jutawan-siber.com? betul ke ni?

xflixz

freshman
Joined
Jan 31, 2008
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Salam semua rakan2,korang taw tak pasal jutawan-siber.com ni?betul ke ek?mcm mencurigakan je..hehehe..
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
760
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#4
gila betul...
ari2 masuk riban2 kat paypal...
tapi xde option untuk bayar produk die thru paypal...
dah kene limited access kot..hehe :D
 
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,669
Likes
0
Points
36
Offline
#5
wow....terbeliak biji mate jap...hahaha...
xde sape ke kat sini yg penah beli? :D
 
Joined
Mar 31, 2006
Messages
418
Likes
2
Points
18
Offline
#6
Cuba perhatikan betul2 sc maybank dia.. tgk di tarikh :) ada tak tahun 20088??? :)

harap mebantu
 
Joined
Mar 31, 2006
Messages
418
Likes
2
Points
18
Offline
#7
Aku yg buat terbeliakbiji mata tu di punya SC maybnk... . apa taknya tahun 20088 pun masuk.. :)

harap membantu
 
Joined
Sep 1, 2008
Messages
411
Likes
2
Points
18
Offline
#9
HEhe..Tahun 20888,SC Buat tu..tengok testimoni semua dapat beli kereta lepas beberapa bulan..melampau untung tu,hehe
 
Joined
Sep 29, 2008
Messages
339
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#12
Pergh!!! Penghuni Neraka bertambah lagie sorang..Harap2 dia insaf sebelum terlambat
 
Joined
Feb 20, 2008
Messages
241
Likes
1
Points
18
Offline
#14
sales letter giler hype... nak tegelak pon ada hahahahahaha...
sila2 sapa yg brani beli...
pastu share kat sini...
nak tau gak mamat nabil nih buat apa sampai juta2 dia dpt...
brabus woooo.... blh geng dgn Datuk K hahahahahaha
 
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,829
Likes
0
Points
38
Offline
#16
apa la.. dah jutawan nk buat ebook lg. pastu jual dgn harga RM160 shj??
klu saya jutawan baik saya invest ke bisnes lain atau tumpu masa pd keluarga.

pd saya, ini semua teknik murahan mencari income mudah.
 
Joined
Mar 27, 2006
Messages
477
Likes
0
Points
16
Offline
#18
Saya amat benci bila ada IM yang berkata sebegini : "Adakah anda sedang bekerja dan mengikut jari telunjuk orang lain pada ketika ini..?? Bekerja bermati-matian hanya untuk membesarkan anak-anak dan membayar hutang keliling pinggang... FIKIRKANLAH MASA DEPAN ANDA..." [petikan dari jutawan-siber.com]

IM sebeginilah bakal mengeruhkan keadaan IM-IM tempatan. Kaya! Jutawan! Bergambar dengan kereta mewah! (keta sewa ka?) Cakap punya meloba-loba..

Kalau berjaya sekalipun, jangan sesekali memandang rendah cara orang lain mencari rezeki. Lain orang lain caranya.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
760
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#19
ha ah... ni lah masalahnya kawan saya pun ada kata mcm tu :mad: :mad: :mad:
hakikatnye, kite dah boleh bezakan mana real dan mana scam. kite sebarkan kat kawan2 kite...trpulang pada mereka nak percaya ke x...kite dok rileks sambil enjoy income on9 lagi best... :)
 
Joined
Oct 13, 2008
Messages
74
Likes
2
Points
6
Age
35
Offline
#20
Wow, kalah otai2 IM yg ada kat WC ni, saya pun cam nak tergelak... Tak tahulah ngan otai lain... :)
 
Top