Kenapa anda Memilih Untuk Biz/[email protected]?

Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
klw dpt gurl yg suka online biz kan best..hehe dpt juga share minat yg sama..dh khwin nt mst lebih byk masa dihabiskn dgn fmly..tp jgn smpai asyik sgt buat online biz..24jam ngadap laptop jer..almtnye dpt cwgn offline baru ler..hihi guraw jer
 

saufik1

freshman
Joined
Apr 30, 2012
Messages
50
Points
0
Salam,
baiklah jika berminat untuk membuat internet bisnes,
SK telah melancarkan ebook pelaburan hartanah tanpa modal
dan SK mencari agent utk menjualkannya

SK akan memberi 50:50 profit sharing kepada anda
Untuk menjadi agen, boleh beli ebook SK dahulu dan SK akan ajar mcm mana nak promote.

Time kasih
Lawat laman web SK di saufikarim.com
 

najmi

freshman
Joined
Dec 18, 2010
Messages
29
Points
0
syok je baca komen2 org yang berjaya dengan [email protected] ni...hmmm pembakar semangat btol..thank you
 

iza perfumeberry

freshman
Joined
Aug 8, 2009
Messages
12
Points
0
biz dari rumah byk benefitnya
- jimat duit parking, shopping baju kerja, lunch all
- kontrol masa sendiri
- boleh didik anak sendiri drp org lain yg jaga
- jana pendapatan lebih drp bekerja....biz berkembang...if keje sama shj..increment skit
- if kerja, suit selalu x cukup....susah nak buat saving...biz dari rumah, insyallah tiap2 hari boleh buat sales
-
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
memang ler..tapi kadang2 bosan jugak kot...sama cam keje kat opis tempat sama...tapi ada baik jugaklah...at least anak membesar depan matakan..tak yah org lain jaga
menarik komen awak. sebab salah sorang IM besar Malaysia yg pernah saya jumpa face to face pun cerita benda yang sama.
Anak dia yang first dia tak dapat tengok membesar. Tau2 je dah merangkak, tau2 je dah pandai tatih, tau2 je dah pandai jalan. Gitu lar

Anak dia yang second sejak dia jadi IM fulltime baru la dia dapat perhatikan tumbesaran anak dia.

Saya dah kawin tapi belum ada anak. Belum rasa lagi la "tak dapat tengok anak membesar" tu. Buat masa ni masih lagi keje + biz online.

Hebat kuasa internet. Dapat bagi orang capai freedom. Itulah sasaran saya. InsyaAllah

 

muna mohammad

freshman
Joined
May 1, 2012
Messages
1
Points
0
Age
36
best bisnes kat rumah..walaupun dengan keriuhan anak2..tp still nak bt bisnes gak..selamat kan anak2 kat depan mata jer

Betul..saya sangat sokong konsep SOHO ni..walau sekarang makan gaji, tp mmg sedang belajar selok belok perniagaan secara offline n online sbg persediaan utk berhenti kerja dalam masa 11 thn lg supaya saya dapat bergelar surirumah yg menjadi usahawan :) All the best utk kita semua
 

Azharr

Newbie
Joined
Oct 3, 2009
Messages
141
Points
16
Teman isteri yang kene posting pendalaman

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
 

ladyimran

Newbie
Joined
Feb 15, 2013
Messages
108
Points
0
Saya nak business dari rumah sbbnya saya rasa hati saya tk ada dipejabat. Dulu saya kerja sebagai engineer disebuah company terkenal yg dh berusia 125 tahun dari sweeden. Tapi hati lebih suka bisnes :)

Saya ada buat bisnes design baju pengantin, kasut dan juga tudung. Masyuk juga jika nk dikirakan bagi saya yg tiada langsung pendidikan fashion sbb customer berani buat baju pengantin dgn saya yg harga ribu2. Itula imbuhannya bila kita buat sesuatu yg kita sgt suka , tkder qualification pon kita tetap yakin boleh buat:)

Sekarang saya masih aktif design, dan saya dh mula bisnes cosway juga sbb saya juga minat utk ada kedai since cosway kasi kedai percuma dgn modal rendah. Siapa yg berminat juga nk join saya dan nk mohon kedai farmasi ecosway yg cantik and wangi and ada aircond + cctv tu boleh message saya atau email saya ecoswayfreestockist[at]gmail[dot]com

Saya boleh terangkan sejelas2nya dan group saya pon ada sediakan coaching n briefing setiap selasa di kelana jaya. Jadi janganlah gundah gulana sbb dh betul2 faham baru buat keputusan nk join ke tak ok :) mari2 message saya
 

jutawansuri

freshman
Joined
Jun 19, 2013
Messages
19
Points
1
BISNES DARI RUMAH NI BANYAK BAGUSNYA. Tapi untuk bermula memang bukan perkara senang. kalau seseorang tu dah biasa kerja pejabat, and dapat income monthly, tiba2 buat bisnes yang ada turun naiknya; memang mencabar

Tapi fikir positif. Kalau yang dah ada anak, dapat jaga anak. Tak payah apply cuti kalau nak ke mana2. Tak perlu sangkut jam setiap pagi dan petang (tengah hari pun kot?). Dapat sediakan makanan untuk keluarga. Dapat buat benda yang kita suka contohnya buat kraf ke, dengan kurang kekangan masa.
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
BISNES DARI RUMAH NI BANYAK BAGUSNYA. Tapi untuk bermula memang bukan perkara senang. kalau seseorang tu dah biasa kerja pejabat, and dapat income monthly, tiba2 buat bisnes yang ada turun naiknya; memang mencabar

Tapi fikir positif. Kalau yang dah ada anak, dapat jaga anak. Tak payah apply cuti kalau nak ke mana2. Tak perlu sangkut jam setiap pagi dan petang (tengah hari pun kot?). Dapat sediakan makanan untuk keluarga. Dapat buat benda yang kita suka contohnya buat kraf ke, dengan kurang kekangan masa.
ya betul tu. kesimpulannya senang aje.

kejayaan adalah milik orang yg rajin & kuat berusaha.

kalau malas buat apa pun tak jadi...
 
Top