Kelebihan Askmebuy.com berbanding Taobao

Sharang

freshman
Joined
Oct 17, 2016
Messages
1
Points
1
Age
25
Askmebuy Trading merupakan agen Taobao dimana anda boleh memilih pelbagai produk dengan tawaran harga yang murah dan berbaloi. Bukan itu sahaja, askmebuy.com juga menyediakan servis yang tidak mungkin anda akan jumpa di perniagaan lain mahupun Taobao sendiri. Kelebihan kami adalah:-

1. Anda boleh memilih barang yang anda mahukan daripada China dan memintaaskmebuy.com menguruskan penyelesaian penghantaran barangan anda.

2. Anda boleh meminta askmebuy.com membeli dan menghantar barang yang anda kehendaki sehingga kehadapan muka pintu rumah anda.

3. Anda akan dicadangkan penghantaran yang jimat kos jika kos penghantaran anda terlalu tinggi.

4. Askmebuy.com akan menghantar gambar barangan dengan lebih lengkap sebelum anda beli.

5. Askmebuy.com akan menyediakan semakan barangan dengan gambar agar barang tersebut tepat dan menepati cita rasa pelanggan.

6.Jika terdapat masalah terhadap pembelian mahupun penghantaran anda, anda boleh melaporkannya kepada askmebuy.com dan tindakan segera akan diambil.
Segala barangan yang dibeli oleh pelanggan menjadi jaminan askmebuy.com.

Untuk maklumat lanjut sila layari Ejen Taobao Penghantaran Bagi Pihak Di Malaysia - Ask Me Buy atau anda boleh menghubungi kami di talian 04 5522120 / [email protected] jika ingin membuat pesanan.

WOW!!!! Anda mampu menjana pendapatan sampingan dengan Askmebuy.com
 
Top