaan dalam jobdirumah ini perlu anda bida dengan majikan untuk memohon pekerjaan tersebut. Jika masih ada masalah boleh hantarkan pertanyaan bantuan kepada pihak jobdirumah.


Alah Jobdirumah ini menipu sama je dengan kerja-kerja online yang lain!!
Semuanya terletak pada diri anda untuk menilainya. Kalau anda baca betul-betul satu persatu di website jobdirumah anda akan faham bagaimana konsep jobdirumah ini beroperasi tanpa ada sebarang motif tersembunyi. Sehingga kini saya tak pernah jumpa lagi yang mengatakan jobdirumah ini menipu kerana saya sendiri pun dah join. Kalau ada sila maklumkan terus pada saya beserta buktinya.

Anda dah besar panjang boleh fikir sendiri mana baik dan buruk dan juga tiada unsur paksaan pun untuk anda join (syarat jobdirumah untuk 18 tahun ke atas sahaja). Saya SYOR pada yang berminat untuk cuba dapat income sampingan. Pada yang menganggur, pesara, surirumah sepenuh masa, pelajar atau sesiapa yang nak cuba cari duit sampingan boleh mencuba >>jobdirumah<<

Jadi, jika anda betul serius mahu bekerja di rumah, anda perlu bertindak sekarang. Dengan mendaftar di
www.jobdirumah.com

Kerja parttime di perlukaj segera..
 
Joined
Jun 4, 2009
Messages
150
Likes
1
Points
18
Offline
#30
Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi.

menarik ni sbb saya ni fresh graduate mmg byk masa kat rumah. leh PM details bleh x bro?
boleh tau nama dan lokasi bro. kalau dekat leh kita sembang2 lepas terawikh, saya belanja :)
 
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#31
Peluan menjana income hari raya..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Saya terpanggil untuk buat artikel yang agak panjang lebar mengenai Info Tentang Kerja Sambilan Dirumah melalui Jobdirumah.com. Artikel ini 100% hasil review dari pandangan saya sendiri dan bukannya artikel dari mana-mana pihak ye. Artikel tentang kerja sambilan jobdirumah ini terwujud hasil dari banyak pertanyaan pelawat blog terhadap jobdirumah. Tarik nafas panjang-panjang sebelum baca artikel bebelan panjang lebar.

Saya faham jika anda kurang yakin samada benar atau tidak wujud pekerjaan dari rumah kerana banyak tawaran kerja di rumah dan akhirnya anda di sajikan dengan skim cepat kaya, perlu cari downline untuk dapat kembali wang yang anda bayar atau program perniagaan yang hanya menipu.

Untuk mendapat kerja di rumah yang sebenar, anda perlu tahu di mana untuk mencari peluang tersebut. Memang ada banyak peluang pekerjaan di rumah tapi kebanyakan adalah perniagaan di rumah bukan pekerjaan di rumah. Walaupun kedua – dua jenis ini boleh di lakukan di rumah tetapi mempunyai maksud yang berbeza.

Ini salah satu jumlah bayaran yang saya dapat setelah menyiapkan kerja-kerja yang diberikan oleh syarikat-syarikat tertentu. Ada sebahagian, dari kerja lain. Lihat, ada yang saya dapat banyak, ada yang saya dapat sikit. Yang bagusnya, dibayar dalam DOLLAR. Kali dengan 3 kali ganda? Haa, berapa yang saya dapat? Ini tempias yang saya dapat setelah menyertai Jobdirumah.


View attachment 12247


i. Perniagaan di rumah – Sebarang jenis program yang anda sertai dan memerlukan anda membuat promosi atau mencari pelangan atau downline adalah sejenis perniagaan di rumah. Pendapatan anda di jana hasil daripada pembelian atau penyertaan pelangan atau downline baru.
ii. Pekerjaan di rumah – Anda di bayar untuk bekerja menyiapkan tugasan atau kerja yang di beri oleh majikan. Sama ada majikan itu mendapat untung atau tidak dalam perniagaan mereka itu bukan masalah anda. Gaji di bayar oleh mereka kepada anda untuk menyiapkan tugasan atau kerja tertentu.
Oleh sebab itu jobdirumah diwujudkan. Pihak Jobdirumah tidak menjual atau menawarkan program perniagaan kepada anda. Mereka menyediakan LATIHAN ASAS dan jalan yang betul ke arah mendapatkan kerja di rumah yang sebenar. Kerja di mana anda di bayar untuk menyiapkan tugasan atau kerja yang di perlukan oleh majikan BUKAN membantu mereka mendapatkan pelanggan.

Mengenai Jobdirumah.com:

jobdirumah.com merupakan penyedia khidmat latihan asas dan sumber pekerjaan alternatif pada yang berminat. Perkhidmatan yang disediakan adalah panduan dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial tentang bagaimana, cara apa, dan di mana hendak mencari kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.
Untuk kemudahan ahli, Jobdirumah.com akan menolong mencari kekosongan baru dan dihantar terus ke email setiap pagi secara percuma. Jika ada kerja yang ahli fikirkan sesuai dgn kemahiran, ahli boleh buat permohonan kepada majikan

Mengenai Kliks Solution:
Di daftarkan dengan SSM atas nama Kliks Solution pada 30/4/2008 di Kuala Lumpur.
Bekerja 100% di rumah dan tidak mempunyai pejabat & tidak pernah bercadang untuk mempunyai pejabat pada masa depan kerana ia lebih kos efektif dan mengunakan konsep kebebasan bekerja di rumah tanpa perlu mengikut protokol kerja biasa.

Nama Perniagaan: Kliks Solution
No Pendaftaran: 001762546-A
No Telefon: 0172651827 (Isnin - Jumaat: 3pm - 10pm sahaja)
Fax: 0321784213

Pengasas: Fadil Abdullah - Kuala Lumpur
Mempunyai kepakaran dalam bidang Research & Development, Pengurusan Sumber, Email Marketing, Affiliate Marketing, Web Development, E-commerce & bidang IT berkaitan.
Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing.

Pengasas Bersama: Halim Hussain - Cyberjaya
Lulusan Telecommunication Technology dari Kolej Telekom & berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang IT & Internet Marketing. Punya kepakaran dalam bidang Technical Support, Satellite Networking Technology, System Administration & Network Engineering.

Contoh-contoh Tugasan Jobdirumah
View attachment 12248

Setiap hari pada pukul 8 pagi, pihak Jobdirumah akan mengirim senarai kerja-kerja daripada syarikat/ majikan terus ke email anda. Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Anda boleh pilih mana kerja yang bersesuaian dengan anda, fahamkan kehendak majikan dan mula memohon kerja tersebut.

Contoh-contoh tugasan yang akan di tawarkan kepada anda
View attachment 12249

Apa kelebihan kalau mendaftar jobdirumah?

Penerangan bertulis secara online tentang di mana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja di rumah dengan majikan & agensi.

Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.
Video tutorial cara membuat permohonan kerja – kerja yang ahli fikir sesuai dengan kelayakan & kemahiran mereka.
Tip – tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagan online. Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu – satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan percuma. Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi – agensi secara percuma setiap hari.

View attachment 12250

Kenapa perlu bayar RM50 untuk daftar Jobdirumah?
Ramai yang bertanyakan kenapa perlu bayar pendaftaran sebanyak RM50? Nak cari kerja perlu bayar ke? Menipulah. Kalau betul tolak jelah dari bayaran kerja yang kami akan dapat nanti tak boleh ke? Kalau tak dapat kerja macam mana? Rugilah!

Saya nak tanya anda yang nak pergi temuduga kerja pun kena keluarkan dulu modal permulaan untuk pergi temuduga seperti tambang bas @ minyak kereta, print resume, cuci gambar pasport dan sebagainya kan? Adakah semua pengorbanan anda itu dijanjikan anda pasti dapat kerja tersebut??

Jadi cuba anda baca balik kenapa dikenakan bayaran sebegitu di Jobdirumah.
Bayaran yang dikenakan sebanyak RM50 hanya sekali sahaja adalah untuk kos mereka menyediakan latihan dalam bentuk penulisan online dan juga video tutorial cara untuk mendapatkan kerja dirumah dengan cara dan sumber yang betul. Mereka juga akan hantar email setiap hari menyatakan senarai kerja-kerja kosong atau anda boleh juga lihat senarai update kerja yang ada di website jobdirumah apabila anda sudah mendaftarjobdirumah.

Saya dah mendaftar jobdirumah tapi tak tahu nak mula dari mana?
Apabila anda dah mendaftar dan dapat sms username dan password dari pihak jobdirumah. Sila login dan baca segala penerangan dari pihak jobdirumah, tengok video yang disediakan dan baca artikel bagaimana cara untuk mencari kerja dari sumber yang betul. Anda lihat, baca dan fahamkan. Apabila dah faham, sila mendaftar pada website-website yang disarankan. Mencuba dan mahirkan skill menaip di website yang disarankan oleh jobdirumah. Praktiskan segala tips yang diberikan.

Kemudian, lihat senarai kerja yang ditawarkan, pilih mana yang bersesuaian dengan anda, baca kehendak majikan dan sila bida kerja yang diingini.


Bida itu bukan bida nombor ekor ye. Anda perlu apply kerja tue dengan bid tawaran harga, tempoh masa anda mampu lakukan kerja itu dan kelebihan anda supaya majikan memilih anda sebagai pekerja pilihan. Makluman segala pekerjaan dalam jobdirumah ini perlu anda bida dengan majikan untuk memohon pekerjaan tersebut. Jika masih ada masalah boleh hantarkan pertanyaan bantuan kepada pihak jobdirumah.


Alah Jobdirumah ini menipu sama je dengan kerja-kerja online yang lain!!
Semuanya terletak pada diri anda untuk menilainya. Kalau anda baca betul-betul satu persatu di website jobdirumah anda akan faham bagaimana konsep jobdirumah ini beroperasi tanpa ada sebarang motif tersembunyi. Sehingga kini saya tak pernah jumpa lagi yang mengatakan jobdirumah ini menipu kerana saya sendiri pun dah join. Kalau ada sila maklumkan terus pada saya beserta buktinya.

Anda dah besar panjang boleh fikir sendiri mana baik dan buruk dan juga tiada unsur paksaan pun untuk anda join (syarat jobdirumah untuk 18 tahun ke atas sahaja). Saya SYOR pada yang berminat untuk cuba dapat income sampingan. Pada yang menganggur, pesara, surirumah sepenuh masa, pelajar atau sesiapa yang nak cuba cari duit sampingan boleh mencuba >>jobdirumah<<

Jadi, jika anda betul serius mahu bekerja di rumah, anda perlu bertindak sekarang. Dengan mendaftar di
www.jobdirumah.com
 
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#33
Jangan ragu2 kerana dah banya yang berjaya menjana income dr jdr... tunjuk ajar yang mudah di ikuti...
 
Joined
Jun 4, 2009
Messages
150
Likes
1
Points
18
Offline
#34
Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi.

menarik ni sbb saya ni fresh graduate mmg byk masa kat rumah. leh PM details bleh x bro?
boleh tau nama dan lokasi bro. kalau dekat leh kita sembang2 lepas terawikh, saya belanja
 
Joined
Oct 27, 2012
Messages
223
Likes
4
Points
18
Offline
#37
Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi.

menarik ni sbb saya ni fresh graduate mmg byk masa kat rumah. leh PM details bleh x bro?
boleh tau nama dan lokasi bro. kalau dekat leh kita sembang2 lepas terawikh, saya belanja
Memang merik.... sebarang pertanyaan anda boleh hubung no yang di link yang saya dah bagi di atas... sebarang kemuskilan terjawab di sana...
 
Top