jutawan-siber.com? betul ke ni?

Joined
Jan 15, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
#62
Kepada forumer2 otai, tlg war2 kan kisah si nabil yg penipu lagi terlaknat.
Supaya tidak ramai lagi yg tertipu dgn kisah palsu yg hebat tu.

Memang tak selamat lah dia lepas nie.

kalau korang nak baca ebook dia aku boleh bagi free ajer.
nnti korang bagi email kat aku > kakiderma@yahoo.com
 
Joined
Aug 28, 2008
Messages
74
Likes
1
Points
8
Offline
#63
.Maaf ler nak taruk satu link video kat sini untuk perkongsian & peringatan bersama..

VIDEO PENDEDAHAN EKSLUSIF PATRIC CHAN - RAHSIA PENIPU PAYPAL, ADSENSE & CLICKBANK TERBONGKAR:

Chan Do Internet Success System Blog: How "Marketers" Are Cheating Innocent People Online
aik, tajuk ayat tu macam ayat dalam post saya je,cuma tambah perkataan "video" jak..ni nak kena nih...

hahaaha..gurau je la abg Zol, terima kasih kerana sebarkan link tu, bagila newbie tahu bahawa MEREKA NI SUME PENIPU BESAW!
 
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#64
99% domain yang guna perkataan 'JUTAWAN' adalah SCAM.

jika ia :
1 - terlalu bagus untuk dipercayai..
2 - too good to be true..
3 - banyak sangat duit...

maka ia adalah SCAM.
hmm....err visa jutawan masdino pun scam ke gamaknyer huhu?:confused:

Elakkan saman ubahsuai rumah! dapatkan tips percuma di PanduanUbahsuaiRumah
 
Joined
Apr 10, 2006
Messages
398
Likes
2
Points
18
Offline
#65
aik, tajuk ayat tu macam ayat dalam post saya je,cuma tambah perkataan "video" jak..ni nak kena nih...

hahaaha..gurau je la abg Zol, terima kasih kerana sebarkan link tu, bagila newbie tahu bahawa MEREKA NI SUME PENIPU BESAW!
:D Heheheh..pinjam sat tajuk ayat tu untuk dikongsikan di sini. Video pendedahan Patric Chan tu memang bagus ditonton khususnya untuk newbie agar jangan mudah terpengaruh dengan statement yang agak melampau tu! Heheh..video seumpamanya pendedahan statement Maybank2u takdek ke Rizal?
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#66
hmm....err visa jutawan masdino pun scam ke gamaknyer huhu?:confused:

Elakkan saman ubahsuai rumah! dapatkan tips percuma di PanduanUbahsuaiRumah
erk.. itu macam pulak?

1) tak baek la cakap itu macam bro...
produk tue dah jelaskan, bayar RM350 pastu apa yang u akan dapat... dan 2 ebook tue pun dah ada good testimony ape... kalau rasa produk dalam salesletter tue u x perlu... xde paksaan pun suh beli bro... check balik bro ek... :)

2) url leh park kat signature bro... sebelum polis WC nie kuar surat saman kang... :)

~ aku dah terima produk si nabil nie,

1) Produk 1 mmg sebijik dengan tsunami wang yang aku bagi link sebelum ni.

2) Produk 2 mmg sebijik 40 panduan buat wang kat rumah.

Aku rasa pemilik kedua2 produk nie leh keluarkan saman kat mamat Nabil nie... langgar copyright... panas gak bila aku tgk sebijik terus..
pandai lak dia letak copyright@ 2008 jutawan-siber.

ada sapa lagi yang dah terkena?
 
Last edited:
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#67
Nabil Hamidun nie x muncul ke?

Pasni ramai yang akan bagi ebook Nabil nie free je...
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#68
Erm... aku plan nak bagi produk nie free la nanti...

Nabil x muncul kan? Ok.. deal...
 

jimbei

freshman
Joined
Jan 24, 2009
Messages
29
Likes
0
Points
1
Offline
#69
Lawak la die nih...berikut adalah beberapa ayat lawak yang die gunakan


Setelah seminggu mencuba, saya terkejut apabila menyemak baki akaun di PayPal, saya kurang ingat berapa jumlah pendapatan saya pada kali pertama mencubanya, kalau tak silap kira-kira RM4,500 dalam tempoh seminggu sahaja. Macam dalam mimpi... apa yang lebih hebat pendapatan saya ini meningkat dari minggu ke minggu sehinggalah ke hari ini...LIHAT BUKTI HEBAT INI...
kalau setakat nak cerita pasal e-book, dah berpuluh-puluh e-book saya beli, semuanya hanya membuang duit sahaja.
Kini kisah itu sudah berlalu 2 tahun yang lalu, kehidupan saya kini sudah jauh berbeza, saya memiliki beberapa kereta mewah (die saje boldkan ayat ni), rumah yang dah macam hotel isinya , pergi bercuti kesana kemari, melepak dan bershopping setiap hari tanpa perlu risau wang akan habis
Apa yang saya buat untuk mengisi masa lapang saya adalah melepak, berkonvoi bersama kelap kereta mewah, bercuti ditempat-tempat Highclass dan pergi berbelanja setiap hari, lama-kelamaan saya mula berasa muak dan bosan dengan rutin harian yang sebegini . Oleh itu saya mula berniat untuk bertemu dengan orang-orang yang sama taraf dengan saya pada ketika dulu. Membantu mereka yang inginkan kejayaan sudah menjadi hobi baru saya pada ketika ini.
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#70
RM160 tanpa sebarang affiliate...

Produk recycle orang punya.. mmg tahap nak makan banyak nie...

10 orang = RM1600...
(orang lain susah kerja smpai sebulan nak dapat banyak ni)

try cek2 kat adword... xde lak..kalau ada saya pasti klik!
hehehe...
 
Joined
Sep 29, 2008
Messages
339
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#71
Ngeh2 FREE...Hehe..aku nak!!!!
Ngeh3 sudi2 la kasi kepada aku yang sekim nieh!!
ngeh33
 
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3
Likes
0
Points
1
Offline
#72
Nabil laknatullah nie memang pandai menipu..
Tapi takpe.. ada ramai lagi yg pandai daripada dia..
So kepada yg dh dpt ebook si laknat nie aku harap korang hebahkan lah kat seluruh runag siber nie.

sehingga hari nie si laknat tu tak hubungi aku sama ada H/p atau email..
kalau dh rasa bersalah, minta maaf lah. ini tidak, lagi diteruskan menipu siap letak iklan kat berita harian online.

memang tak selamat lah budak si nabil nie..
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#73
Salam,

Produk si Nabil nie aku dah letakkan sekali dalam
"panduan percuma menjadi kaya raya" kat sign aku tue...

"Satu Pembongkaran PENIPUAN Produk Digital Menggunakan Nama JUTAWAN!"

Selamat mendownload!
 
Last edited:
Joined
Jan 20, 2008
Messages
242
Likes
0
Points
16
Offline
#74
RM15 ribu sehari? Wuyooo.. musti beli fail PDF dia nih... 2 bulan da jadi jutawan!
Nak jual lagi ebook, mesti tak cukup duit nak bayar motor Yamaha 110 ss dia tuh.. :D
 
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#76
apa yang di ceritakan dalam ebook tu memang pasal buat duit.... nak jadi jutawan tu boleh tapi mengambil masa juga
 
Joined
Jan 26, 2009
Messages
284
Likes
0
Points
16
Offline
#77
kalau nak diikutkan sumer orang pon nak jadi jutawan tapi takkan lar sesenang cenggitu jer? jual ebook recycle jer da masyuk. camner ngan copyright orang plak,yer?
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#78
loyola09,

boleh dapatkan je percuma...

tak best la ditipu plak nanti...
 
Joined
Jan 26, 2009
Messages
284
Likes
0
Points
16
Offline
#79
mari kter renung2kan dari ayat salesletter dier:

"sesungguhnya dunia hanya adil untuk mereka yang berusaha..."

Sama2lah kiter berusaha ke arah yang positif. PEACE :D
 
Joined
Feb 7, 2007
Messages
5,330
Likes
0
Points
38
Offline
#80
kalau nak diikutkan sumer orang pon nak jadi jutawan tapi takkan lar sesenang cenggitu jer? jual ebook recycle jer da masyuk. camner ngan copyright orang plak,yer?
ebook tu dia recycle sebab memang ble di recycle... macam ebook yang kedua tu...
 
Top