Kenapa sekarang WC macam sedikit sunyi?

mazlie nadzri

Senior
Joined
Jan 23, 2008
Messages
1,686
Points
38
Hujung tahun, kena buat closing akaun bisnes, so, bz sikitlah, dengan perancangan tahun hadapan lagi...

Ditambah, musim cuti sekolah, ambil kesempatan rehat di kampung :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Ntah... sunyi ker?

Nak kena kawin kot... hehehheheh.... sori.....

Mungkin sebab ramai yg berforum siang hari... malam hari buat bender lain :D

macam aku... hikhikhik
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Ntah... sunyi ker?

Nak kena kawin kot... hehehheheh.... sori.....

hahahaha... ke situ pulak :p

biasa la ujung2 tahun ni.... mcm2 benda nak kena buat.

dan hujung2 tahun ni biasanya ramai orang kawen :D
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
bro faezil org JB ker?

duduk maner? mana tau bleh jumpa borak2...
 

Dang

freshman
Joined
Feb 14, 2009
Messages
386
Points
16
Ntah... sunyi ker?

Nak kena kawin kot... hehehheheh.... sori.....

Mungkin sebab ramai yg berforum siang hari... malam hari buat bender lain :D

macam aku... hikhikhik

ye la...musim cuti sekolah la skang ni kan..
ramai yg cuti..pas tu lak ramai yg kawin..
so paham2 jer la kalu dah time malam2 tu...huhahuahua....
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
mungkin ramai IM nak duk rancang nak release produk baru..kasi gempar 2010
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
erm..
macam tu yea..

pelik juga, kalau sblm2 ni, rancak je sy tgk.
seronok juga berforum, tp skrg ni..

kurang sikit lah..

ngeh ngeh ngeh, biasa lew. ada masa forum ni rancak, ada
masa forum ni tak berapa rancak sangat. tapi mmg best
lepak dekat sini
 

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
em... kadang2 je time rancak...
sampai sy pindah kt CG lak...
kt sna seme ade... ape2 awok2 kite kekalkan WC ni
 
Top