(¯`'•.¸.•JV Partner Untuk Sewa Kereta !!•.¸.•'´¯)

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
JV Partner Untuk Sewa Kereta !!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera !!

Berminat untuk mencari duit lebih yang lumayan setiap bulan?

Kami membuka permohonan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi rakan Joint Venture (JV) dengan kami untuk kereta sewa.Anda boleh tanya di thread nie atau hubungi saya di talian 013-3922363.


PACKAGE A

- Provide document untuk keluarkan kereta baru.
- **** 9 tahun.
- Kontrak dengan company 5 tahun.
- Selepas 5 tahun, 1/3 hasil jualan kereta diberi kepada JV.

Profit Sharing (Monthly)
Viva (A)
RM150
Saga FLX (A)
RM200
Myvi (A)
RM220
Persona (A)
RM250
Alza (A)
RM250

Tanggungan Company
- Saman
- Accident
- Maintenance
- Road Tax & Insurance
- Down Payment kereta
- Bank **** monthly payment

Contoh :- Persona
RM250 X 6 buah= RM1,500/sebulan
RM1,500 X 12 Bulan= RM18,000
RM18,000 X5 Tahun = RM90,000



PACKAGE B

- Provide kereta / document untuk keluarkan kereta baru
- Kontrak minimum 1 tahun

Profit Sharing (Monthly)
Viva (A)
RM850
Saga FLX (A)
RM900
Myvi (A)
RM1,OO0
Persona (A)
RM1,200
Alza (A)
RM1,300

Tanggungan Company
- Saman
- Accident

Tanggungan Owner
- Maintenance
- Down Payment kereta
- Road Tax & Insurance
- Bank **** Monthly payment

TESTIMONI :-

CariGold.com

nak bagi testi skit...

aku dah buat dgn TT, 3 biji kereta, 1st payment pun dah dapat... mmg servis terbaik... sape2 yang ada kereta lebih untuk disewa bole la cari TT :)


Sebarang pertanyaan dan keterangan lebih lanjut, boleh tanya di thread nie hubungi saya di talian 013-3922363.

TQ.....
 
Last edited:

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
kat mana? kete kita kena bagi terus ke atau macam mana?
bagus soalan ni
Office saya kat Ampang.... Kereta saya akan pegang bergantung berapa lame kontrak yg owner mahukan.... tiap2 bulan payment fix x kira kereta ade org sewa ke x...... :)
 

rouke

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
701
Points
16
JV partner hanya perlu ade kereta yg terdapat dalam senarai.... tiap2 bulan JV partner akan dapat bayaran seperti diatas.... semua agreement saya ade sediakan....
oo..kire sape2 yg ada kete cam bro list kan tu..kne bagi ke bro la..camtu ke?

so..kalau cam sy..dok kat pantai timur ni..nak kete tu dekat dgn sy boleh ke? :D
 
Last edited:

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
sekiranya berlaku kecurian atau kehilangan macamana? siapa akan tanggung?
 

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
oo..kire sape2 yg ada kete cam bro list kan tu..kne bagi ke bro la..camtu ke?

so..kalau cam sy..dok kat pantai timur ni..nak kete tu dekat dgn sy boleh ke? :D
semua kereta JV partner saya akan pegang utk run business....

kalau kereta Proton Iswara x boleh JV ker? :D
hanya kereta dalam senarai boleh JV.... jika tiada, saya boleh arrange keluarkan kereta baru untuk JV....

sekiranya berlaku kecurian atau kehilangan macamana? siapa akan tanggung?
jika berlaku kehilangan, saya akan uruskan... ;)
 

zall

Senior
Joined
Sep 22, 2006
Messages
1,040
Points
38
jika accident pula camner yer.. insurance cover ker?

kalau sign agreement ngan lawyer boleh ?
 

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
jika accident pula camner yer.. insurance cover ker?

kalau sign agreement ngan lawyer boleh ?
kalu accident biasa saya akan repair.... insurance cover kalu total lost... tue kite sarankan owner insured tinggi.....

Nak sign agreement dgn Lawyer pun boleh tapi kos Lawyer dibawah tanggungan JV partner.... ;)
 

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
Sesiapa yang berminat untuk cari side income boleh join.... ;)
 

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
Bump utk JV partner.... ;)
 

leecousa

Newbie
Joined
Oct 19, 2010
Messages
353
Points
16
Boleh ke kereta kuar sekali 6 biji
boleh.... saya akan uruskan.... kalu berminat kita jumpe dan saya akan terangkan..... ;)
 
Top