Jualan Akhir Tahun - Penghabisan Stok, Potongan 20%. Tawaran 48jam sahaja.

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
As-salam dan salam sejahtera semua.

Sempena menjelang akhir tahun 2011 ini, saya ingin menghabiskan stok produk fizikal
dengan memberikan potongan harga sebanyak 20% daripada harga asal.

Memperkenalkan meja laptop mudah alih.

Produk masih dalam kotak dan baru (panas-panas lagi) :-bd



Kelebihan meja laptop ini.

1. Papan aluminium yang sejuk menyahkan kepanasan laptop anda.

2. Kipas besar, senyap dan boleh disambungkan melalui usb port.
Membantu menghilangkan kepanasan laptop anda dengan segera.

3. Mudah alih dan boleh disesuaikan ketinggiannya. Boleh digunakan
sambil duduk, berbaring sambil kaki melunjur mengikut posisi kesukaan anda.

4. Boleh di bawa ke mana-mana dan diletakkan di dalam beg laptop bersaiz 14".


posisi duduk melunjur


posisi duduk santai


posisi baring


Spesifikasi produk lebih kurang macam ni:

. Material :ABS plastic + Aluminum Alloy
. Big Fan :20 x 20cm
. Overall size :40 x 30 x 27 ~34cm
. Panel size :40 x 30cm
. Panel arrange adjustment :Rolling & Lock
. Panel arrange range: 90 degree
. Height range :27 ~ 34cm
. Foldes size :40 x30 x 60cm
. Desk height adjustment :Retract lock


Harga yang biasa saya jual ialah seperti berikut:

Harga Semenanjung: RM80
Harga Sabah/Sarawak: RM90

Untuk warga WC hari ini dalam tempoh 48jam dengan potongan harga 20%:

Harga Semenanjung: RM64
Harga Sabah/Sarawak: RM74

KOS PENGHANTARAN PERCUMA.
Penghantaran: 2-3 hari bekerja

Stok masih ada 9 unit sahaja lagi.
Warna: Hitam (3 unit)
Warna: Biru (5 unit)
Warna: Pink (1 unit) - SOLD OUT

Sekiranya berminat lakukan pembayaran ke akaun saya:

Maybank: 151098403497
Nama: Mohd Faizul Bin Mohd Noor

CIMB: 13010005368200
Nama: Mohd Faizul Bin Mohd Noor

Masukkan email mrfaizulnoor[at]gmail.com sekiranya melakukan pembayaran secara perbankan internet.
Gantikan [at] dengan @.

Sila PM bukti bayaran, nama penuh, alamat, no h/p dan warna pilihan anda untuk diposkan produk ini.

p/s: Sekiranya ingin membeli kesemua stok ini, harga boleh dirunding lagi. Sila PM.


Terima kasih.:)
 
Last edited:

rajaotai

Newbie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Points
16
kipas tu pakai usb port kan saudara? 5V la kan? cukup kuat tak untuk laptop-laptop yang memang mudah panas (Saya punya acer...) Kalau kat rumah, pasang kipas dengan PSU, tu pun kira so-so la. Kipas tu berangin dah best dah.

kalau ada lagi banyak gambar macam mana meja ni digunakan, mesti lagi best. hehe
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
macam menarik jer benda ni :)
 

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
kipas tu pakai usb port kan saudara? 5V la kan? cukup kuat tak untuk laptop-laptop yang memang mudah panas (Saya punya acer...) Kalau kat rumah, pasang kipas dengan PSU, tu pun kira so-so la. Kipas tu berangin dah best dah.

kalau ada lagi banyak gambar macam mana meja ni digunakan, mesti lagi best. hehe
Kipas besar n papan aluminium dah cukup kuat nak hlgkan panas laptop..sy upload gmbr lain
kat 1st page ok.:D

memang best meja laptop ini buat kerja2 IM. lama dah saya cari.....
betul tu bro Hafiz Wasa..memang rilek n santai kalau tgk tv guna meja ni sambil buat keje IM. sy sendiri guna.
berbaloi-baloi..

Barang baik! Grab satu bro.. Check PM. :)
Ok bro check PM bro..grab jgn x grab.:)

bro tunjuk gambar penuh, sya tak boleh bayangkan macam mana meja tu
ok sy update gmbr lain kat 1st page..

macam menarik jer benda ni :)
memang menarik bro abu talib. grab la satu dgn offer ni...

saya sokong paklong. hehe
saya sokong paklong jgk..hehehe

First Time tgk benda alah ni..
:)
Ye ke najmi..sy dah banyak kali tgk benda ni.grab la satu dgn harga offer ni..
 

rajaotai

Newbie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Points
16
tengah tunggu gambar baru. berminat yang hitam hehe.

kalau boleh bagi sedikit lagi detail, lagi bagus. adjustable height berapa, panjang dan lebar setakat mana. Kalau nak letak graphic tablet/mouse sekali boleh ke. hehe. banyak tanya pula.
 
Last edited:

Joe Fizzow

Senior
Joined
Jul 20, 2009
Messages
725
Points
18
tengah tunggu gambar baru. berminat yang hitam hehe.

kalau boleh bagi sedikit lagi detail, lagi bagus. adjustable height berapa, panjang dan lebar setakat mana. Kalau nak letak graphic tablet/mouse sekali boleh ke. hehe. banyak tanya pula.
Warna hitam masih ada bro rajaotai..:D

Dah update gmbar kat 1st page..Raja Otai bleh lihat situ..hehehe.
Ketinggian n lebar tu jap lagi sy bagi. kalau nak letak mouse skali
meja ni x tempat utk letak mouse..tapi masih bleh guna mouse lagi.

Ketinggian n lebar tu bro bleh tgk pada gmbr tu..Amacam? dah bleh
buat santai2 tu..lagi pun meja ni kukuh..
 
Last edited:

rajaotai

Newbie
Joined
Sep 8, 2008
Messages
168
Points
16
Warna hitam masih ada bro rajaotai..:D

Dah update gmbar kat 1st page..Raja Otai bleh lihat situ..hehehe.
Ketinggian n lebar tu jap lagi sy bagi. kalau nak letak mouse skali
meja ni x tempat utk letak mouse..tapi masih bleh guna mouse lagi.

Ketinggian n lebar tu bro bleh tgk pada gmbr tu..Amacam? dah bleh
buat santai2 tu..lagi pun meja ni kukuh..
Nampak macam dah best tu bro. Senang nak guna dengan gaya tersendiri. Hehe. Tapi takde tempat letak mouse ye? Susah sikit lah kalau nak buat graphic design tak pakai mouse atau graphic tablet.
 
Top