Teknologi Kenapa Digi skrg ada problem?

dreschan

freshman
Joined
Apr 6, 2011
Messages
56
Points
6
Hi geng, nak tanya dalam dua tiga minggu ni korang ada masalah internet tak dgn digi? Aku punya line slow gila do walaupun dkt phone dia tulis 4G tapi lembap wei haha tah lah knp. Telco lain semua okay tak skrg ni?
 

ladycaca75

freshman
Joined
May 30, 2011
Messages
27
Points
3
digi mmg mcm tu. Telco lain oke je mcm I punya xpax no oke je xde mslh
 

roronoa zoro

freshman
Joined
Jan 8, 2019
Messages
13
Points
1
Age
25
mak aku guna digi mmg tgh mslh. dia yg tak on tenet sgt pun ngadu kat aku tenet dia teruk, line pun sama.
 

AziziSedal

freshman
Joined
Dec 24, 2019
Messages
21
Points
1
Age
22
Hi geng, nak tanya dalam dua tiga minggu ni korang ada masalah internet tak dgn digi? Aku punya line slow gila do walaupun dkt phone dia tulis 4G tapi lembap wei haha tah lah knp. Telco lain semua okay tak skrg ni?
skrg musim hujan boss kadang kadang mmg line slow. lagipun skrg banjir so maybe dia punya pencawang ada problem ke. Kita ni kena banyak bersabar haha
 

AziziSedal

freshman
Joined
Dec 24, 2019
Messages
21
Points
1
Age
22
mak aku guna digi mmg tgh mslh. dia yg tak on tenet sgt pun ngadu kat aku tenet dia teruk, line pun sama.
suruh mak sabar sikit haha diorang maybe tengah buat maintainance ke chill bruh. Kalau asyik nak maki je susah gak haha diorang nak cover satu malaysia punya line wei
 

gunner422

freshman
Joined
Nov 7, 2019
Messages
7
Points
1
Age
28
skrg musim hujan boss kadang kadang mmg line slow. lagipun skrg banjir so maybe dia punya pencawang ada problem ke. Kita ni kena banyak bersabar haha
takkan la mslh tak setel ag kan. skrg da panas.. ala tukaq la pi guna celcom je kan setel masalah tu
 

AziziSedal

freshman
Joined
Dec 24, 2019
Messages
21
Points
1
Age
22
takkan la mslh tak setel ag kan. skrg da panas.. ala tukaq la pi guna celcom je kan setel masalah tu
itulah masalah telco ni. Kata akan upgrade tapi dah berbulan bulan dah berubah musim pun line still sama je
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
164
Points
18
itulah masalah telco ni. Kata akan upgrade tapi dah berbulan bulan dah berubah musim pun line still sama je
bersabar jelah huhu. Saya pakai celcom alhamdulillah tak pernah lagi line takda berhari hari. Paling paling pun 2 jam centu je line slow time tgh malam. Tp dia akan inform yg diorang ada buat maintenance
 
Top