Kelas forex moneyback gerenty

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
salam
sesiapa yg berminat mengikuti kelas forex yang ade moneyback gerenti dari my sifu yg mana teknik beliau sangat mudah untuk newbie2 atau yg dah lama still loss
bole add ym mustapamus
atau call 0176117745 untuk keteragan (Disebabkan kami sangat yakin dengan apa yang kami ajarkan, kami menawarkan 100% unconditional money back guarantee selama 3bulan. Kami akan pulangkan setiap satu sen wang anda jika anda tidak berpuas hati dengan servis kami tanpa syarat dan anda mempunyai masa sebanyak 3bulan untuk menilai servis kami. Masa yang lebih dari cukup untuk menilai kursus kami.

Kami adalah satu-satunya perkhidmatan kursus FOREX di dalam Malaysia, yang menawarkan money back guarantee kepada students!

Ini bermaksud, kami tidak bergiat di dalam bisnes ini hanya untuk mengaut wang anda semata-mata, malahan kami benar-benar mahu memastikan anda semua berjaya!:)
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
salam,

jika boleh suruh sifu saudara post intraday technical analysis hari hari di sini. Dapatlah kami semua melihat keberkesanan teknik yang sifu saudara gunakan berdasarkan analisis yg di buat. Ataupun sekiranya saudara boleh berikan website sifu saudara tersebut sekiranya beliau ada membuat intraday analysis di web berkenaan.

Harap saudara boleh pertimbangkan cadangan saya ini.
tq.
 

l3b4h

freshman
Joined
Jun 3, 2007
Messages
208
Points
16
salam,

jika boleh suruh sifu saudara post intraday technical analysis hari hari di sini. Dapatlah kami semua melihat keberkesanan teknik yang sifu saudara gunakan berdasarkan analisis yg di buat. Ataupun sekiranya saudara boleh berikan website sifu saudara tersebut sekiranya beliau ada membuat intraday analysis di web berkenaan.

Harap saudara boleh pertimbangkan cadangan saya ini.
tq.

ya turut menyokong~~kebiasaanya cam tu la bagi jerk kat sini signal2 tu sebagai trial ke cam ne huhuhu leh 2-3 hari pun ok jer utk melihat gak keberkesanan teknik sifu saudara tu sbb ramai dah yg terkena dlm dunia forex memang ar guaranteen back kita bersangka baik tapi....pk2 laa~~
 

zamri

Newbie
Joined
May 19, 2006
Messages
156
Points
16
tunjukkan bukti di sini dulu bro.. live trading terkini.
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
salam,

jika boleh suruh sifu saudara post intraday technical analysis hari hari di sini. Dapatlah kami semua melihat keberkesanan teknik yang sifu saudara gunakan berdasarkan analisis yg di buat. Ataupun sekiranya saudara boleh berikan website sifu saudara tersebut sekiranya beliau ada membuat intraday analysis di web berkenaan.

Harap saudara boleh pertimbangkan cadangan saya ini.
tq.


saya dah bercakap dengan beliau ttg web sedang dlam pembikinan...pasal analisis pula beliau akan update sekirayeah ade masa.. cos beliau busy menolong student buat masa skang nie
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
wow gerenti bagi balik duit tution... kalo duit rugi melabur dapat balik tak :).... kalo ada yg bleh kasik gerenti aku join :)

moneyback gerenti ini sekiranya dlam masa 3bulan bro telah apply teknik dia dekat acc live still rugi dari untung guru akan pulangkan duit saudara balik
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
cakap mudah..tunjuk dulu baru leh cite..

semua benda mmg ckap mudah tapi bila buat ramai yang gagal...sbab 2 sifu nie meletakkan ade moneyback gerenti supaya student2 yg dtg blajar gan beliau dpat menbuat untung dari rugi....terus terang saya cakap star saya masuk kelas beliau dan apply teknik yg beliau ajar bukan tk ade rugi tapi untung lebih dari rugi itu yang kita nak
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
saya dah bercakap dengan beliau ttg web sedang dlam pembikinan...pasal analisis pula beliau akan update sekirayeah ade masa.. cos beliau busy menolong student buat masa skang nie

Saya percaya sifu saudara jika busy tolong student, mesti juga hari hari kena buat intraday forecast. Kalau tak buat, macam mana dia nak ulas sesuatu pair bila student tanya. Untuk buy or sell, semestinya dia kena buat intraday forecast. Takkan la kita buat new entry tanpa tahu market direction.

Maka dengan itu, saya percaya tentunya sifu saudara sentiasa ada membuat analisa harian sesuatu pair. So apa salahnya save chart tu + beri sedikit komen + post di sini.

Saya cadangkan sifu saudara post forecast Gbp/Jpy supaya kami semua boleh bertukar intraday analisys. Tak perlu website pun tak pe, boleh post di forum nie.

Tq.
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
Saya percaya sifu saudara jika busy tolong student, mesti juga hari hari kena buat intraday forecast. Kalau tak buat, macam mana dia nak ulas sesuatu pair bila student tanya. Untuk buy or sell, semestinya dia kena buat intraday forecast. Takkan la kita buat new entry tanpa tahu market direction.

Maka dengan itu, saya percaya tentunya sifu saudara sentiasa ada membuat analisa harian sesuatu pair. So apa salahnya save chart tu + beri sedikit komen + post di sini.

Saya cadangkan sifu saudara post forecast Gbp/Jpy supaya kami semua boleh bertukar intraday analisys. Tak perlu website pun tak pe, boleh post di forum nie.

Tq.


insyallah bro kalau beliau update signal saya akan postkan kat dlam forum niee..tetapi beliau akan update pair e/u jee sbab ape...sbab euro adalah mata wang yg bank2 besar suka buat urusan jual beli berbillion...so cara dia snang jee kalau beliu update e/u akan naik kemungkinan pada siapa yg main pair g/j bole sell sbab g/j berlewanan dengan e/u buat masa ini sekian tq
 

ezrienaz

freshman
Joined
Jan 8, 2008
Messages
262
Points
16
Age
38
Klau bro rase trade tu boleh profit,kenapa bro bersusah payah nak buat class lagi?Kan elok tumpukan aje pada trade bro yg confirm profit tu !
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
Maaf ye jika mencelah...
Post anda baru je 5 dan baru lagi...agak meragukan..
dulu sudah ada yang tertipu dengan benda cam nie...
maaf yea jika ada yang terasa hati...just peringatan je...
Nanti keluar plak thread sal "Si **** scammer la"..."forumer wangcyber scammer" agak kurang baik bagi orang luar yang memerhati forum ini...

P:S Maaf kalau terpaksa berkata lantang sedikit...No hard feeling k.. :) ..
Kalau nak forex2 ke takpe..asalkan anda sudah kenalkan diri kat threads ke
 

Kasimo Aloi

Newbie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,347
Points
38
perasan tak dalam seminggu ni ramai orang join WC n trus buat iklan... kalau kat ruangan pengiklanan tak pa juga
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
Klau bro rase trade tu boleh profit,kenapa bro bersusah payah nak buat class lagi?Kan elok tumpukan aje pada trade bro yg confirm profit tu !


tq nice soalan biar saya ambil petikan dia

Saudara, jika anda sudah jutawan, mengapa anda masih mengajar untuk meraih wang?
Pertama, saya mendefinasikan jutawan sebagai mempunyai wang tunai 1 juta ringgit beku di dalam akaun simpanan saya. Saya tidak pernah mengatakan yang saya ini jutawan dan saya bukanlah seorang jutawan. Namun apa yang boleh saya katakan saya adalah a full time Forex Trader, pedagang Forex sepenuh masa. Duit yang saya dapat cukup untuk saya hidup dengan selesa dan ada simpanan yang sederhana.

Jika saya dapat meraih wang RM50,000 sebulan hasil penyertaan, saya perlukan 20 bulan untuk saya mendapat 1 juta ringgit. Mungkin anda rasakan tidak banyak, but I COULD USE THAT MONEY. Saya yakin saya akan dapatkan wang sebanyak itu kerana saya yakin saya dapat memastikan pelaburan anda TIDAK SIA-SIA.

Saya tidak katakan dengan trading Forex boleh membuatkan anda jutawan, dan secara jujur saya katakan adalah agak mustahil untuk kita menjadi jutawan dengan Forex melainkan mempunyai wang yang sangat banyak dan mengambil masa yang agak panjang jika kita tidak withdraw (mengeluarkan) keuntungan tersebut. Fikirkan, jika benar Forex dapat menjadikan kita jutawan mengapa kita hidup sampai sekarang tidak kedengaran RAMAI jutawan FOREX yang lahir? Dan ada juga statistic yang boleh dipercayai mengatakan 95% dari Forex Trader adalah rugi, mengapa? 95% ini tidak nampak apa yang mereka belajar, mereka ini tidak nampak bahawa ini bukanlah satu peluang untuk anda menjadi KAYA atau JUTAWAN SERTA-MERTA. Mereka bukan hanya tidak faham malahan – MEREKA LUPA MENGAPA MEREKA MENCEBURKAN DIRI DI DALAM FOREX. Dahulu saya termasuk dalam golongan ini, saya meletakkan sasaran menjadi kaya serta merta dan saya mengalami kerugian yang amat banyak, namun setelah saya belajar dari kesilapan saya dan dari guru-guru saya, saya kembali ke jalan yang benar dan tahu apa yang saya lakukan sekaligus meletakkan saya dalam golongan PROFITABLE TRADERS.

Saya tidak katakan dengan trading Forex boleh membuatkan anda jutawan, dan secara jujur saya katakan adalah agak mustahil untuk kita menjadi jutawan dengan Forex melainkan mempunyai wang yang sangat banyak dan mengambil masa yang agak panjang jika kita tidak withdraw (mengeluarkan) keuntungan tersebut. Fikirkan, jika benar Forex dapat menjadikan kita jutawan mengapa kita hidup sampai sekarang tidak kedengaran RAMAI jutawan FOREX yang lahir? Dan ada juga statistic yang boleh dipercayai mengatakan 95% dari Forex Trader adalah rugi, mengapa? 95% ini tidak nampak apa yang mereka belajar, mereka ini tidak nampak bahawa ini bukanlah satu peluang untuk anda menjadi KAYA atau JUTAWAN SERTA-MERTA. Mereka bukan hanya tidak faham malahan – MEREKA LUPA MENGAPA MEREKA MENCEBURKAN DIRI DI DALAM FOREX. Dahulu saya termasuk dalam golongan ini, saya meletakkan sasaran menjadi kaya serta merta dan saya mengalami kerugian yang amat banyak, namun setelah saya belajar dari kesilapan saya dan dari guru-guru saya, saya kembali ke jalan yang benar dan tahu apa yang saya lakukan sekaligus meletakkan saya dalam golongan PROFITABLE TRADERS.
 

mind-profit

freshman
Joined
Dec 29, 2007
Messages
33
Points
6
Age
40
Maaf ye jika mencelah...
Post anda baru je 5 dan baru lagi...agak meragukan..
dulu sudah ada yang tertipu dengan benda cam nie...
maaf yea jika ada yang terasa hati...just peringatan je...
Nanti keluar plak thread sal "Si **** scammer la"..."forumer wangcyber scammer" agak kurang baik bagi orang luar yang memerhati forum ini...

P:S Maaf kalau terpaksa berkata lantang sedikit...No hard feeling k.. :) ..
Kalau nak forex2 ke takpe..asalkan anda sudah kenalkan diri kat threads ke

ermm mmg baru dan niat mmg nak iklan....tk perlu knalkan diri dlam tread ini sbab tue kalau rasa scam jgan join... saya just knal kan jee saya pun dah ikuti kelas nie bgus dan profit tq
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
ermm mmg baru dan niat mmg nak iklan....tk perlu knalkan diri dlam tread ini sbab tue kalau rasa scam jgan join... saya just knal kan jee saya pun dah ikuti kelas nie bgus dan profit tq


Maaflah bro/sis.....
Berforum bukan untuk beriklan je yerk...
FOrum adalah bantu membantu sama antara yang lain...

klik je link di bawah dan mudahkan nak kenalkan diri>>??:)

http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/2561-siapakah-anda-18.html

Tujuan kenalkan diri adalah untuk sessi kenal satu antara lain di samping mengelakkan kes yang tidak dikehendaki lagi..

Peace No war :)
 

7FiguresGuy

Newbie
Joined
Jan 29, 2008
Messages
724
Points
16
forex tak leh jadik jutawan??

hahaha,statement mana ni....ramai je aku jumpa silent trader yang income puluh ribu sebulan:)...

forex ni salah satu bidang dlm paper asset,saham/futures/forex...nak tahu bidang ni leh jadi jutawan ke tak,cari buku...

Market Wizards,Interviews With Top Traders by Jack D.Schwager..

95% trader mengalami kerugian?is it true?BETUL,tapi untuk trader yang baru sahaja,dlm 1-3 bulan..sifu aku cakap,trading ni mcm habit,makin lama kita dalam bidang ni,makin susah nak rugi...

p/s:apepun niat saudara nak buat kelas tu adalah murni,mendidik masyarakat kita dlm bidang trading nih...gud luck bro:)
 

Jebatfx

freshman
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,161
Points
36
insyallah bro kalau beliau update signal saya akan postkan kat dlam forum niee..tetapi beliau akan update pair e/u jee sbab ape...sbab euro adalah mata wang yg bank2 besar suka buat urusan jual beli berbillion...so cara dia snang jee kalau beliu update e/u akan naik kemungkinan pada siapa yg main pair g/j bole sell sbab g/j berlewanan dengan e/u buat masa ini sekian tq

Never ever make an easy conclusion like that in forex and its a big mistake if you do so. There is no an "EASY" word exist in forex.

have a nice day.
 
Top