Jutawan ebay terkantoi angkara VERO!

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
ramai banduan boleh cari duit dari rumah lepas keluar jel lepas ni. ada hikmah mamat ni masuk jel.
 

qrodat

Senior
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,868
Points
38
ramai banduan boleh cari duit dari rumah lepas keluar jel lepas ni. ada hikmah mamat ni masuk jel.
ahahha tu dia.. VM telah nmpk kebaikan dr sudut lain. lps nie ramai plak pakat nk masuk jail..
sbb nk duk sebilik ngan mamat tu hahaha
 

Dr. Peace

Newbie
Joined
Dec 17, 2009
Messages
1,751
Points
36
kira scam la kalau buat listing original tp yg hakikatnya tidak.. betul tak??
 

Luqman-S

freshman
Joined
Dec 16, 2006
Messages
906
Points
18
Hahaha.. pakat ramai2 masuk jel.. ;)

Lepas keluar, orang tanye masuk jel sebab ape? Apa salah ko? ... "eBay."
 

abelljefrry

Senior
Joined
May 15, 2009
Messages
1,029
Points
38
PERGHH..

memang gila betul mamat ni. haha. ni kalau dia keluar produk black hat lepas ni, gambar dan testimoni mesti ada kawan satu sel dia dalam penjara ni. hahaha.
 

chedin

freshman
Joined
Jul 31, 2009
Messages
14
Points
0
ramai banduan boleh cari duit dari rumah lepas keluar jel lepas ni. ada hikmah mamat ni masuk jel.
agaknya banduan pasni dah malas nak merompak. layan ebay lagi senang, sebab dah ada sifu baru. duk umah diam2. mamat tu lak jadi dropshipper banduan2 tu.
 

hirman

freshman
Joined
May 24, 2009
Messages
562
Points
16
Dia outsource kerja dekat 30 negara berlainan....
 

monarsh

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
30
Points
1
Age
32
aku ada dengar paling tinggi setakat ini 1500 akuan..tp tak tau la betui ke tak..huhu
perghh 1500? bio btol? ak de 1 akaun ebay n 1 paypal pn x terurus..tu blom masuk listing lg..gila dowh:-O
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
Anda perlu jadi gila utk berjaya dlm hidup... kalo cara fikir cam org normal, hasilnya pun cam org normal jer la... sumer yg org berjaya buat, awal2 nyer sumer org kata giler.. tp in the end, semua org terlopong dan nak jadi gila jugak.. :D

P/s: giler disini bukan bermaksud x waras tp cara berfikir yg creative dan berani lain dari org biasa fikirkan.. :D
 

kitakaya

freshman
Joined
Jul 3, 2009
Messages
1,136
Points
36
Anda perlu jadi gila utk berjaya dlm hidup... kalo cara fikir cam org normal, hasilnya pun cam org normal jer la... sumer yg org berjaya buat, awal2 nyer sumer org kata giler.. tp in the end, semua org terlopong dan nak jadi gila jugak.. :D

P/s: giler disini bukan bermaksud x waras tp cara berfikir yg creative dan berani lain dari org biasa fikirkan.. :D
dasat tul sifu semenjak dh pakai staff nih.. bak niche satu.. mau run sampai giler..
 
Top