Kempiskan perut boroi?? Laki Pempuan semua boleh....

Joined
Jul 27, 2018
Messages
1
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#1
MANA PEGI PERUT BOROI KO BRO..??

Ramai yg terkejut weiii tengok badan aku dah slim...perut boroi pon dah makin menghilang...sblm ni berat badan aku 112kg tapi skrg dah 98kg..!!! Wow...aku sendiri pon terkejut jugak wei boleh turun smp 14 KG mcm ni.

Member2 aku pon ramai yg terperanjat tgok body aku makin sado...huhu....Aku tak diet or tak pegi gym semua...aku cuma makan CGS jer sebab aku tgok wife aku makin cantik selim plak...aku pon try lah.....aku sgt puas hati dgn produk ni sebab sgt berkesan, makan pon senang kunyah jer mcm gula2....CGS mmg terbaik.

.
Nak KURUS ni bukan sebab nak CANTIK or HENSEM jer uolls....tapi yg utama kita nak SIHAT..!!

.
Ada lagi yg nak SELIM & SIHAT dgn CGS?

Jom grab promosi skrg...!!
Laki bini boleh makan, sama2 cantik, sama2 sihat

.
Jom Secantik Cinderella
#cikcahcinderella
37812548_504561243324355_2298081234510675968_n.jpg
 

Attachments

Top