Jual ps2 jenis lama yg rosak chip ..

atomy

freshman
Joined
Dec 5, 2013
Messages
7
Points
0
Salam ,,minta pendapat otai2 ebay/lelongcom/dll
Saya punya ada PS2 jenis besar,jrg pakai cz rosak chip,tak ada sparepart yg original dijual di area saya
Pertanyaan : Adakah brg lama itu boleh dibid dlm harga yg tinggi kt pembeli luar negara?.
Sekian.terima kasih.
 

haydenz

freshman
Joined
Dec 29, 2009
Messages
19
Points
0
View attachment abc.jpg

PS2 mmg dah takde demand dah sekarang. even yang used n still working pon dah bole dapat below 150RM di ebay.

Atas tu screen shot sell through ps2 yg dah rosak. nampak macam tinggi tapi actually junk yg terjual satu je, tu pn die let go semua game2 die. the rest of the list ialah misleading title.

so menjawab kepada soklan tuan tanah, nak jual harga mahal mmg tak dpt.
kalo setakat nk let go clearkan space dalam bilik bukak je bid 0.99. shipping tu calculate awal2 pas kat buyer cost die.

p/s: selain dari saya sapa lagi yg still aktif berebay?
 
Top