Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

nikazian

freshman
Joined
Feb 19, 2020
Messages
1
Points
1
Age
38
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
 

minzi123

freshman
Joined
Oct 7, 2011
Messages
7
Points
1
bestnyaaa.. tu la kena komersialkan lagi produk2 usahawan kecil2 ni.. selalunya rasa produk diorg mmg sedap, ada yg lagi sedap dpd brand yg kita selalu jumpa..
 

Dynamo

junior
Joined
Feb 9, 2018
Messages
70
Points
8
Age
30
untuk tempahan agak ramai ada ambil tak? ingat nak buat jamuan kelas sikit
 

Katakuri

freshman
Joined
Feb 10, 2018
Messages
15
Points
1
Age
22
bangga dengan orang kita rajin menaikkan industri2 kecil macam ni.. saya support anda.. kalau postage ke semenanjung berapa?
 

SeniWan

freshman
Joined
Feb 6, 2018
Messages
14
Points
1
Age
30
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
ni nak dengar ni ada cod. malas nak keluar duh area kl kalau hujung mingu especially. 3 jam boleh stuck dalam jem.
 

HarimauHitam

freshman
Joined
Feb 7, 2018
Messages
15
Points
1
Age
30
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
untuk kek ada apa je..ingat nak tempah untuk besday anak..boleh request tak design..tapi nak cod tau..rela bayar cod lagi dari kena bayar isi minyak beratur panjang pastu hadap ramai manusia fuhh
 

jeansarang

freshman
Joined
Mar 19, 2020
Messages
8
Points
1
Age
36
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
bangga dengan anak2 melayu yang cekal berniaga. saya harap murah rezeki kita semua. bagus sediakan perkhidmatan COD ni sebab sesetengah tak ada transport nak keluar atau tak ada masa.
 

Frieski

freshman
Joined
Feb 14, 2018
Messages
6
Points
1
Age
27
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
setiap hari ke cod. dah ada kawalan pergerakan covid19 ni nak kena guna perkhidmatan cod la nak beli kek. hari jadi suami 3 hari lagi.
 

Katakuri

freshman
Joined
Feb 10, 2018
Messages
15
Points
1
Age
22
bangga dengan anak2 melayu yang cekal berniaga. saya harap murah rezeki kita semua. bagus sediakan perkhidmatan COD ni sebab sesetengah tak ada transport nak keluar atau tak ada masa.
setuju harap2 peniaga2 suma ada buat perkhidmatan cod. tapi boleh caj utk khidmat tu. jangan bagi free perkhidmatan cod sebab minyak tu mahal tu tak kira lagi kena beratur bayar minyak. suma take time la.
 

HarimauHitam

freshman
Joined
Feb 7, 2018
Messages
15
Points
1
Age
30
setiap hari ke cod. dah ada kawalan pergerakan covid19 ni nak kena guna perkhidmatan cod la nak beli kek. hari jadi suami 3 hari lagi.
sama la nak sambut besday anak..elok nak pegi kedai kek pun takut dah bila angka makin meningkat ni..duk harap cod ni la..
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
setuju harap2 peniaga2 suma ada buat perkhidmatan cod. tapi boleh caj utk khidmat tu. jangan bagi free perkhidmatan cod sebab minyak tu mahal tu tak kira lagi kena beratur bayar minyak. suma take time la.
Kalau beratur kat sana, mmg bazir masa dan lagi byk kes ragut kat station minyak tau... byk orang bag ragut semasa ambil duit utk bayar minyak
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
sama la nak sambut besday anak..elok nak pegi kedai kek pun takut dah bila angka makin meningkat ni..duk harap cod ni la..
COD ni mesti bagus juga, jika guna COD lebih sesuai, sbb aku pernah bayar barang tu sebanyak RM 75, tapi barang hantar dan attach resit hanya RM 65, berbeza 10 ringgit, nak jaga tau
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
524
Points
28
assalamualaikum Semua... hai rakan2 dalam forum ni
Sesiapa yang berminat cari roti atau kek boleh la singgah di kedai kami mana yang tinggal berdekatan area
kedai kami di pantai dalam KL, nak postage pun bole kalau order tepung kek je. yang lain2 boleh COD atau selfpickup.

fb: Dapur Finaz
insta : dapurfinaz
www.nafinaz.com
Nampak mcm sedap jer..
 

jeansarang

freshman
Joined
Mar 19, 2020
Messages
8
Points
1
Age
36
setuju harap2 peniaga2 suma ada buat perkhidmatan cod. tapi boleh caj utk khidmat tu. jangan bagi free perkhidmatan cod sebab minyak tu mahal tu tak kira lagi kena beratur bayar minyak. suma take time la.
bab paling malas bab ni nak pegi isi minyak la. nampak remeh tapi malas tu tuhan ja tahu. nasib ada satu stesen kat rumah yang tak perlu turun bayar dengan isi. ada orang jaga kat pam.
 

HarimauHitam

freshman
Joined
Feb 7, 2018
Messages
15
Points
1
Age
30
COD ni mesti bagus juga, jika guna COD lebih sesuai, sbb aku pernah bayar barang tu sebanyak RM 75, tapi barang hantar dan attach resit hanya RM 65, berbeza 10 ringgit, nak jaga tau
10 ringgit tu caj COD kut.. selalunya caj COD ni asing.. dorang caj sesiap la untuk minyak apa.. selalunya ikut kawasan kan, lagi jauh lagi mahal kecuali lah dekat area yang sama maybe free..
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
10 ringgit tu caj COD kut.. selalunya caj COD ni asing.. dorang caj sesiap la untuk minyak apa.. selalunya ikut kawasan kan, lagi jauh lagi mahal kecuali lah dekat area yang sama maybe free..
Ya ke tp mahal sgt lah, nak save cost... asyik caj 10 ringgit ni , tak baloi langsung, kalau ada apps utk save cost kan best
 

meijimeijiji

freshman
Joined
May 11, 2011
Messages
84
Points
6
bab paling malas bab ni nak pegi isi minyak la. nampak remeh tapi malas tu tuhan ja tahu. nasib ada satu stesen kat rumah yang tak perlu turun bayar dengan isi. ada orang jaga kat pam.
Oh ya ke, kalau ada setel ni, bayar kat kereta tak payah turn kereta ke?? ada pekerja sana tolong isi ke?? tp apa petrol station baru ada utk isi minyak ni atau seluruh petrol station dpt isi petrol ni?
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
Oh ya ke, kalau ada setel ni, bayar kat kereta tak payah turn kereta ke?? ada pekerja sana tolong isi ke?? tp apa petrol station baru ada utk isi minyak ni atau seluruh petrol station dpt isi petrol ni?
Apa yg saya tu setel tu dpt check harga minyak setiap minggu lagi, saya selalu check kat sana
 

limtape

junior
Joined
May 28, 2013
Messages
129
Points
18
10 ringgit tu caj COD kut.. selalunya caj COD ni asing.. dorang caj sesiap la untuk minyak apa.. selalunya ikut kawasan kan, lagi jauh lagi mahal kecuali lah dekat area yang sama maybe free..
Selalu byk caj jika kita tak perasaan, tiba tiba bayar byk lepas tu isi minyak dgn harga yg lain
 
Top