Kecewa dengan hotlink

Joined
Aug 19, 2016
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#1
Baru2 ni sy cari no baru utk sy pkai.. sebab sy dah bosan pkai telco sama je..
tetibe kwn sy belajar dekat sarawak ckp pakai hotlink east murah..
sy pun cari smpai dpt.. tpi rata2 kedai sume tak de pun..
sy jumpe 1 kedai maxis dan tanya psl plan hotlink east tu..
murahhh rm 10 utk 10GB fb, 10GB internet smpai larut malam dari 1am-7am 10GB setiap hari tauuu..
tapi ape yg sy kecewa tu bile staff tu kate, "ONLY available in sabah, sarawak, kelantan n terengganu"
kenapa smpai mcm tu sekali?? nak hilang customer lagi byk ke??
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#2
Baru2 ni sy cari no baru utk sy pkai.. sebab sy dah bosan pkai telco sama je..
tetibe kwn sy belajar dekat sarawak ckp pakai hotlink east murah..
sy pun cari smpai dpt.. tpi rata2 kedai sume tak de pun..
sy jumpe 1 kedai maxis dan tanya psl plan hotlink east tu..
murahhh rm 10 utk 10GB fb, 10GB internet smpai larut malam dari 1am-7am 10GB setiap hari tauuu..
tapi ape yg sy kecewa tu bile staff tu kate, "ONLY available in sabah, sarawak, kelantan n terengganu"
kenapa smpai mcm tu sekali?? nak hilang customer lagi byk ke??
hmmm... patut lah sy x penah dgr pun psl plan ni.. tak tau plak utk 4 negeri je..
tapikan dah nama pun hotlink east.. mesti laa negeri east je yg dpt.. hahahaha
 
Joined
Aug 20, 2016
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
32
Offline
#3
wow... hish knape kat selangor x der pulaq? tahu x mejority yg gunakan internet paling tinggi
kat selangor n KL? sebab kami negeri yg berbelanja tinggi kt Mlaysia ni..
mmg terkesan bila hotlink buat negeri2 lain mcm x wjud
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#4
wow... hish knape kat selangor x der pulaq? tahu x mejority yg gunakan internet paling tinggi
kat selangor n KL? sebab kami negeri yg berbelanja tinggi kt Mlaysia ni..
mmg terkesan bila hotlink buat negeri2 lain mcm x wjud
hmm bkn stkt selngor dan KL je yg berbelanja tinggi.. kami yg duduk johor nie pun kena tempias kegawatan
ekonomi.. kami pun dah membangun jadi bandar pesat..
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#5
hmmm... patut lah sy x penah dgr pun psl plan ni.. tak tau plak utk 4 negeri je..
tapikan dah nama pun hotlink east.. mesti laa negeri east je yg dpt.. hahahaha
kannnn... kalau kwn sy tak bgitau, sy takkan tau yg maxis ade buat plan ni..
dia pun x tau sgt psl benda ni..
 
Joined
Aug 20, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#6
kannnn... kalau kwn sy tak bgitau, sy takkan tau yg maxis ade buat plan ni..
dia pun x tau sgt psl benda ni..
maxis tak aci buat camni. kite orang pun bayar jugak, patutnya harga mane2 pun same la kan. kalo nak beza sangat pun jgnlah sampai tahap ni
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#7
maxis tak aci buat camni. kite orang pun bayar jugak, patutnya harga mane2 pun same la kan. kalo nak beza sangat pun jgnlah sampai tahap ni
yupp.. walaupun majoriti ckp dah nama pun hotlink east, msti laa east yg pakai..
tapi ape salah nye buat hotlink united ke ape ke baru lah kami org2 bkn east ni pkai
baru lah rare.. takkan pndang telco lain dah lpas tu.. hahhahaha
 
Joined
Aug 20, 2016
Messages
2
Likes
0
Points
1
Age
32
Offline
#8
hmm bkn stkt selngor dan KL je yg berbelanja tinggi.. kami yg duduk johor nie pun kena tempias kegawatan
ekonomi.. kami pun dah membangun jadi bandar pesat..
hmmm... tak apelah sebab ramai yg tau maxis pnye keadaan..
nanti2 lama2 boleh bankrupt dorg.. ramai lari ke telco lain
lpas tu jgn heran knp gulung tikar.. kite yg dari johor, KL, Selangor ni penyumbang yg
besar utk dorg
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#9
hmmm... tak apelah sebab ramai yg tau maxis pnye keadaan..
nanti2 lama2 boleh bankrupt dorg.. ramai lari ke telco lain
lpas tu jgn heran knp gulung tikar.. kite yg dari johor, KL, Selangor ni penyumbang yg
besar utk dorg
betul sy setuju dgn ape yg awk ckp tu.. kalau kite yg dok bandar ni pakai product dorg,
sape lagi nak pkai? kalau org dok kmpung tu kebykkan nye pkai wifi je lpas tu plan yg ade
free basic wifi hahahahha
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#10
yupp.. walaupun majoriti ckp dah nama pun hotlink east, msti laa east yg pakai..
tapi ape salah nye buat hotlink united ke ape ke baru lah kami org2 bkn east ni pkai
baru lah rare.. takkan pndang telco lain dah lpas tu.. hahhahaha
ambbooiii besar nye cita2 awk nak ade hotlink united.. dah mcm team bola..
tapi bagus jugak cadangan awk tu.. boleh ke tengahkan kt org2 maxis yg kehausan
loyal customer dorg yg dah lama lari tu hahahaha
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
39
Offline
#11
ambbooiii besar nye cita2 awk nak ade hotlink united.. dah mcm team bola..
tapi bagus jugak cadangan awk tu.. boleh ke tengahkan kt org2 maxis yg kehausan
loyal customer dorg yg dah lama lari tu hahahaha
mesti besar awk.. hahahaha sebab plan murah mmg ramai org suka pakai
tapi tu lah sygnye dorg tak pikir jangka pjg.. malas dah nak pikir.. cume harap dorg tukar je laa
plan lain yg lagi bgus n boleh dptkan balik customer dorg
 
Joined
Aug 19, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#12
Tak pe nanti dorg mesti ade offer baru.. sebab bulan ni bulan kemerdekaan
tak kan tak bagi offer yg best2 kot hehehehe
#59thmerdeka
 
Joined
Jan 28, 2017
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
35
Offline
#13
maxis tak aci buat camni. kite orang pun bayar jugak, patutnya harga mane2 pun same la kan. kalo nak beza sangat pun jgnlah sampai tahap ni
From my point of view, ini la yg dikatakan banyak hidden charge..Tapi masih ramai lagi yg tak tahu terdapat satu lagi Telco yg Awesome.
Cer try tgk sini www.smarty2u.com
 
Top