Jutawan2 Muda Internet *

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
34
perghhhh..dahsyat betul dierang niiii :cool:
 

wgn_white

Senior
Joined
Jan 25, 2008
Messages
2,779
Points
38
bukan senang nak capai ape yg diorang kecapi skg... kalo baca kisah awal2 diorang dulu memang susah... tidur pon x cukup 24jam. ade masa x tido langsung. macam2 halangan.
Betul tu...
Aku setuju...

Dan aku sekarang tidur tak sampai 5 jam sehari... Tuk apa semua itu?

Aku nak atleast jadi macam pemilik Facebook... :p

Serious nih...
 

TheReds

Senior
Joined
Jan 3, 2007
Messages
2,430
Points
38
terbakar betol tgk fakta nie..nak dpt 10% pun tak tentu lg dr achievement dorg nie..hohoho..
:rolleyes:

tak de golongan perempuan ke yg kaya raya mcm dorg nie..dlm website tue ada sorg je kot tue pun $4 million, beza betol dgn 1st ranking tue..

letaklah jejaka jejaki melayu pulak..:)


p/s : handsome jugak dorg nie kan..:D..hehehe..
kalau ISLAM lebih bagus..
tapi tgk la umor budak pompuan tu baper..
baru 17...paling muda antara semua..
 
Last edited:

Johari360

freshman
Joined
Oct 4, 2008
Messages
97
Points
6
Alhamdulillah..syukur ler aku sekadar bebas kewangan:D
patot r aku nk register johari xdpt. .rupenye ang yg gune.ampess. .

gituler manusia. .ada yg sng,ade yg ssh.yg sng buang duit,yg ssh cari duit.. Tp org ckp 2 2 x best. .sbb kalau kaya org degki,kalau susah orang caci. .yg penting aku bkn pendengki n aku xpernah kaya. .

sekian wabillahitaufikwalhidayah, wassalamualaikum, warahmatullahi, wabarakatuh.
 

Yonggie

freshman
Joined
Nov 24, 2008
Messages
12
Points
1
Hmmm...tido 5 jam satu hari pun nak komplen? cube tanya ibu2 yg ada anak kecik diaorang tido brape jam je sehari? so citernye, hargailah pengorbanan orgtua kita dengan berbakti kpd mereka. InsyaAllah Tuhan murahkan rezeki kite semua :)

p/s tak perlulah kita berangan ingin mengubah dunia. cukuplah sekadar dengan mengubah seorang insan supaya menjadi lebih baik. mulakan dengan diri kita...:)
 

sweetmango

Newbie
Joined
May 8, 2008
Messages
459
Points
16
Age
33
Klu ranking Mesia 2008 (overall) kat sini The top 40 richest in Malaysia for 2008. Gambar dan biography ringkas In Pictures: The Richest Malaysians.

Jutawan internet Malaysia sure nama Irfan Khari jek yang naik kat search page. Sapa nak pecahkan tradisi ini..ke nak jadi Jutawan terSenyap di Internet? :D

Kalu nak jadi jutawan cepat dlm sesaat.. Amal yg ikhlas diberi sehingga 10-700 kali ganda @ 700 000 kali ganda utk amal semasa keluar di jalan Allah. Klu ada 2 tier..10 tier & infiniti tier..fuhh jutawan berkekalan gilerrrr. Selamot tinggal jutawan dunia.

Teehee :D
 
Last edited:

syarif20

freshman
Joined
Jun 12, 2008
Messages
74
Points
6
pergghhh..mmg best bila jadi jutawan muda nie...

xsabar nak capai impian jadi jutawan di umur muda..hehhe
 
Top