Kengkawan, mari tolong aku!!!!

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Aq perlukan idea untuk buat satu laman web yang amat diperlukan oleh semua orang.

Boleh korang sume bagi idea/laman web yang amat-amat korang perlukan dalam abad nie.

Lau x pun, satu laman web yang korang rasa amat diperlukan oleh penduduk dunia pada abad ini.

Sesuatu yang bermanfaat.

Sistem pown boleh gak.

Tolong yew,,, please.
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
membership video hosting.

Skrg ni video sharing paling top adalah youtube.... tapi masalahnya youtube tu public (semua orang boleh tengok). Kalau nak buat restrict user pun tak boleh buat banyak.

Jika kita nak buat produk berbayar, nak guna video di mana video itu khas utk pelanggan kita sahaja, tentunya youtube kurang sesuai.

Kalau nak sendiri hosted, makan bandwidth tu
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
buat satu program PTC yang bayar RM1 per klik..hehehe

aku rasa WC ni pon dah cukup..banyak2 site nanti pening kepala..
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
wangcyber.com

semua orang, satu dunia perlukan wangcyber.com ;)
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Yew la. Tapi kan wangcyber kan dah adew. Nie nak create satu lagi portal yang amat diperlukan. Pasal kesihatan kew.
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
website memperjuangkan agama Islam.... menuju kepada hidup abadi di akhirat
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
Buat pasal perumahan. Aku ade cadang nak buat, tapi projek tu tergendala.

Maksud aku, buat database yang akan mengumpul data sesebuah taman perumahan, cerita tentang taman tu. Dari segi kemudahan, kelebihan dan kekurangan (cth: dekat dengan sekolah, tapi takde tiang telefon kat sini..)

-Senang bagi orang yang nk pindah rumah, atau membuat rancangan untuk tinggal di sesebuah tempat..
 
Top