Kat Mana Nak Dapat Stock Photo Yang Cantik-Cantik?

Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#1
Salam,

Siapa tahu kat mana nak dapatkan stock photo yang cantik-cantik untuk design minisite macam yang designer-designer WC buat tu?

Contoh: Gambar Orang dengan laptop, gambar duit, gambar bisnesman dan sebagainya..
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
558
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Bro boleh try depositphoto.
yang bestnya ada free trial selama seminggu(5 x7 gambar seminggu) lepas tuer kena bayar r.
 
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#5
Untuk depositphoto tu boleh ke kita bayar untuk gambar yang kita nak jer? tak payah bayar bulan2?
 
Joined
Mar 29, 2009
Messages
216
Likes
1
Points
18
Offline
#6
flickr kan ada.. buat apa pg tempat yang berbayar..

ada cara nak ambik gambar dari flickr..boleh search di intrnet
 
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,962
Likes
1
Points
38
Offline
#7
Tak kisah berbayar atau tak janji gambar tu cantik dan high definition..dan ia spesifik. senang nak cari
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
558
Likes
0
Points
16
Offline
#8
Untuk permulaan deposit photo bagi kita download percuma 35 gambar(5 gambar x 7 hari ).Rasa ada pakej RM60 untuk 30 gambar.

Untuk flickr atau laman web lain rasa ada bahagian komen.try r minta kebenaran untuk guna gambar tersebut.
 
Joined
Apr 1, 2014
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
#16
kalo saya sih cari aja via internet, memang jadinya suka ada copyright di foto tersebut, tapi cari aja yang nggak ada. apalagi kalo cuma untuk ke*****an SEO aja.
 
Top