Jumlah Campaign Innity Yang Anda Dapat Sekarang

Jumlah Campaign Innity

  • Tiada

    Votes: 2 22.2%
  • 1

    Votes: 0 0.0%
  • 2

    Votes: 0 0.0%
  • 3

    Votes: 1 11.1%
  • 4

    Votes: 0 0.0%
  • 5

    Votes: 0 0.0%
  • 6

    Votes: 0 0.0%
  • 7

    Votes: 0 0.0%
  • 8

    Votes: 0 0.0%
  • 9 ke atas

    Votes: 6 66.7%

  • Total voters
    9

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Belum try lagi innity ni
 

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
574
Points
16
tak cuba lagi..hehe. bole tanya, tuk layak guna innity, trafic perlu brp?
 

slimdiet2

freshman
Joined
May 27, 2011
Messages
100
Points
0
saya lom cuba lagi. rasanya lom layak lagi. pe syarat untuk join innity ye? kalau ada nuffnang tak bleh kan?
 

MrEmas

Newbie
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,073
Points
36
kalau ada tips cara nak plih campaign share la kat sini..

yang penting campaign cpm kena approve
campaign cpc plak, kena tengok harga dan juga jenis ads yang available samada leaderboard, skycraper dan sebagainya. Kena bandingkan dengan position di website/blog. kalau position berpotensi untuk banyak klik, approve iklan yang sediakan ads kat position tersebut.. hehe paham ke.
 

rexoxo

freshman
Joined
Nov 1, 2009
Messages
477
Points
0
yang penting campaign cpm kena approve
campaign cpc plak, kena tengok harga dan juga jenis ads yang available samada leaderboard, skycraper dan sebagainya. Kena bandingkan dengan position di website/blog. kalau position berpotensi untuk banyak klik, approve iklan yang sediakan ads kat position tersebut.. hehe paham ke.

paham kot.. :">

thanks bro.. tapi kalau kita ada campaign CPM dan CPC, kita approve CPM sahaja ke atau approve CPC skali?
 

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
paham kot.. :">

thanks bro.. tapi kalau kita ada campaign CPM dan CPC, kita approve CPM sahaja ke atau approve CPC skali?

Saya approve CPM semua dan satu CPC sahaja. Sebab tak semestinya selalu dapat CPM kan jadi saya cari alternative untuk CPC, kalau takda CPC baru alternative ads saya letak alternative Advertiser yang lain.
 

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
Tumpang tanya alang2 dah ada orang kat sini :)
Siapa tahu berapa Ads slots innity boleh letak pada satu web page? Setakat ini saya letak 4 banner dan keluar 3? Tu max ke. Cam adsense. Tq
 

MrEmas

Newbie
Joined
Apr 12, 2009
Messages
3,073
Points
36
Tumpang tanya alang2 dah ada orang kat sini :)
Siapa tahu berapa Ads slots innity boleh letak pada satu web page? Setakat ini saya letak 4 banner dan keluar 3? Tu max ke. Cam adsense. Tq

saya pun ada dalam 6 dalam satu2 masa..
sebenarnya tak kisah pun banyak mana janji setiap satu ads/banner tu tak bertindih antara satu sama lain
kalau overlap, nanti dapatlah email dari innity.. hehe
 
Top