jutawan-siber.com? betul ke ni?

xflixz

freshman
Joined
Jan 31, 2008
Messages
16
Points
1
Salam semua rakan2,korang taw tak pasal jutawan-siber.com ni?betul ke ek?mcm mencurigakan je..hehehe..
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
32
gila betul...
ari2 masuk riban2 kat paypal...
tapi xde option untuk bayar produk die thru paypal...
dah kene limited access kot..hehe :D
 

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
wow....terbeliak biji mate jap...hahaha...
xde sape ke kat sini yg penah beli? :D
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
Cuba perhatikan betul2 sc maybank dia.. tgk di tarikh :) ada tak tahun 20088??? :)

harap mebantu
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
Aku yg buat terbeliakbiji mata tu di punya SC maybnk... . apa taknya tahun 20088 pun masuk.. :)

harap membantu
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
32
Aku yg buat terbeliakbiji mata tu di punya SC maybnk... . apa taknya tahun 20088 pun masuk.. :)

harap membantu
baru perasan...fuhh...tahun 20088 belum kiamat lagi yer...
 

Awang Adam

Senior
Joined
Sep 1, 2008
Messages
415
Points
18
HEhe..Tahun 20888,SC Buat tu..tengok testimoni semua dapat beli kereta lepas beberapa bulan..melampau untung tu,hehe
 

|rShah|r

freshman
Joined
Sep 29, 2008
Messages
345
Points
16
Age
33
Pergh!!! Penghuni Neraka bertambah lagie sorang..Harap2 dia insaf sebelum terlambat
 

judinjama

Newbie
Joined
Feb 20, 2008
Messages
244
Points
18
sales letter giler hype... nak tegelak pon ada hahahahahaha...
sila2 sapa yg brani beli...
pastu share kat sini...
nak tau gak mamat nabil nih buat apa sampai juta2 dia dpt...
brabus woooo.... blh geng dgn Datuk K hahahahahaha
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
apa la.. dah jutawan nk buat ebook lg. pastu jual dgn harga RM160 shj??
klu saya jutawan baik saya invest ke bisnes lain atau tumpu masa pd keluarga.

pd saya, ini semua teknik murahan mencari income mudah.
 

mohdabdhalim

Newbie
Joined
Mar 27, 2006
Messages
493
Points
16
Saya amat benci bila ada IM yang berkata sebegini : "Adakah anda sedang bekerja dan mengikut jari telunjuk orang lain pada ketika ini..?? Bekerja bermati-matian hanya untuk membesarkan anak-anak dan membayar hutang keliling pinggang... FIKIRKANLAH MASA DEPAN ANDA..." [petikan dari jutawan-siber.com]

IM sebeginilah bakal mengeruhkan keadaan IM-IM tempatan. Kaya! Jutawan! Bergambar dengan kereta mewah! (keta sewa ka?) Cakap punya meloba-loba..

Kalau berjaya sekalipun, jangan sesekali memandang rendah cara orang lain mencari rezeki. Lain orang lain caranya.
 

spatt

Newbie
Joined
Jun 20, 2008
Messages
765
Points
18
Age
32
ha ah... ni lah masalahnya kawan saya pun ada kata mcm tu :mad: :mad: :mad:
hakikatnye, kite dah boleh bezakan mana real dan mana scam. kite sebarkan kat kawan2 kite...trpulang pada mereka nak percaya ke x...kite dok rileks sambil enjoy income on9 lagi best... :)
 
Joined
Oct 13, 2008
Messages
76
Points
6
Age
36
Wow, kalah otai2 IM yg ada kat WC ni, saya pun cam nak tergelak... Tak tahulah ngan otai lain... :)
 
Top