Jutawan Domain - Laptop ALIENWARE Untuk Dimenangi! - //CABARAN//

Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#42
hehe..ak tgh tunggu affiliate yg brani show ss hasil domain nie..

klo ada yg brani ak terus grab drpd link affiliate dia...

sblm nie ak ada baca tukang review kata bisnes domain nie bisnes paling sng..

tp sampai skrg satu ss income pon ak x nampak..

sy bukan mahu bodek pingu, tp inilah hakikat, sy dapat beli domain pattern .com 4 huruf dengan harga USD20 sahaja bro





cuba bro carik dekat name.com, cari domain .com 4 huruf yg still available, gerenti bro cari dalam masa 24 jam pun semua dah taken. Kalau yg available sekalipun semuanya berharga lebih dari USD 1,000. Tp pingu kasik tunjuk lubuk kat mana nak carik domain murah. Kalau tgk sekali lagi kat SS sy tue, domain tue akan expired 2013 lagi, maknanya sy boleh simpan tak payah buat apa2 tunggu 2013 baru jual, Masa tue domain melayu pun dah habis.

Kalau sy henjut dekat WC nie, senang2 jer RM300 boleh laku. Mcm member kita sorang nie

http://www.wangcyber.com/forum/domain-and-website/35055-wts-qsqo-com-4-letter-domain-name.html
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#43
sy bukan mahu bodek pingu, tp inilah hakikat, sy dapat beli domain pattern .com 4 huruf dengan harga USD20 sahaja bro





cuba bro carik dekat name.com, cari domain .com 4 huruf yg still available, gerenti bro cari dalam masa 24 jam pun semua dah taken. Kalau yg available sekalipun semuanya berharga lebih dari USD 1,000. Tp pingu kasik tunjuk lubuk kat mana nak carik domain murah. Kalau tgk sekali lagi kat SS sy tue, domain tue akan expired 2013 lagi, maknanya sy boleh simpan tak payah buat apa2 tunggu 2013 baru jual, Masa tue domain melayu pun dah habis.

Kalau sy henjut dekat WC nie, senang2 jer RM300 boleh laku. Mcm member kita sorang nie

http://www.wangcyber.com/forum/domain-and-website/35055-wts-qsqo-com-4-letter-domain-name.html
waaaa... terbaik dari ladang gandum lh bro !! :D :D
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#44
Result Untuk 2/11/2010
ada baki lagi 42HARI LAGI!!



adakah laptop alienware bakal mempunyai pemilik?
sama2 kita natikannya..
apapun.. masa masih panjang....


teruskan usaha2 ANDA!!

:D :D :D
 
Last edited:
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,749
Likes
4
Points
0
Offline
#45
first half komisyen telah dibayar oleh pinguyen, thanx bro!


P/S : tak sempat ambik SS aku punya ranking dalam carta affiliate
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#46
first half komisyen telah dibayar oleh pinguyen, thanx bro!


P/S : tak sempat ambik SS aku punya ranking dalam carta affiliate
masalah aku nk bayar komision aff adalah nk request TAC number untuk maybank2u fuuh....
nk tunggu 1 TAC tu dihantar dkn 1 minit gk tu hehe...
tapi sebelum pukul 12:pm = setel..
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#48


lagi komision affiliate mlm ni kasi clear terus.. rehat jp hehe..
letih gk setel komision affliate.. :)


join jgn x join .. :D
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,728
Likes
0
Points
38
Offline
#49
nama imabiz tak tersenarai yerk... hehe.... tak tahulah sempat ke tak nak buat bonus... ingat nak kuar bonus untuk produk nie.. tapi tak tahulah sempat ke tak...
 
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,344
Likes
4
Points
38
Offline
#50
nama imabiz tak tersenarai yerk... hehe.... tak tahulah sempat ke tak nak buat bonus... ingat nak kuar bonus untuk produk nie.. tapi tak tahulah sempat ke tak...
tersenarai je.. sebab dia rotate.. yg mana buat 1 sale panjang lg list dia... tapi dia rotate..
imabiz punye komisionn kenkawan lain mlm jp g saya bayar.. nk rehat jap :D
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,728
Likes
0
Points
38
Offline
#51
tersenarai je.. sebab dia rotate.. yg mana buat 1 sale panjang lg list dia... tapi dia rotate..
imabiz punye komisionn kenkawan lain mlm jp g saya bayar.. nk rehat jap :D
yeye... dapat duit raye... mekasih,..
 
Top