Kenapa Web F.A.M x update langsung.

Sapikk

Newbie
Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,135
Points
36
Kenapalah web F.A.M ni x reti2 nak update. ( http://www.fam.org.my )

Saya ni penyokong Man Utd, tapi dalam masa yang sama sangat menyokong pasukan kebangsaan. setiap kali ingin mengetahui update semasa mengenai skuad kebangsaan, saya akan memasuki web F.A.M. Namun yang mengecewakan, mereka langsung tidak update dengan content terkini. Jauh berbeza dengan web Man Utd.

Jika dibuat perbandingan, setiap kali habis perlawanan, tidak sampai 30 minit web man utd da ada update. Web F.A.M? Tunggu berjanggut pun x update2. Web nya pun kurang interaktif. Kalau ada forum pun menarik juga.

Web mereka juga kelihatan 1.0. dan bukan 2.0..

hanya sekadar luahan peminat bola sepak Malaysia. Apa2pun tahniah sbb tadi menang 2-1 lwn Kyrgyzstan di Sukan Asia di China.
 

penang

Senior
Joined
Jul 17, 2009
Messages
1,353
Points
0
Kenapalah web F.A.M ni x reti2 nak update. ( http://www.fam.org.my )

Saya ni penyokong Man Utd, tapi dalam masa yang sama sangat menyokong pasukan kebangsaan. setiap kali ingin mengetahui update semasa mengenai skuad kebangsaan, saya akan memasuki web F.A.M. Namun yang mengecewakan, mereka langsung tidak update dengan content terkini. Jauh berbeza dengan web Man Utd.

Jika dibuat perbandingan, setiap kali habis perlawanan, tidak sampai 30 minit web man utd da ada update. Web F.A.M? Tunggu berjanggut pun x update2. Web nya pun kurang interaktif. Kalau ada forum pun menarik juga.

Web mereka juga kelihatan 1.0. dan bukan 2.0..

hanya sekadar luahan peminat bola sepak Malaysia. Apa2pun tahniah sbb tadi menang 2-1 lwn Kyrgyzstan di Sukan Asia di China.

saya pun ada masuk web FAM sebelum ini....mmg x update pun. Apa tahniah Malaysia mng dgn Kyrgzstan 2-1. Pas nie lawan Jepun tak tahu apalah nasib. Kalau dapat seri dah cukup bagus...
 

wancyber

Newbie
Joined
Jan 22, 2008
Messages
56
Points
6
perghh.. info pasukan kebangsaan pun tak update.. menang x update.. kalah apa lagi..

layan soccernet malaysia lagi best.. info team malaysia di sukan asia ==> http://sokernet.com/blog/global/sukan-asia/sukan-asia-2010-malaysia-tewaskan-kyrgyzstan-2-1.html siap video lagi :)

nak kata FAM takde bajet.. tiket final Piala Malaysia pun naik.. licin pula tu tiket.. tak termasuk duit masuk dari team yg kuat kena denda (kelantan la tu..) dengar citer baru ni ada janji nak update web secara kerap.. ntah la boleh caya ke tak :(
 

MrDisc

Veteran
Joined
May 3, 2008
Messages
2,875
Points
48
Aiseh sungguh memalukan laa isu mcm nie...susah2 sgt bikin laa autoblog jek..:) aper2 pon tahniah pada harimau malaya kita kerana berjaya memenangi perlawanan pertama nie. Harap moral pemain bertambah baik menjelang pertemuan dengan JEPUN nanti..

p/s: Tahniah kelantan kerana 2 player mereka berjaya menyumbang gol kemenangan kepada malaysia.

p/p/s: Nak update berita sukan terkini mehh sapot sini --> Berita Sukan Terkini Xlaa seOTAI web/blog sukan yang lain sebab umur blog pon baru 2 minggu jek..tapi macam-macam ada berita sukan di blog tersebut..Terima kasih pada yang melawat blog tersebut.
 
Top