kepada semua ahli forum yang post kat online stock & forex!

baem

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
1,123
Points
38
umarz,

tak yah la berperang ngn orang mcm nih. nonsense.

terang - terang dia cakap dia ejen so dia bleh letak affiliate link dalam post. dh terang2 rules tak ikut than jadi sangat psiko. apa kes?

takde saper rendahkan untung dia ciput. ramai yang main besar2 tak poyo pun... klu ko takde loss tuh maknanya ko tak gempak lagi. kenapa aku cakap mcm tuh?

loss tulah determine psychology level ko. how u comeback dari situation mcm tuh..

dah la wellter.. simpan la ss ko.. plus buang2 la aff link tuh..

byee....
 

Umarz

freshman
Joined
Apr 29, 2009
Messages
54
Points
0
umarz,

tak yah la berperang ngn orang mcm nih. nonsense.

terang - terang dia cakap dia ejen so dia bleh letak affiliate link dalam post. dh terang2 rules tak ikut than jadi sangat psiko. apa kes?

takde saper rendahkan untung dia ciput. ramai yang main besar2 tak poyo pun... klu ko takde loss tuh maknanya ko tak gempak lagi. kenapa aku cakap mcm tuh?

loss tulah determine psychology level ko. how u comeback dari situation mcm tuh..

dah la wellter.. simpan la ss ko.. plus buang2 la aff link tuh..

byee....

Ok.. Tadi aku terasa angin setgh badan. Lani ni Ok dah..
 

MQA

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
136
Points
0
hidup x selalunya indah..
langit tak selalu cerah..
lalala..

islam tu jelas..
if haram then haram..
if halal then halal..
terpulang kat individu tu nak pikir mcm mana..
kdg2 betul org ckp..kubur lain2..
bg aku statment tu sesuai utk org2 special je..
XD..
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
salam semua pemorum!
saya dah baca habis semua masalah berkaitan dengan forex dan saya dapat merasakan yang ahli2 forum ni tidak mengikuti perkembangan dunia..
kalau topik2 hangat macam selesema ****,micheal jackson meninggal dunia..ish,semua orang tahu!
tapi forex?
ada topik yg tak tahu broker sah di malaysia
ada topik kata penipuan fxopen
ada topik pasal EA
ada yang tak dpt beza EA dengan autoprofit
=='
saya minta maaf kalau ada yang marah kat saya sebab saya katakan kamu ni dah ketinggalan zaman kot?
tolong jangan marahkan saya sebab ckp kamu begitu
saya mungkin baru je register kat sini tapi saya dah lama bergiat aktif dalam forex ni.
mari kita ke topik pertama yg saya nak katakan!
BAIKLAH PEMORUM SEKALIAN!
setakat ini hanya ada 2 syarikat forex sah yang berdaftar di malaysia
1-liteforexmas=www.liteforexmas.com
2-instafxmalaysia=www.instafxmalaysia.com
saya dah tanya kebanyakkan pelabur insta yang melabur dgn insta dan mengatakkan yang instafxmalaysia adalah sebuah syarikat yang cepat membuat segala transaksi bagi syarikat yang baru!
manakala liteforexmas sudah berdaftar di malaysia hampir 5 tahun!
mungkin anda kata saya penipu atau *****
tapi kalau semua pemorum nak tahu kenapa tak nak tanya yang sudah berdaftar dan mengambil keuntungan setiap minggu?nak bertanya kepada yang berpengalaman
http://www.jahehehehee
klik forum

topik ke2 yg saya tgk
sehingga sekarang belum pernah saya dgr ttg fxopen kat malaysia..sebab kalau ada pun mungkin dia tak top?
and saya dah baca topik tu...kena tipu sebab pakai ejen kot?

topik ke3=EA(expert advisor)
hah!ini masalah paling besar dengan forex!
sesiapa yang berpengalaman pun takkan dapat menang forex tanpa software!kebanyakkan pelabur forex mendapatkan perkhidmatan EA dengan menyewa EA selama beberapa bulan!
ada juga yg sanggup beli EA dari US,EURO dan JEPUN hanya kerana nakkan teknologi terbaru!
masalah paling besar ialah samada pandai guna atau tidak?
follow setting terbaru atau tidak?
buat masa ini hanya 1 laman web menjual EA sahaja yang sentiasa follow up pelanggan dia!malahan laman web tu milik orang malaysia!
malah pro forex juga sudi berkongsi pengalaman dengan mereka semua!
setting terbaru sentiasa di update dari semasa ke semasa..
http://www.pooorahr

topik ke 4=tak dpt beza autoprofit dgn EA
autoprofit ialah satu software signal.maksudnya menganalisis graf forex samada naik atau jatuh!trade kena buat sendiri mengikut analisis!
EA ialah expert advisor!segala kerja adalah automatik!maksudnya hanya perlu on EA dan biar ia bekerja sendiri!(sama seperti kita mengupah orang gaji bekerja utk kita!)

sekian!
http://www.kuang3x

mcm baguih je hang ni............
 

SHAMX777

freshman
Joined
Jun 5, 2009
Messages
31
Points
0
salam semua pemorum!
saya dah baca habis semua masalah berkaitan dengan forex dan saya dapat merasakan yang ahli2 forum ni tidak mengikuti perkembangan dunia..

Wa'alaikum salam. Atas apa fakta yang membolehkan saudara mengatakan demikian? Berhati2 ketika berhujah... salah hujah... memakan diri sendiri.

kalau topik2 hangat macam selesema ****,micheal jackson meninggal dunia..ish,semua orang tahu!
tapi forex?
ada topik yg tak tahu broker sah di malaysia
ada topik kata penipuan fxopen
Haaaa... pasal bab ni lah yang saya mencelah... kalau tak... tak tergerak pun hati nak menyibuk kat sini. Di mana2 post saudara saya dapati mesti ada mention pasal FXOPEN... broker ni sahaja... broker2 lain tak mention pun. Hurmmm... kalau nak promote company sendiri... tak perlu memburuk-burukan company orang lain. Concentrate kat Company sendiri punya promotion sudahlah. Kalau dah personal attack kat company orang lain... make sure dengan FAKTA... bukan "hearsay". lepas tu... bersedialah menunggu kritikan daripada orang lain pula yer.
ada topik pasal EA
ada yang tak dpt beza EA dengan autoprofit
=='
saya minta maaf kalau ada yang marah kat saya sebab saya katakan kamu ni dah ketinggalan zaman kot?
tolong jangan marahkan saya sebab ckp kamu begitu
saya mungkin baru je register kat sini tapi saya dah lama bergiat aktif dalam forex ni.
mari kita ke topik pertama yg saya nak katakan!
BAIKLAH PEMORUM SEKALIAN!
setakat ini hanya ada 2 syarikat forex sah yang berdaftar di malaysia
1-liteforexmas=www.liteforexmas.com
2-instafxmalaysia=www.instafxmalaysia.com

Hurmmm... kalau lama berkecimpung dalam bidang ini... saudara hanya menunjukkan kepada orang ramai betapa NAIF nya saudara dalam bab ini. Cuba check balik dengan BANK NEGARA dan SC. Saya dah check... tak ada pun. Jika keluarkan Kenyataan... sila kemukakan BUKTI nya sekali. Saya pun curious sangat2 nie... betul ke?

Lagi sekali saya ingin menegur... tak perlu memburukkan orang lain untuk kepentingan diri sendiri. Buktikan FXOpen ni SCAM... saya pun nak tahu juga... sebab banyak acc saya dengan FXOpen nie. Kalau betul FXOpen scam... saya tutup semua acc sekarang juga.

FXOpen ECN starts to get widely recognized :113: This guy... as I remember last time... he gave a cynical and skeptical comment about the new ECN platform. Now... look at him... falling in love with FXOpen ECN plaform already :8:

Click here to read the comment about FXOpen ECN platform >>> http://forexmagnates.com/fxopen’s-mt4-ecn-is-much-better-than-originally-thought/#more-1438

I respect this kind of person... he did his research thoroughly before giving any comments... even though he was a bit skeptical in the first place. He came back with more detail info and fact to back up or dismiss his original hypothesis.

FXOpenECN.jpg

FXOpenECN2.jpg

Hot Quotes:

A few days ago I received a personal tour and had a chance to review the company’s technology as well to see how the liquidity is provided (can’t say who the liquidity provider is for now, but it’s big, very big).

Moreover, I got a chance to see some of FXOpen’s statements and was pleasantly surprised to have found that this is not a small broker by any rate. FXOpen’s monthly volume average is around $55B which puts it above several known and popular brokers and is a sign of confidence by traders.

Looks like they have acces to the Swiss Forex Marketplace since they offer trading in the exact same pairs. anyway, it is an excellent source of liquidity and offers very competitive spreads. This makes FXOpen a very interesting alternative to some of the more well known brokers out there.

Way to go Fxopen!
 

gilos

freshman
Joined
Jun 17, 2008
Messages
36
Points
6
ehehehe...dah kena tangkap BNM ka wellter? ker dengan cik marginah? aduss...:rolleyes:
 
Top