Kempen 1 Bulan 1 Dinar Emas (Matawang tulen pelindung kekayaan)

Joined
Jul 17, 2011
Messages
11
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Dinar emas adalah syiling emas 22K. Ia juga dikenali sebagai dinar emas 916. Hari ini adalah hari yang sesuai untuk memilikinya. Jika ditanya waktu bila paling sesuai untuk menyimpan emas, jawapannya SECEPAT MUNGKIN!! Ianya sangat bernilai.. Nilainya akan meningkat hari demi hari. Kuasa emas memang menakjubkan!!

Jadi, bangunlah dan sedarlah bahawa emas adalah kekayaan sebenar. Jika selama ini anda menyimpan wang kertas, ianya akan ditelan inflasi dan saya juga mendengar khabar bahawa ekonomi yang sedang kita tempuhi sekarang ini pada bila-bila masa sahaja. Apabila ianya sampai ke kemuncaknya, nantikan akan kehebatan kuasa Dinar Emas..

Dan ketika itu, hanya pemegang & penyimpan emas sahaja yang mampu tersenyum.

Dinar Emas boleh dibeli & disimpan adalah bertujuan sebagai simpanan & pelaburan. Oleh kerana emas adalah barang komoditi, harga dinar emas bergantung kepada harga pasaran emas dunia. Jadi, harganya berubah-ubah, naik & turun. Walau bagaimanapun kenaikan harga emas adalah melebihi penurunannya. Oleh itu, dinar emas adalah disyorkan untuk tujuan pelaburan jangka masa sederhana & jangka masa panjang
 
Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Likes
0
Points
16
Offline
#3
saya memang berminat dgn emas ni tapi wat masa sekarang ni belum ada modal nak beli lagi. skrng berusaha mengumpul modal...:)
 
Top