Kepentingan video dalam web biz anda!!!!!!

Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#1
assalamualikum semua,

Anda ada web biz kan,kalau belum lagi kene buat satu sebab web penting sebagai kedai nak promosikan biz anda.

Tahukah anda Video adalah nadi dan nyawa untuk web bisnes anda!!!!!!!

Biar saya terangkan kepentingannya,

Di Malaysia ada lebih 18 juta pengguna internet dan bertambah dari semasa ke semasa,juga ada berjuta web bisnes di Malaysia.

Bagaimana anda nak lawan persaing anda???

Kalau nak harap grafik ,gambar atau ayat kadang orang blur nak layan,juga jangan banyakkan ayat dan gambar sahaja.

Yang bagi orang tertarik tak lari dari web anda adalah video penerangan biz anda.

Majoriti manusia yang masuk web anda banyak malas nak baca,jika anda letak video penerangan mesti dah ada tarikan untuk web anda.

Jadi bagi saya Video adalah nyawa bagi web untuk memperkenalkan produk atau servis juga iklan serta promosi adalah nyawa bagi biz untuk terus hidup.

Video Nyawa Web dan Promosi adalah nyawa biz anda.

Simple Rule.
 
Joined
Jul 30, 2011
Messages
657
Likes
0
Points
16
Offline
#3
betul tu tuan, saya setuju..
saya ada gunakan facebook untuk upload video..
jumlah view pada video lebih tinggi daripada reach gambar..
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#4
assalamualikum semua,

Anda ada web biz kan,kalau belum lagi kene buat satu sebab web penting sebagai kedai nak promosikan biz anda.

Tahukah anda Video adalah nadi dan nyawa untuk web bisnes anda!!!!!!!

Biar saya terangkan kepentingannya,

Di Malaysia ada lebih 18 juta pengguna internet dan bertambah dari semasa ke semasa,juga ada berjuta web bisnes di Malaysia.

Bagaimana anda nak lawan persaing anda???

Kalau nak harap grafik ,gambar atau ayat kadang orang blur nak layan,juga jangan banyakkan ayat dan gambar sahaja.

Yang bagi orang tertarik tak lari dari web anda adalah video penerangan biz anda.

Majoriti manusia yang masuk web anda banyak malas nak baca,jika anda letak video penerangan mesti dah ada tarikan untuk web anda.

Jadi bagi saya Video adalah nyawa bagi web untuk memperkenalkan produk atau servis juga iklan serta promosi adalah nyawa bagi biz untuk terus hidup.

Video Nyawa Web dan Promosi adalah nyawa biz anda.

Simple Rule.
wajib kena ada video pada web anda bukan hanya gambar dan penerangan
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#6
Setuju. Video lebih membantu
bukan hanya membantu tapi jadi nadi utama dalam web makin banyak web dalam Malaysia,kalau tak ada video memang susah nak bagi customer kat web kita.

selain video ,colour font dan gambar pun kena menarik
 
Top