jutawan-siber.com? betul ke ni?

Joined
Apr 10, 2006
Messages
398
Likes
2
Points
18
Offline
#21
Cuba perhatikan betul2 sc maybank dia.. tgk di tarikh :) ada tak tahun 20088??? :)

harap mebantu
..kui..kui..kantoi la camner la dia lupa nak delete satu lagi angka "8" tu???? Pasai tu la saya susah sket nak percaya statement m2u nih senang-senang jerk boleh taruk sendiri angka tu..edit guna photoshop jerk! Abis cokai pon guna Paint jerk! Maaf ler nak taruk satu link video kat sini untuk perkongsian & peringatan bersama..

VIDEO PENDEDAHAN EKSLUSIF PATRIC CHAN - RAHSIA PENIPU PAYPAL, ADSENSE & CLICKBANK TERBONGKAR:

Chan Do Internet Success System Blog: How "Marketers" Are Cheating Innocent People Online
 
Joined
Aug 6, 2008
Messages
172
Likes
0
Points
16
Offline
#22
..kui..kui..kantoi la camner la dia lupa nak delete satu lagi angka "8" tu???? Pasai tu la saya susah sket nak percaya statement m2u nih senang-senang jerk boleh taruk sendiri angka tu..edit guna photoshop jerk! Abis cokai pon guna Paint jerk! Maaf ler nak taruk satu link video kat sini untuk perkongsian & peringatan bersama..

VIDEO PENDEDAHAN EKSLUSIF PATRIC CHAN - RAHSIA PENIPU PAYPAL, ADSENSE & CLICKBANK TERBONGKAR:

Chan Do Internet Success System Blog: How "Marketers" Are Cheating Innocent People Online
Ntah Ntah Mercedes Pinjam kot...Huhuhuh pelik pelik tengok statement M2U tu
 
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,092
Likes
1
Points
38
Age
41
Offline
#24
KANTOI !!

Edit pakai photoshop ni..

JUL 20 2008... Lari skit..edit tak perfect..cuba tgk betul2..mana boleh lari skit walaupun 0.01mm

Mengarut betul..Paypal kalau mcm tu..dah lama kena..aku yg skit2 ni pun dok kena..

Kalau betul2 dah jutawan..takkan nak jual ebook lagi kot...aduhh tak jelas apa yang disampaikan..
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#25
bukti akaun paypal ada. bayaran untuk paypal pulak takder... hahahahahaa

aku dah report kepada irfan khairi dah...

satu lagi cara meraih simpati untuk orang membeli dari laman web gempaknya.

nampaknya jutawan irfan khairi disabitkan bersama secara tak langsung sekali lagi untuk meraih keuntungan...

lawak sengal nampaknya untuk tahun 2009. siapakah agaknya yang telah terbeli dan terpengaruh?
 
Last edited:
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#26
scammer amatur nih...
agaknye, sape yg buat dia punya minisite dan saleletter dia ni ye
 

xflixz

freshman
Joined
Jan 31, 2008
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#27
hahah..tu la..ni iklan kat berita harian online ni.yang aku 'hairan' nya berita harian online ni di antara penyumbang kewujudan website2 scam ni.aduii..cmne ni ek..

lagi satu kalo korang perasan,website2 scam ni suke beli domain kat www.lovingdomains.com.haha.x ke pelik tu.
 
Joined
Feb 24, 2008
Messages
1,181
Likes
3
Points
38
Offline
#28
berita harian nak duit je. scam atau tidak tu bukan masalah dia.

fuh! aku pun da repot menda ni kat irfan khairi.
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#29
KANTOI !!

Edit pakai photoshop ni..

JUL 20 2008... Lari skit..edit tak perfect..cuba tgk betul2..mana boleh lari skit walaupun 0.01mm

Mengarut betul..Paypal kalau mcm tu..dah lama kena..aku yg skit2 ni pun dok kena..

Kalau betul2 dah jutawan..takkan nak jual ebook lagi kot...aduhh tak jelas apa yang disampaikan..
hehee.. x leh kata gak..
IK pun kuarkan ebook aper.. :)
 
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,414
Likes
4
Points
38
Offline
#30
99% domain yang guna perkataan 'JUTAWAN' adalah SCAM.

jika ia :
1 - terlalu bagus untuk dipercayai..
2 - too good to be true..
3 - banyak sangat duit...

maka ia adalah SCAM.
 
Joined
May 10, 2006
Messages
415
Likes
1
Points
18
Offline
#31
Satu lagi site yg menambah lagi krisis keyakinan pembeli untuk membeli ebook.. juga perniagaan internet ..
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#32
99% domain yang guna perkataan 'JUTAWAN' adalah SCAM.

jika ia :
1 - terlalu bagus untuk dipercayai..
2 - too good to be true..
3 - banyak sangat duit...

maka ia adalah SCAM.
kalau takde perkataan azimat 'jutawan' tu nanti org tak percaya plak bleh jadi jutawan nanti...

contohnyer err.. dah byk sgt contoh.. hehe...
 
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,054
Likes
3
Points
38
Offline
#33
tapi kan, konfem ada yg beli. kita yg terdedah kat forum discussion mcm ni bleh kata dah banyak kesedaran la gak, tapi org luar kat sana yg masih terkapai2 mesti nak jadi kaya. aduh mcm mana nak sedarkan ramai org dari tertipu?

tapi ada gak yg biarkan diri nya tertipu...
 
Joined
May 20, 2008
Messages
3,186
Likes
3
Points
38
Offline
#34
Macam yang dikatakan... aku rasa sapa pun tak berani kata produk mamat nie scam.. mungkin produk dia bagus...

malah mungkin mmg boleh hasilkan income.. tapi.. penipuan tentang ss tue..

itu yang buat hati panas... hehehe... ayat "jutawan" mmg meletup!
 

robotix

freshman
Joined
Sep 13, 2008
Messages
87
Likes
0
Points
6
Age
41
Offline
#35
Aik ari tu rasa saya screen maybank jutawan-siber.com tu 20888 ? Ni dah hilang dah. huhu org camni pun ada.
 
Joined
May 22, 2007
Messages
6,621
Likes
2
Points
38
Offline
#36
aku nak gelak kejap laa.... ahahahahaa... gelak guling guling...

dia datang tengok wc jugak agaknya....? mungkin kah?

kejap lagi ngan website hilang terus.... pastu buat website yang lain pulak... ahaahahaa...
 
Last edited:
Joined
Nov 22, 2007
Messages
131
Likes
0
Points
16
Offline
#38
Dia cuma menjanjikan dengan 2 ebooknya boleh menjadi jutawan?
Beberapa banyak lagi golongan yang sebegini di dalam dunia Perniagaan Maya nie?
Nak percaya? Aku langsung tak percaya......!!!!
 
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,277
Likes
0
Points
36
Offline
#40
tu idea dia. jangan le marah. cuma korang jangan terpedaya. :) gelak berguling ni.
 
Last edited:
Top