jutawan-siber.com? betul ke ni?

zolkiebaki

Senior
Joined
Apr 10, 2006
Messages
408
Points
18
Cuba perhatikan betul2 sc maybank dia.. tgk di tarikh :) ada tak tahun 20088??? :)

harap mebantu
..kui..kui..kantoi la camner la dia lupa nak delete satu lagi angka "8" tu???? Pasai tu la saya susah sket nak percaya statement m2u nih senang-senang jerk boleh taruk sendiri angka tu..edit guna photoshop jerk! Abis cokai pon guna Paint jerk! Maaf ler nak taruk satu link video kat sini untuk perkongsian & peringatan bersama..

VIDEO PENDEDAHAN EKSLUSIF PATRIC CHAN - RAHSIA PENIPU PAYPAL, ADSENSE & CLICKBANK TERBONGKAR:

Chan Do Internet Success System Blog: How "Marketers" Are Cheating Innocent People Online
 

Lspark23

freshman
Joined
Aug 6, 2008
Messages
175
Points
16
..kui..kui..kantoi la camner la dia lupa nak delete satu lagi angka "8" tu???? Pasai tu la saya susah sket nak percaya statement m2u nih senang-senang jerk boleh taruk sendiri angka tu..edit guna photoshop jerk! Abis cokai pon guna Paint jerk! Maaf ler nak taruk satu link video kat sini untuk perkongsian & peringatan bersama..

VIDEO PENDEDAHAN EKSLUSIF PATRIC CHAN - RAHSIA PENIPU PAYPAL, ADSENSE & CLICKBANK TERBONGKAR:

Chan Do Internet Success System Blog: How "Marketers" Are Cheating Innocent People Online
Ntah Ntah Mercedes Pinjam kot...Huhuhuh pelik pelik tengok statement M2U tu
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
Ntah Ntah Mercedes Pinjam kot...Huhuhuh pelik pelik tengok statement M2U tu
x pun mmg keje dia driver.. so guna kete boss kejap utk bergambar..
 

usahawanebay

Newbie
Joined
Sep 12, 2006
Messages
1,126
Points
38
Age
41
KANTOI !!

Edit pakai photoshop ni..

JUL 20 2008... Lari skit..edit tak perfect..cuba tgk betul2..mana boleh lari skit walaupun 0.01mm

Mengarut betul..Paypal kalau mcm tu..dah lama kena..aku yg skit2 ni pun dok kena..

Kalau betul2 dah jutawan..takkan nak jual ebook lagi kot...aduhh tak jelas apa yang disampaikan..
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
bukti akaun paypal ada. bayaran untuk paypal pulak takder... hahahahahaa

aku dah report kepada irfan khairi dah...

satu lagi cara meraih simpati untuk orang membeli dari laman web gempaknya.

nampaknya jutawan irfan khairi disabitkan bersama secara tak langsung sekali lagi untuk meraih keuntungan...

lawak sengal nampaknya untuk tahun 2009. siapakah agaknya yang telah terbeli dan terpengaruh?
 
Last edited:

xflixz

freshman
Joined
Jan 31, 2008
Messages
16
Points
1
hahah..tu la..ni iklan kat berita harian online ni.yang aku 'hairan' nya berita harian online ni di antara penyumbang kewujudan website2 scam ni.aduii..cmne ni ek..

lagi satu kalo korang perasan,website2 scam ni suke beli domain kat www.lovingdomains.com.haha.x ke pelik tu.
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
KANTOI !!

Edit pakai photoshop ni..

JUL 20 2008... Lari skit..edit tak perfect..cuba tgk betul2..mana boleh lari skit walaupun 0.01mm

Mengarut betul..Paypal kalau mcm tu..dah lama kena..aku yg skit2 ni pun dok kena..

Kalau betul2 dah jutawan..takkan nak jual ebook lagi kot...aduhh tak jelas apa yang disampaikan..
hehee.. x leh kata gak..
IK pun kuarkan ebook aper.. :)
 

mysticmind

Senior
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,440
Points
38
99% domain yang guna perkataan 'JUTAWAN' adalah SCAM.

jika ia :
1 - terlalu bagus untuk dipercayai..
2 - too good to be true..
3 - banyak sangat duit...

maka ia adalah SCAM.
 

AlHaqeem

freshman
Joined
May 10, 2006
Messages
419
Points
18
Satu lagi site yg menambah lagi krisis keyakinan pembeli untuk membeli ebook.. juga perniagaan internet ..
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
tapi kan, konfem ada yg beli. kita yg terdedah kat forum discussion mcm ni bleh kata dah banyak kesedaran la gak, tapi org luar kat sana yg masih terkapai2 mesti nak jadi kaya. aduh mcm mana nak sedarkan ramai org dari tertipu?

tapi ada gak yg biarkan diri nya tertipu...
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
Macam yang dikatakan... aku rasa sapa pun tak berani kata produk mamat nie scam.. mungkin produk dia bagus...

malah mungkin mmg boleh hasilkan income.. tapi.. penipuan tentang ss tue..

itu yang buat hati panas... hehehe... ayat "jutawan" mmg meletup!
 

robotix

freshman
Joined
Sep 13, 2008
Messages
88
Points
6
Age
41
Aik ari tu rasa saya screen maybank jutawan-siber.com tu 20888 ? Ni dah hilang dah. huhu org camni pun ada.
 
Top