kenapa takleh add card ke2 tuk paypal

Offline
#1
salam semua, maaf saya ni masih mentah dalam bab ni. Baru-baru ni saya dapat satu surat dari public bank. Kat dalam tu ada satu kad debit visa yang kaler kuning. Dalam surat tu ada jugak bagitau yang debit card saya telah di tamatkan 14 jun lepas. jadi pihak public bank dah bg kad baru visa menggantikan kad mastercard lama saya.

Masalahnya saya dah masukkan rm 20 dalam akaun tu, tapi bila nak register tuk card ke 2 dalam paypal. Tak boleh. Boleh kawan2 semua share macam mana nak register kad baru ni. Kad yang pertama (debit mastercard public bank( saya dapat verify tanpa sebarang masalah tapi yang kedua ni susah sikit. saya dah masukkan alamat dengan betul. no card dan maklumat lain dengan betul tapi fail jugak.

boleh share pengalaman cara untuk selesaikan masalah saya ni. Ada tak kad debit lain yang diterima untuk verify paypal. terima kasih.
 

rouke

freshman
Offline
#4
kalau mybank..bulan lepas sy ade try letak dc utk pp..mule2 tu takleh ..sebab nye bukan ape..cume kite kena call customer service die utk aktif kan international spending (x ingat name btol die)..so mybe bro bleh try call customer service public bank
 
Offline
#6
kalau mybank..bulan lepas sy ade try letak dc utk pp..mule2 tu takleh ..sebab nye bukan ape..cume kite kena call customer service die utk aktif kan international spending (x ingat name btol die)..so mybe bro bleh try call customer service public bank
ok saya akan cuba call esok, kalau x jln jgk akan pg terus ke hq public bank kat KL. thx bro ;)