Kempiskan perut

lilycutez

freshman
Joined
Jul 17, 2011
Messages
3
Points
0
Memiliki perut yang kempis atau kurang berlemak memang menjadi idaman kebanyakan anda. Sebab ada di antara anda yang dah pun berjaya kempiskan perut setelah mengamalkan petua-petua tertentu. Mesti seronok bila usaha anda tu berhasil, kan?


Tapi, ada gak yang masih belum berjaya mencapai matlamat tersebut. Mungkin anda patut kaji semula mengapa perut anda masih tak kempis-kempis lagi. Mesti ada yang tak kena ni.


Adakah kerana anda tak serasi atau tak mengamalkan sesuatu petua tu secara konsisten? Kalau tak serasi, cuba anda praktikkan pula satu lagi petua kempiskan perut ni.

1.. Mula-mula, anda bancuhlah segelas air teh tanpa gula. Ya, teh TANPA gula tau.
2. Kemudian, perahkan sebiji limau nipis ke dalam segelas teh tadi.


3. Amalkan meminum air tersebut setiap hari sehinggalah perut anda yang buncit tu kempis.



Selamat Mencuba!
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Teh campur dengan air limau la ni...


Saya tak reti minum... :D
 

bertong

freshman
Joined
May 30, 2010
Messages
3,387
Points
36
tak dak manis kaa teh tu..

tak dapat nak minum ni rasanya
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
pakai je teknik kt ebook formula diet extreme bro..sure berkesan :D
 

Dyahealthhub

freshman
Joined
Jul 25, 2011
Messages
20
Points
0
Age
34
Lagi satu, jangan mandi lepas makan. Jangan makan depan TV
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
saya pun dah semakin buncit :D..
boleh lah amalkan tips2 yg member berikan disini.. tq..
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
grab je ebook sy..sng citer :D
 

Rexx99

freshman
Joined
Dec 26, 2008
Messages
111
Points
16
Age
29
nampak cam simple jer petua ni. bleh ar cube.
 

dahlea

freshman
Joined
Aug 12, 2011
Messages
23
Points
0
Kami pun slalu order 'teh o ais limau' bila makan di kedai mamak... kalu mintak tanpa gula, sama ker resepinya? :)
 

DaniHr

freshman
Joined
Aug 21, 2011
Messages
36
Points
0
Sila coba Teh Herba Antilip Tea dan Chitosan. Anda akan nampak kesannya dalam masa 3 ke 4 minggu. Chitosan berkesan untuk menghancurkan lemak, dan bagus diamalkan untuk mereka yang menghidapi kencing manis.
 
Top