Jurnalsem.com berkubur....

XploR

freshman
Joined
May 1, 2006
Messages
388
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#1
Selepas hampir 2 bulan kot aku menengok blog 'pemasaran enjin carian' jurnalsem.com redirect ke google.com. akhirnya hari ni aku melihat domainnya dah expired. Ni antara blog kesukaan aku. Byk aku aku dpt ilmu yg up-to-date pasal search engine kat sini. Adekah tuan punya blog [Amirul Faisyal] memang berhasrat nak tutup blog ni? Adekah blog ini akan dikuburkan selamanye? Kita Terjah! eh? hehe
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#3
Hmm.. Aku ada SMS dia.. Tak berbalas pun.. Tak tahu pasai apa.. Bz study kat UNITEN kot..
 
Joined
Jan 29, 2009
Messages
1,031
Likes
3
Points
38
Offline
#4
tu la psl. byk info kat situ.
syg r kalo tutup..huhu..
kalo xnk renew leh la lelong ke..hehe..
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#8
Samabq ler.. Dia pun mcm dah lupa jerk.. SMS dia tanya nak jaui dak.. Tak pun samabq jer waktu ada can nieh.. Hueheuheuhue
 
Joined
May 22, 2006
Messages
561
Likes
6
Points
18
Offline
#11
Salam,

Saya baru perasan thread ni lepas buat carian di Google pasal JurnalSEM.

Bagi menjawab pertanyaan Xplor, memang JurnalSEM saya 'sengaja' kuburkan
sebab nak fokus pada venture saya, KreativeThemes di bawah Kreative
Media Labs.

Memang ramai yang tanya pasal JurnalSEM ni, jangan risau kandungan
dia masih saya simpan dan insyaAllah bila kelapangan nanti saya akan
compile dalam bentuk ebook dan akan share dengan semua orang, dan
cara terbaik untuk follow perkembangan terkini JurnalSEM dengan subscribe
di Facebook JurnalSEM di sini :

http://www.facebook.com/JurnalSEM

Harap segala persoalan mengenai JurnalSEM sudah terjawab, :)
 
Top