Kawan-kawan Tolong

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
kenapa saya ada masalah bila nak guna plugin adsense deluxe,ader masalah.xleh load adsense deluxe.php.pening ni
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
dah buat dah.dia bila nak buat adsense block tu,terus xboleh.ke ader masalah lain.
 

syia

Senior
Joined
Sep 7, 2006
Messages
315
Points
18
dah taruk ke details2 yg diperlukan plugin itu? tak silap syia, bukan jenis yg pasang terus boleh gune
 

smartusaha

Active
Joined
Dec 8, 2005
Messages
3,875
Points
48
Kalau nak mudah, boleh jer saya bagi tutorial yg saya include dalam pakej kit blogger pasal plugin ni. Tapi sorry ler x dapat bg free..

Tip saya: Baca guide yg dia bagi satu satu. InsyaAllah, boleh pasang. Lagi2 kalau anda dah ada asas komputer dan internet + english.

Apa yg perlu di-upload adalah file (bukan folder) adsense-deluxe.php tu jer ke dalam folder plugin. File2 lain x perlu.
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
terima kasih smartusaha.memang bagus penjelasan anda.dah setel dah.thank's bro.dulu dah buat.terlupa pulak.bila smartusaha jelaskan tadi,rupanya saya baru teringat saya terus upload dengan folder-folder sekali.:)
 
Top