Kelas PJJ Sabun Homemade

azaz

Newbie
Joined
Nov 3, 2008
Messages
672
Points
18
Salam warga WC

MINYAK MASAK RECYCLE BOLEH BUAT SABUN!

Selama ni kan minyak masa yang kita guna hari hari tu, kita pakat buang je kan. Aduh!

Rupanya minyak terpakai tu boleh buat sabunnn weiii. Rugila, kalau tau dah lama kite leh berjimat kannn.

Sekarang ni, rumah saya serba serbi recycle.

Jimat banyak hokey, semua homemade, buat sendiri je.
  • Sabun basuh pinggan
  • Sabun basuh baju
  • Sabun muka
  • Sabun mandi

Apa lagi korang, lepas ni minyak masak tu jangan dok buang, better buat sabun.

Nak buat pun senang, belajar online je pun.

Nak tahu lebih detail pasal kelas sabun online, tekan je link bawah

http://wasap.my/60198161239/NakJoinKelasSabun

ishh rugi tak try buat sabun ni. boleh jimat!


Post automatically merged:

Salam warga WC

MINYAK MASAK RECYCLE BOLEH BUAT SABUN!

Selama ni kan minyak masa yang kita guna hari hari tu, kita pakat buang je kan. Aduh!

Rupanya minyak terpakai tu boleh buat sabunnn weiii. Rugila, kalau tau dah lama kite leh berjimat kannn.

Sekarang ni, rumah saya serba serbi recycle.

Jimat banyak hokey, semua homemade, buat sendiri je.
  • Sabun basuh pinggan
  • Sabun basuh baju
  • Sabun muka
  • Sabun mandi

Apa lagi korang, lepas ni minyak masak tu jangan dok buang, better buat sabun.

Nak buat pun senang, belajar online je pun.

Nak tahu lebih detail pasal kelas sabun online, tekan je link bawah

http://wasap.my/60198161239/NakJoinKelasSabun

ishh rugi tak try buat sabun ni. boleh jimat!



LIMA SEBAB KENAPA ANDA PERLU JOIN KELAS SABUN ONLINE❤

Sis boleh jimat duit sabun, buat sendiri je kat rumah.

Kos bahan nak buat sabun murah sangat pakai minyak masak terpakai je. Dari buang ke sinki boleh tersumbat, baik pakai semula buat sabun. Berguna juga kan sis?

‍ Sabun homemade ni dari bahan natural sangat membantu melembutkan kulit dan sesuai untuk yang ada ezema/masalah kulit sensitif.

Boleh buat gift utk family/kawan-kawan. Kreatif hasil tangan sendiri. Mesti seronok kan dorang?

Kalau nak buat bisnes, pun boleh. Modal sangat rendah dengan pulangan yang berganda.

Ayuhh jangan berlengah lagi! Whatapp saya sekarang.


http://wasap.my/60198161239/NakJoinKelasSabun
 

Attachments

Last edited:
Top