[JUALAN SERAM]-|| Aplikasi Hantu Kak Limah Balik Rumah ||

Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#21
Huh! Aplikasi baru lagi. Ramai yg xambil kesempatan. Saya grab sajaaa...! ;;)
PS: Anda kreatif + Anda take action = Aplikasi meletop! = $$$ masyuuk. :>

Terima kasih Tuan Fairuz sbb memperkenalkan Apps FB! >:D<
hehehhehee sama-sama masyukkkkk hahahahhhaa :)) P/S: ketawa orang kaya...
 

izjat

freshman
Joined
Sep 26, 2009
Messages
315
Likes
0
Points
0
Offline
#24
yang nie, tak ada macam jawab2 soalan ke..
allow pastu terus keluar result...
kalau nak buat soalan baru kuar result leh tak
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#25
yang nie, tak ada macam jawab2 soalan ke..
allow pastu terus keluar result...
kalau nak buat soalan baru kuar result leh tak
Yang tu namanya Quiz Script tuan kalau nak boleh PM saya harganya agak mahal sikit hehehehee :)
 

VaX

freshman
Joined
Jan 21, 2011
Messages
743
Likes
0
Points
16
Offline
#26
Macam best jew Aplikasi nie..
Awat bro x buat Aplikasi yang kuar hantu tu..hehehe..x terkejut diorang tu
skrip camtu bru viral..hehehe
Ape2 pon
All the best bro..aq nak beli...tpi x reti nk pasang..wakaka
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#27
Macam best jew Aplikasi nie..
Awat bro x buat Aplikasi yang kuar hantu tu..hehehe..x terkejut diorang tu
skrip camtu bru viral..hehehe
Ape2 pon
All the best bro..aq nak beli...tpi x reti nk pasang..wakaka

Ya la tu bro tak reti pasang hehehehheh jangan meredah diri sangat nanti kena pijak hehehhehehee :D
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#29
Update Selepas cuti panjang tawaran masih dibuka Jom dapatkan sekarang, jangan berlengah lagi sebelum saya tarik balik tawaran :D
 

izjat

freshman
Joined
Sep 26, 2009
Messages
315
Likes
0
Points
0
Offline
#32
saya da beli.... ngah pikir idea nak buat.. hehe...
Memang terbaik.... !
 
Top