Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
Selalu byk caj jika kita tak perasaan, tiba tiba bayar byk lepas tu isi minyak dgn harga yg lain
kan, byk peniaga tidak beritahu benda benda seperti hidden cost, so kali ni nak guna apps lah utk setel semua perkara
 

HarimauHitam

freshman
Joined
Feb 7, 2018
Messages
14
Points
1
Age
30
Selalu byk caj jika kita tak perasaan, tiba tiba bayar byk lepas tu isi minyak dgn harga yg lain
kena redha lah..nak pegi beli sendiri pun nak beratur nak bayar kat kaunter pun takut bersentuhan dgn orang..lagi satu nak keluar takut penularan covid ni makin banyak..apa2 pun safety is first priority okay..
 

Katakuri

freshman
Joined
Feb 10, 2018
Messages
15
Points
1
Age
22
Kalau beratur kat sana, mmg bazir masa dan lagi byk kes ragut kat station minyak tau... byk orang bag ragut semasa ambil duit utk bayar minyak
betul tambah untuk kaum wanita ni. hati2 lah. harap sangat ada penambaikan yg boleh buat untuk kurang kes2 mcm ni.
 

cik_didi

freshman
Joined
Nov 6, 2019
Messages
57
Points
8
Age
25
betul tambah untuk kaum wanita ni. hati2 lah. harap sangat ada penambaikan yg boleh buat untuk kurang kes2 mcm ni.
setuju.. lagi-lagi kaum wanita yg selalu bawak anak sekali.. nak isi minyak pon payah sebab fikir anak dalam kereta & nak p kaunter bayar duit minyak. Kadang tu bila ramai orang lama pulak nak beratur.. Risau anak dalam kereta lama-lama.
 

nyra

freshman
Joined
Nov 30, 2019
Messages
43
Points
6
Age
25
setuju harap2 peniaga2 suma ada buat perkhidmatan cod. tapi boleh caj utk khidmat tu. jangan bagi free perkhidmatan cod sebab minyak tu mahal tu tak kira lagi kena beratur bayar minyak. suma take time la.
Rugi la kalau takde cas cod.. kadang untung niaga bukan banyak mana.. Kadang kena fikir jugak diri sendiri. Ingat isi minyak kereta pakai air ke. Seller kena tegas sikit bab2 cas cod nii. Mana seller tu korang install la aplikasi Setel.. kot tengah kejar masa takde la nak beratur panjang dekat kaunter dah.. guna aplikasi cepat sikit isi minyak.
 

nyra

freshman
Joined
Nov 30, 2019
Messages
43
Points
6
Age
25
Oh ya ke, kalau ada setel ni, bayar kat kereta tak payah turn kereta ke?? ada pekerja sana tolong isi ke?? tp apa petrol station baru ada utk isi minyak ni atau seluruh petrol station dpt isi petrol ni?
Kalau takde staf dkat situ korang still la kena turun cuma beza dia takde la nak beratur panjang dekat kaunter. Semua melalui aplikasi tu jer. Keselamatan pon terjamin.. takde la yg bawak anak tu risau tinggal ank dlm kereta.. skrg kan kes culik pon banyak.
 

albabroyi

freshman
Joined
Mar 23, 2020
Messages
1
Points
1
Age
31
Kalau takde staf dkat situ korang still la kena turun cuma beza dia takde la nak beratur panjang dekat kaunter. Semua melalui aplikasi tu jer. Keselamatan pon terjamin.. takde la yg bawak anak tu risau tinggal ank dlm kereta.. skrg kan kes culik pon banyak.
still okay la tak payah bayar kat kaunter..nak jalan pgi kaunter tu ambik masa dah kesian keta blkg..nanti harap ada sediakan pump attendant la lagi cepatkan kerja..
 

abuseman

freshman
Joined
Mar 22, 2020
Messages
2
Points
1
Age
49
kan, byk peniaga tidak beritahu benda benda seperti hidden cost, so kali ni nak guna apps lah utk setel semua perkara
kan ada yang cuba ambil kesempatan dekat pelanggan. kesian tengok kadang yg caj lebih pada nilai barang tu sendiri. apapun baik keluar sendiri kecuali keadaan yg tak mengizinkan.
 

Zakuan123

freshman
Joined
Nov 15, 2017
Messages
61
Points
8
Age
25
setiap hari ke cod. dah ada kawalan pergerakan covid19 ni nak kena guna perkhidmatan cod la nak beli kek. hari jadi suami 3 hari lagi.
covid-19 jgn meraikan birthday dulu, bahaya oh, dah mati 11 kes dah sampai sekarang
 

supermariojj

freshman
Joined
Oct 13, 2011
Messages
21
Points
3
still okay la tak payah bayar kat kaunter..nak jalan pgi kaunter tu ambik masa dah kesian keta blkg..nanti harap ada sediakan pump attendant la lagi cepatkan kerja..
Ada certain stesen ade je pump attendant. Skrg pun pump attendant dah pakai elok2 sejak mco ni. Takde direct contact dah lepas ni
 
Top