kadar prepaid yg BAGUII!?

Joined
Dec 20, 2014
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#1
ak br hilang fon ak.. nk pegi beli fon, xpi nk beli sim baru pon, x nak gune postpaid da.. skrg nk cuba prepaid yg ada offer byk! korang tau x prepaid yg mane paling bagui utk calls/tenet!?
 
Joined
May 28, 2013
Messages
45
Likes
2
Points
8
Offline
#2
bli je fon baru ngan pakej postpaid skali.. bnyk skang ni murah.. ada pakej sndiri.. senang
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
23
Likes
1
Points
3
Offline
#3
aku dah lama gila guna xpax kot. bkn ape, sbb ramai kawan yg gune so murah lah aku nak keep in touch dgn dorang. so far, takde mslh. ;)
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
89
Likes
4
Points
8
Offline
#4
bli je fon baru ngan pakej postpaid skali.. bnyk skang ni murah.. ada pakej sndiri.. senang
tak smua org nk trikat ngan kontrak bla bli fone baru tmbh2 dorang dh ada account.. takkan nk start account baru. elok ambik prepaid je kalau nk tukar.. senang nk control guna account.. bg aku xpax skang ni ok gak utk prepaid.. bnyk benefit
 
Joined
Dec 20, 2014
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#5
tak smua org nk trikat ngan kontrak bla bli fone baru tmbh2 dorang dh ada account.. takkan nk start account baru. elok ambik prepaid je kalau nk tukar.. senang nk control guna account.. bg aku xpax skang ni ok gak utk prepaid.. bnyk benefit
ko gune xpax? ak dgr xpax blh dpt download byk game utk free. btul ke? ak selalu main game, keje ak stres gilew, xley tahan. so klau byk game, blh download main mase mmg xley tahan.
 
Joined
Feb 6, 2012
Messages
49
Likes
1
Points
8
Offline
#6
tp bkn setiap masa beb. dah nama nak guna tenet, mmg lah nak download je manjang. kita bukan kaya nak byr je tiap kali nak download.
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
89
Likes
4
Points
8
Offline
#7
tp bkn setiap masa beb. dah nama nak guna tenet, mmg lah nak download je manjang. kita bukan kaya nak byr je tiap kali nak download.
no worries der.. xpax bg 10 games kot tiap2 ari.. free tak yah bayo..mmg slalu free.. bukan limited.. cuma shari 10 games je la.. nk bnyk tnggu esok ari pulak..
 
Joined
Jul 16, 2012
Messages
353
Likes
1
Points
18
Offline
#8
Internet of Xpax baik untuk internet, RM38 untuk 2GB per month, tiap hari ada 45 free internet, 3 sessions.
Tapi calls mahal sikit, 33 sen/10 minit, call 1 saat juga 33 sen
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
89
Likes
4
Points
8
Offline
#9
Internet of Xpax baik untuk internet, RM38 untuk 2GB per month, tiap hari ada 45 free internet, 3 sessions.
Tapi calls mahal sikit, 33 sen/10 minit, call 1 saat juga 33 sen
x der ler..kan ni 10 10 10...klau call tu 10 sec..free la..cuba tgk kat site tu la...
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#10
laaaa, still kena topup gak. mcm same jek. cerita dia benda ni topup. tak guna ler gitu.
 
Joined
Dec 20, 2014
Messages
21
Likes
0
Points
0
Offline
#11
eh klau call tu xpax ni lbh murah dr telco lain tak? ak kena call awek ak byk kali.. xnak ilang duit byk jgk..
 
Top