Kenangan Buat Duit Dengan Iklan PTC

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
semue thread ptc dah sunyi,

teringat kenangan lepas,first dpt duit dgn internet ni main ptc je,care lain x tau lg sbb newbie sgt time tu,:)
tp sbb kan ptc la sye mula msuk dlm dunia im ni,sampai berpuluh ptc saye join,tp hasihnye kurang,tp still gmbire mase tu walaupan hanya dpt 1usd sbb tu first income dr internet,:))

kenangan terindah,:D:D:D
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
sy pun start dgn PTc . pastu baru kenal affiliate . masa start join PTC bbrpa bulan lalu nak berforum pun tak tau .. PM - private message pun aq tak tau .. hha,
 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
sy pun start dgn PTc . pastu baru kenal affiliate . masa start join PTC bbrpa bulan lalu nak berforum pun tak tau .. PM - private message pun aq tak tau .. hha,
haha,tp tengok la bro skrg,dah otai..tahniah bro sbb berjaya dlm dunia im ni,:),sye je masih merangkak lagi,:)
harap boleh beri tunjuk ajar pada masa kan dtg,:)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
haha,tp tengok la bro skrg,dah otai..tahniah bro sbb berjaya dlm dunia im ni,:),sye je masih merangkak lagi,:)
harap boleh beri tunjuk ajar pada masa kan dtg,:)
salah tu bro . sy pun newbie lagi :) tahap otai tu masih jauh dgn sy . sama2 kita bljar utk IM ni . :)
 

zufar89

freshman
Joined
Dec 22, 2008
Messages
206
Points
16
walaupun seseorang itu pro dalam sesuatu bidang. seharusnya ditanam dalam diri, bahwa diri sentiasa dianggap newbie. kerana. setiap hari. ada ja bnda aru yg hendak dipelajari. ilmu terus bergerak, jika gah dengn kejayaan dulu, tiadalah sinar baru pada kejayaan pd masa hadapan.
 
Top