Kenapa Semut Kerumun Gula ???

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 11, 2008
Messages
64
Likes
0
Points
6
Offline
#43
Antara tools hebat yg GVO berikan ialah....

1. Eresponder .... bandingkan dgn aweber (5000 mailing list USD69.99 sebulan)

2. Online GVO conference .... bandingkan dgn webex (69.99usd sebulan)

3. Website monitoring software ...bandingkan dgn Wormly (39usd sebulan)

4. Video hosting... bandingkan dgn Video Host (98usd sebulan)

so kalau anda masih lagi rasa gvo ni main2, entahlah... mana nak dpt company lain bg mcm tu...

nanti saya akan sambung ngan marketing tools yg gvo bg plak...
kwn2 gvo kat sini yg nak share bg info pun boleh gak heheheh...
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#45
GVO ni mmg best tapi x join ler sebab RM 150 putar sana putar sini... nk tumpu satu2 dulu... pening wat bebanyak ... hehehe
betul kata anda

utk join semua jadikan bisness, mmg pening kepala..

mmg lebih baik tumpukan satu je utk jadikan sebagai biz

maknanya, kita boleh join semua (GVO, GDI, hypro, kad kredit dll ), tapi hanya satu je jadi biz dan yang lain as pengguna.
 
Joined
Jul 11, 2008
Messages
64
Likes
0
Points
6
Offline
#46
Sebenarnya kita kena study betul2 satu2 produk tu....

sebenarnya GDI pun saya buat gak...tp disebabkan GVO ni byk kelebihan yg lain...so saya tumpu yg ni sekejap...lgpun ia MLM baru...so sapa yg terawal memang akan cepat naik...

Point saya kat sini ialah...selidik dulu apa yg kita buat...research sikit ka... baru dpt apa yg kita nak.... jgn tahu nak join ja...

Takkan byk otai2 IM dunia bole join benda ni.... fikirkan sejenak...
 
Last edited:
Joined
Jul 11, 2008
Messages
64
Likes
0
Points
6
Offline
#47
Antara Marketing Tools GVO

1. GVO recruiter... tools ni membolehkan kita menghantar ke seberapa mailinglist yg kita ada kat dalam akaun kita samaada gmail/yahoo/AOL... so kalau kita ada 1000 email list dlm akaun kita so kita boleh tembak terus 1000 email tu....






sumber kat link ni...

http://www.gvocom.com/save-money.php
 
Last edited:

mmrz73

freshman
Joined
Aug 15, 2009
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#48
Ini contoh pengiraan bonus bulanan

level 1 Jumlah Pakej Titanium
1 2 RM64.73
2 4 RM32.36
3 8 RM64.73
4 16 RM129.46
5 32 RM258.91
6 64 RM517.82
7 128 RM1035.65
8 256 RM2071.30
9 512 RM4142.59
10 1024 RM8285.18
JUMLAH RM16602.73
gvoteam.webs.com
 

uis

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#49
Ceh walaupun aku paling suka memang PTC dan join Adsense saje saje...
Aku nak try MLM ni jugak... pikir GDI ke GVO... Hmmm kena research dulu...
 
Joined
Jul 11, 2008
Messages
64
Likes
0
Points
6
Offline
#50
Ceh walaupun aku paling suka memang PTC dan join Adsense saje saje...
Aku nak try MLM ni jugak... pikir GDI ke GVO... Hmmm kena research dulu...
ya research dulu....

aku dulu yg paling aku tumpu pasal founder gvo tu

Joel Therien... dia tu pengasas kioskws...dah 12 tahun dia running biz tu.... so dia ni seorg yg telus n jujur meguruskan bisnes dia... so dia punya bisnes memang berkembang maju....
 
Last edited:

mmrz73

freshman
Joined
Aug 15, 2009
Messages
2
Likes
0
Points
0
Offline
#52
Free trial 14days dengan USD1 sahaja

Adalah lebih baik anda mencuba USD1 untuk trial period selama 14 hari dan anda boleh login dimember area untuk memberitahu pihak admin sekiranya anda tidak mahu lagi menyertai GVO sebelum tamat tempoh 14 hari tersebut.
gvoteam.webs.com
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#56
dari upline je ke..bro punya mana?
aku dh cube trial 14hari...
nothing...yg aku dpt..better GDI lg ada gak hasil walaupun ckit...
GVO x mampu nk maintain bulanan....bg newbie mcm aku nie...fikir la betul..
klu korang mampu boleh join GVO...aku x kata GVO x bgs:)
tp bg yg berkemampuan boleh pilh GVO.
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
661
Likes
3
Points
18
Offline
#57
hmm. mod tak nak pantau thread nih ker?

macam dah promote program GVO pulak nih.
 
Status
Not open for further replies.
Top