[JUALAN SERAM]-|| Aplikasi Hantu Kak Limah Balik Rumah ||

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Dengan Lafaz " Bismillahirahmanirahim"

Saya mempersembahakan Script Terbaru Aplikasi di Facebook.....


Hantu Kak Limah Balik Rumah...



Screen Test Disini...

Rebut Peluang Ini....

MASSIVE FACEBOOK TRAFFIC

Facebook has in excess of 500 Million Users ... and has grown by over 200 Million Users in the last year alone.
According to CNN, Facebook now produces more internet traffic than Google ...


Script Random Result Yang Terbaru!

Anda boleh bina aplikasi seperti...

  • Apakah perkejaan yang sesuai jika Anda jahat?
  • Tahap Kasih Sayang Anda Hari Ini?
  • Stress Level!
  • Dan lain-lain lagi.....

Gunakan kreativiti anda untuk menghasilkan aplikasi terbaik dan mula buat duit hari ini...

Harga Pengenalan Terhad

Hanya Untuk RM30.00

Jualan Hanya dilakukan dalam masa 7 hari Sahaja. Dan seterunya jualan ditutup.

Hehehheeheheee :D


Bertindak Sekarang !!! :-bd


Dengan Membuat Pembayaran Ke :-

MBB (Maybank)-164472205885-Fairos Abdullah
PayPal email:- fairuz95[@]gmail.com - Senang Solution.

*Pembayaran melalui PayPal hanya Dalam USD Sahaja.

PM atau Emailkan bukti pembayaran ke info[@]fbappsprofits.com



★★★Jualan Terhad Dari 26/4/2011 hingga 3/5/2011 Sahaja DAPATKAN SEKARANG :D
 
Last edited:

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Lima tahun dahulu situasi sama mungkin berlaku jika ada yang mengatakan dengan Blog boleh jana DUIT, ramai yang akan berkata ya ke? tapi sekarang tidak lagi kerana dah ramai yang membuktikanya. Begitu juga dengan aplikasi di Facebook ramai yang masih sangsi kerana takut untuk mencuba. Hehhhehehehe kepada orang biasa-biasa mungkin nak jadi Follower jeee saya mencari trend setter jom dapatkan script ini untuk bermula hehehehehehee.... Jangan besok dah susah nak dapat baru nak terhegeh-hegeh jual harga mahal kata nak menipu huhuhuhuhu Be Positive Garb it Now hahahahahaha :))
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
huhu.... seram tul la... ade ke watak kite pak jabit... aduh...
Ada cik ima Acu cuba try test tengok hahahahahaha :))
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Hehehe...jap ge ler...tgah bnyk keje nak setel ni..mcm mane nak blajar...
panduan bro dah angkut dah ari tu..
cuma xcukup masa nak blaja..
sambar skrip dulu bleh?
Boleh ada soalan ada support dari saya jangan risau dah ada yang buat duit hehehehehehe :)
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
plawok...plawok...plawok....
Kalu kito ingat ko ore, ore ingat kito sebab tu dio mari jumpo kito, ade ore nak jumpo demo hahahahahahahaha :))
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0

afiff

Newbie
Joined
Feb 15, 2010
Messages
141
Points
0
Huh! Aplikasi baru lagi. Ramai yg xambil kesempatan. Saya grab sajaaa...! ;;)
PS: Anda kreatif + Anda take action = Aplikasi meletop! = $$$ masyuuk. :>

Terima kasih Tuan Fairuz sbb memperkenalkan Apps FB! >:D<
 
Top