Kemana Otai Saifulsham menghilang..?

Joined
Oct 8, 2006
Messages
70
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Nak skit .. di manakah menghilangnya otai Saifulsham iaitu saudagar.com.my tu .. lama dah tak dengar berita ..dulu saya pernah juga berguru dgn sabri ni kat Berjaya Times Square .. sakit ke ?
 
Joined
Oct 8, 2006
Messages
70
Likes
0
Points
6
Offline
#3
Yang pernah buat beberapa seminar pasal bisnes internet tu
ni web lama dia saudagar.com.my
 
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,050
Likes
3
Points
0
Offline
#4
Pernah dengar saudara saifulsham...Orang lama dalam perniagaan internet...

Saya join wangcyber memang tak pernah nampak dia...
 
Joined
May 28, 2009
Messages
374
Likes
2
Points
18
Offline
#5
Mereka berdua masih ada lagi.. saya still contact dgn sabri terutama pasal hosting. cuma mereka kurang aktif sikit di online. tp byk aktif di offline biz. dengar cerita sekarang dah buat biz t-shirt boboi boy
 
Joined
Oct 3, 2009
Messages
704
Likes
0
Points
0
Offline
#7
rasanya dah tak berapa aktif di internet . Tengok blog shaifulsham pun macam kene hack je.
 
Joined
Sep 22, 2008
Messages
41
Likes
0
Points
6
Offline
#9
mereka ni guru saya.tahun 2007 saya terjebak dengan bisnes internet dengan ilmu mereka.dengan ilmu mereka beri saya dapat buat duit secara online.harap mereka kembali dalam dunia online.
 
Joined
Jan 22, 2006
Messages
1,053
Likes
8
Points
38
Offline
#13
bila baca balik teringat balik otai2 lama ni...kemana menghilang semua? adakah industri IM dah makin malap dan akhirnya lesu tak dapat bangun lagi?
 

sarang

freshman
Joined
Sep 3, 2006
Messages
62
Likes
0
Points
6
Offline
#17
Permulaan saya terjebak dgn IM dulu pon kerana inspirasi saifulsham, tuah emas dan wangcyber.
 
Joined
May 16, 2011
Messages
76
Likes
3
Points
8
Offline
#18
dulu, tempat ini sebagai platform..yg dah berjaya & kesibukan tidak mungkin mereka aktif di sini lagi
 

abg_x

freshman
Joined
Dec 14, 2006
Messages
1,987
Likes
1
Points
38
Offline
#19
Ramai juga yang dah berhenti buat online business mungkin.
 

Naz Akhtar

Super Senior
Joined
Jun 21, 2014
Messages
502
Likes
132
Points
43
Offline
#20
Ramai juga yang dah berhenti buat online business mungkin.
dorang ade jugak stay wat bisnes online, tapi ada yang banyak tukar platform.
dulu jual ebook sekrang banyak ajar seminar..

ada yang banyak aktif kat fesbuk..kene seru semula otai2 ni.

kalau nak ckp niche internet marketing ni x laku, tak mungkin....cuba tgk warriorforum,
still ada, dan forum2 make money online lain.

so kalau perkongsian tu ade insyaAllah newbie ka atau orang2 lain yang nak refresh semula
ilmu online marketing boleh datang sini semula..
 
Top