Kenangan Buat Duit Dengan Iklan PTC

Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#1
semue thread ptc dah sunyi,

teringat kenangan lepas,first dpt duit dgn internet ni main ptc je,care lain x tau lg sbb newbie sgt time tu,:)
tp sbb kan ptc la sye mula msuk dlm dunia im ni,sampai berpuluh ptc saye join,tp hasihnye kurang,tp still gmbire mase tu walaupan hanya dpt 1usd sbb tu first income dr internet,:))

kenangan terindah,:D:D:D
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#2
sy pun start dgn PTc . pastu baru kenal affiliate . masa start join PTC bbrpa bulan lalu nak berforum pun tak tau .. PM - private message pun aq tak tau .. hha,
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
#3
sy pun start dgn PTc . pastu baru kenal affiliate . masa start join PTC bbrpa bulan lalu nak berforum pun tak tau .. PM - private message pun aq tak tau .. hha,
haha,tp tengok la bro skrg,dah otai..tahniah bro sbb berjaya dlm dunia im ni,:),sye je masih merangkak lagi,:)
harap boleh beri tunjuk ajar pada masa kan dtg,:)
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#4
haha,tp tengok la bro skrg,dah otai..tahniah bro sbb berjaya dlm dunia im ni,:),sye je masih merangkak lagi,:)
harap boleh beri tunjuk ajar pada masa kan dtg,:)
salah tu bro . sy pun newbie lagi :) tahap otai tu masih jauh dgn sy . sama2 kita bljar utk IM ni . :)
 
Joined
Dec 22, 2008
Messages
203
Likes
0
Points
16
Offline
#6
walaupun seseorang itu pro dalam sesuatu bidang. seharusnya ditanam dalam diri, bahwa diri sentiasa dianggap newbie. kerana. setiap hari. ada ja bnda aru yg hendak dipelajari. ilmu terus bergerak, jika gah dengn kejayaan dulu, tiadalah sinar baru pada kejayaan pd masa hadapan.
 
Top