Jualan murah sony cybershot dan canon digital camera di sini!!

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
Salam sejahtera warga WC!! Di sini saya ingin menjual kepada warga WC yg berminat dan berniat untuk membeli pelbagai jenis Digital Camera jenama Sony Cybershot dan Canon
Biasanya saya jual di lelong.com.my (lihat di blog saya),tapi saya ingin membuka pasaran kepada semua warga WC
Kepada sesapa yang beminat, boleh membuat tempahan kepada saya dengan emel kepada [email protected] atau just PM saya
Harga DIJAMIN MURAH berbanding kedai-kedai kamera kt luar sana!!:cool:
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
View attachment 677
CANON POWERSHOT E1 (WHITE)
gambar boleh tgk kt attachment
10 MEGAPIXELS, FACE SELECT&TRACK(DETECTION),4X OPTICAL ZOOM,2.5"LCD
PAKEJ:pOWERSHOT E1+ 32MB MEMORY CARD+AV CABLE+USB INTERFACE CABLE+WARRANTY CANON+MANUAL GUIDE+BOX

LAIN2 SPECS, BOLEH GOOGLE!! :)

HARGA KAMI RM666 (SHIPPING SELURUH MALAYSIA RM18.00)
 
Last edited:

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
View attachment 678

canon powershot a470

7.1 megapixels, red eye correction, 3.4x optical zoom (lain2 specs boleh google)

pakej: Powershot a470, 32mb card, cd rom, manual guide, wrist strap, av cable, usb interface cable,

harga kami: Rm 430 (shipping rm18.00)
harga kedai: Rm 479

:cool:
 
Last edited:

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
View attachment w110a.jpg

View attachment w110.jpg

SONY CYBERSHOT DSC W110
7.2 MEGAPIXEL, 4X OPTICAL ZOOM, CARL ZEISS VARIO TESSAR LENS, FACE DETECTION, 2.5" LCD, SMILE SHUTTER,LAIN2 SPEC BOLEH GOOGLE..:)


PAKEJ: SONY CYBERSHOT DSC W110, MANUAL GUIDE, CD ROM, RECAHRGABLE BATTERY SET, 1gb MEMORY STICK PRO DUO, MULTI CONNECTOR CABLE, WRIST STRAP, WARRANTY CARD DAN BOX..

HARGA SAYA: RM699.99 (SHIPPING RM17.00)
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
salam bro. made in china ke ori? kalu ori nak gak ushar2. tapi rasanya cam ori tgk harganya.. ada banyak lagi atau just dua tu je?

thanks coz tanya, brg ori bro..aku amek harga supplier/pengedar..kalo kt kedai, derang dh mark up...stok kena order dulu..bgtau nk model aper???kaler aper??aku tgk stok k??..:)
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
View attachment w120.jpg

View attachment w120a.jpg

View attachment w120b.jpg

SONY CYBERSHOT DSC W120

7.2 MEGAPIXEL, 4X OPTICAL ZOOM, 2.5" LCD, FACE DETECTION, DOUBLE ANTI-BLUR GAMBAR CANTIK KALO TGN BERGETAR @ OBJEK BERGERAK :cool:, SUPER STEADYSHOT OPTICAL IMAGE STABILIZATION, 15MB INTERNAL MEMORY..LAIN2 SPEC BOLEH GOOGLE.
.:)

PAKEJ: SONY CYBERSHOT DSC W120, CD +MANUAL USER GUIDE, WARRANTY+BOX, MULTICONNECTOR CABLE, 1gb MEMORY STICK PRO DUO, RECHARGABLE SET BATTERY, WRIST STRAP.

HARGA SAYA: RM 779.99(SHIPPING RM18.00)

HARGA KEDAI: RM808.00​
 

Awang Adam

Senior
Joined
Sep 1, 2008
Messages
415
Points
18
bro warranty cm ne plak??international sony warranty ke??
ke warranty ngn bro je??

aku pun Nak Tau interNational warranty ni, Kalau rosak, boleh Hantar Kat Mana2 sony service centre. tengok2 Kan sony yang Optical zoom tinGGi, Kalau Boleh samPai 18x Optical zoom,hehe
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
bro warranty cm ne plak??international sony warranty ke??
ke warranty ngn bro je??

sori bro..xperasan plak msg ni...warranty dr pengedar..(kira macam kita beli kt kedaila)...ader cop kedai...cume kt beli melalui saya murah dpd kedai...2jer..:)
 

danzaimar

freshman
Joined
Dec 10, 2008
Messages
273
Points
16
Age
37
aku pun Nak Tau interNational warranty ni, Kalau rosak, boleh Hantar Kat Mana2 sony service centre. tengok2 Kan sony yang Optical zoom tinGGi, Kalau Boleh samPai 18x Optical zoom,hehe

18x zoom???hehehe...xpenah jumper bro..kalo jenis SLR ader kot??tp saya ader list untuk cybershot jer...:cool:
 

Awang Adam

Senior
Joined
Sep 1, 2008
Messages
415
Points
18
18x zoom???hehehe...xpenah jumper bro..kalo jenis SLR ader kot??tp saya ader list untuk cybershot jer...:cool:


O, xde Ke. Yang saya pernah tengok tu Lah panasonic FZ28 tu dan Satu model Nikon. 18x optical zoom,seNang nak Ambik gamBar Mikrob Kat miKroskOp,hehe
 
Top