Keluar dating dgn dato'

Status
Not open for further replies.

barley

freshman
Joined
Mar 31, 2012
Messages
49
Points
8
Aku ada kawan dia selalu keluar dgn laki kaya ni. Tiap kali dating je mesti bawa balik handbad mahal and kasut mahal. Kawan aku cakap yg dia dating tu pangkat dato' and laki tu dah cerai dengan bini dia dua tahun lepas. Kawan aku cakap dia tak buat apa apa lebih pun dgn laki tu just teman jalan jalan shopping and makan. Kalau korang ok tak ada relay yg mcm ni?
 
Joined
Jun 25, 2008
Messages
1,189
Points
38
Age
46
Aku ada kawan dia selalu keluar dgn laki kaya ni. Tiap kali dating je mesti bawa balik handbad mahal and kasut mahal. Kawan aku cakap yg dia dating tu pangkat dato' and laki tu dah cerai dengan bini dia dua tahun lepas. Kawan aku cakap dia tak buat apa apa lebih pun dgn laki tu just teman jalan jalan shopping and makan. Kalau korang ok tak ada relay yg mcm ni?
setakat begitu saja ha ha ha susah nak percaya ,nak cerita macam cinta yg suci adalah cinta abadi bukan easy
 

tungkelly

freshman
Joined
Aug 22, 2011
Messages
62
Points
6
Aku ada kawan dia selalu keluar dgn laki kaya ni. Tiap kali dating je mesti bawa balik handbad mahal and kasut mahal. Kawan aku cakap yg dia dating tu pangkat dato' and laki tu dah cerai dengan bini dia dua tahun lepas. Kawan aku cakap dia tak buat apa apa lebih pun dgn laki tu just teman jalan jalan shopping and makan. Kalau korang ok tak ada relay yg mcm ni?
mestilah okay hahaha perempuan dia suka bila kita belanja dia hadiah, kasi duit poket, bawa dia jalan jalan haaa yang paling penting pandai jaga hati and also dia duit kena berkepuk hehe... mcm aku jumpa one girl dkt ********* app. Kitaorg dah 2 bulan kenal skrg ni. Dia sangat baik sbb tak pernah tau minta aku punya duit. Dia just nak ada org teman and jaga dia. Tp bila kitaorg keluar time weekend aku akan kasi dia juga duit. Korang akan rasa sangat selesa bila kau kasi dia something and and dia pun kasi apa yg kita nak hehehe
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
mestilah okay hahaha perempuan dia suka bila kita belanja dia hadiah, kasi duit poket, bawa dia jalan jalan haaa yang paling penting pandai jaga hati and also dia duit kena berkepuk hehe... mcm aku jumpa one girl dkt ********* app. Kitaorg dah 2 bulan kenal skrg ni. Dia sangat baik sbb tak pernah tau minta aku punya duit. Dia just nak ada org teman and jaga dia. Tp bila kitaorg keluar time weekend aku akan kasi dia juga duit. Korang akan rasa sangat selesa bila kau kasi dia something and and dia pun kasi apa yg kita nak hehehe
ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
 

popolan

junior
Joined
Oct 7, 2011
Messages
142
Points
18
Aku ada kawan dia selalu keluar dgn laki kaya ni. Tiap kali dating je mesti bawa balik handbad mahal and kasut mahal. Kawan aku cakap yg dia dating tu pangkat dato' and laki tu dah cerai dengan bini dia dua tahun lepas. Kawan aku cakap dia tak buat apa apa lebih pun dgn laki tu just teman jalan jalan shopping and makan. Kalau korang ok tak ada relay yg mcm ni?
Saya pun okay sangat kalau ada relay mcm ni. Setakat belanja makan shopping mmg no hal lah. Nak compare dengan layanan dia bg tu ha mmg sesuai ah
 

Vicknes

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
9
Points
1
Age
23
mestilah okay hahaha perempuan dia suka bila kita belanja dia hadiah, kasi duit poket, bawa dia jalan jalan haaa yang paling penting pandai jaga hati and also dia duit kena berkepuk hehe... mcm aku jumpa one girl dkt ********* app. Kitaorg dah 2 bulan kenal skrg ni. Dia sangat baik sbb tak pernah tau minta aku punya duit. Dia just nak ada org teman and jaga dia. Tp bila kitaorg keluar time weekend aku akan kasi dia juga duit. Korang akan rasa sangat selesa bila kau kasi dia something and and dia pun kasi apa yg kita nak hehehe
dia kasi badan ke? patut lah selesa hehehe
 

Vicknes

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
9
Points
1
Age
23
ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
ala skrg kan banyak boleh cari. Nak padu cari dkt tiktok awek gelek hahaha
 

Vicknes

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
9
Points
1
Age
23
Saya pun okay sangat kalau ada relay mcm ni. Setakat belanja makan shopping mmg no hal lah. Nak compare dengan layanan dia bg tu ha mmg sesuai ah
siapa je tk okay? Dah lah bahagia dapat duit lagi tuuu
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
173
Points
18
dia kasi badan ke? patut lah selesa hehehe
tak semestinya kena kasi badan adoi hahaha ada relay tu mcm biasa je gf and bf cuma jenis mcm dia lebih kpd beneficial relationship ah. Contoh mcm kau stay dengan relay tu sbb ada financial support ke holiday trip ke haaa
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
173
Points
18
ala skrg kan banyak boleh cari. Nak padu cari dkt tiktok awek gelek hahaha
tik tok ramai budak sekolah and budak rempit je hahaha kita nak cari relay yg berkualiti and ada manfaat
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
173
Points
18
siapa je tk okay? Dah lah bahagia dapat duit lagi tuuu
perempuan melayu ramai sign up dkt ********* app sbb nak easy money ah. Sbb tu kita guna platform ni sbb ada kebaikan nya hehehe
 

zaqzaq

junior
Joined
Feb 7, 2012
Messages
173
Points
18
ha win-win situation ahni. Relay mcm ni bagus tak berat sebelah kan. Sama sama puaskan hati masing masing. Kalau sebelah pihak je yg tunjuk effort susah sikit ah relay tu. Mana jumpa girl cun bos? hehe
mestilah dkt ********* app boss. Yang paling best dkt sini takda fake acc. Aku dah try jumpa semua girl yg chat dah keluar dating pun semua perempuan yg sama dengan profile pic dia
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
85
Points
6
mestilah dkt ********* app boss. Yang paling best dkt sini takda fake acc. Aku dah try jumpa semua girl yg chat dah keluar dating pun semua perempuan yg sama dengan profile pic dia
Tapi, ********* ni sign up kena bayar tak? sbb tinder nak bayar mahal baru dpt cari amoi yg cantik
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
141
Points
18
mestilah dkt ********* app boss. Yang paling best dkt sini takda fake acc. Aku dah try jumpa semua girl yg chat dah keluar dating pun semua perempuan yg sama dengan profile pic dia
Nice, nak tanya u ada ********* account tak, boleh tak add u??
 

Vicknes

freshman
Joined
Dec 17, 2019
Messages
9
Points
1
Age
23
tak semestinya kena kasi badan adoi hahaha ada relay tu mcm biasa je gf and bf cuma jenis mcm dia lebih kpd beneficial relationship ah. Contoh mcm kau stay dengan relay tu sbb ada financial support ke holiday trip ke haaa
skrg semua nafsu kuda mesti nak merasa gak HAHAHAHAHA
 

Nur Liyana

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
40
Points
6
Age
27
Tapi, ********* ni sign up kena bayar tak? sbb tinder nak bayar mahal baru dpt cari amoi yg cantik
Signing up for *********.com adalah free punya...U blh start chatting dgn Sugar Daddies, Sugar Mommies and Sugar Babies yg u nak lepas sign up...
 
Status
Not open for further replies.
Top