Keluarkan modal $25 hasilkan $5-$6 seminggu

Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Walaupun orang dah x join program ni, saya tetap nak mencuba nasib jugak. xpe kan...

Paid to Click. bukan neobux bukan clixsense

Anda ada masa terluang sekurang2nya 15 minit sehari?
Anda ada $25/RM75+?
Anda ada PayPal?

Ini sesuai utk seseorang yang nak buat sedikit side income, tapi xde masa nak
manage site or buat ebook. xkan cepat kaya kalau join paid to click ni.

Seminggu anda boleh dapat pulangan $5-$6 hanya dengan klik iklan.
Instant payment yakni duit masuk acc paypal dlm 30 seconds sahaja.
$5 x 4 minggu = $20/RM60+...lepas la byr broadband kan.

Saya akan terangkan step by step, berdasarkan pengalaman.

Soalan pertama yang akan muncul, kenapa kena ada modal $25?
Kalau x invest, sehari income dapat berapa sen je.

Nak ok, invest $25..kalau $15 pun ok. Reply sini or pm.
 

rotloi

freshman
Joined
Sep 23, 2012
Messages
32
Likes
0
Points
0
Offline
#6
oo probux.. saya tau admin dia .. kalau dapat sudah ROI cepat cepat tarik
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#15
probux memang bayar aku dah 3 bulan join and dia bayar pakai paypal. program ptc memang banyak tapi kena pandai pilih. pilih program yang bayar mahal sikit iklan dia dan ada rented referel memang boleh buat duit

taniah buat owner thread nie... teruskan usaha.
 

YantoJ

freshman
Joined
Mar 11, 2014
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#16
Siapa yang ingin business yang lebih relax, dan tidak banyak keluar duit contact me atau lihat sig
 
Joined
Sep 21, 2012
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#18
salam/selamat sejahtera semua :D

ini program PTC, yakni klik iklan, tengok 5 saat, pangkah browser dapat $0.001. nak join, no problem.

tapi tapi tapi kalau dah mindset aku nak kaya cepat, elok jangan join sebab memang tak kaya pun join program ni. sekadar side income kecil2 je.
 
Joined
Feb 26, 2014
Messages
52
Likes
0
Points
0
Offline
#19
probux memang bayar aku dah 3 bulan join and dia bayar pakai paypal. program ptc memang banyak tapi kena pandai pilih. pilih program yang bayar mahal sikit iklan dia dan ada rented referel memang boleh buat duit

taniah buat owner thread nie... teruskan usaha.
untuk makluman semua probux dah tutup.
 
Top