Jual MainaN Di Ebay Masyuk !!! di jamin 4 angka sebulan !

yaya92

freshman
Joined
Apr 19, 2014
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Saya seorang usahawan ebay 2012 . dulunya saya hanya budak hingusan yang cuma tahu berfesbuk sahaja .
broadband bulan2 rm100 , ibu selalu bising sebab mengadap laptop je . 1 hari saya berusaha mencari idea macam mana nak buat duit dengan internet . akhirnya saya terjumpa ebook jual mainan di ebay . saya kini sudah berjaya mendapat 4 angka sebulan . ibu pun senyum dan support saya sekarang.
keistimewaan ebay bagi saya
* senang di jual
* Harga di malaysia rm5 tapi kalau jual di ebay rm30 & keatas.
* kebanyakan orang dewasa gemar membeli kerana mereka suka kumpulkan koleksi .

sekiranya anda ingin di gelar jutawan ebay ! dapatkan ebook dari saya dengan segera .
insyaallah membantu. saya percaya anda boleh buat .

sekiranya anda sudah beli ebook dari saya . saya doakan anda berjaya dan menjadi jutawan .insyaallah ..

sekian ..


:: pm saya jika berminat untuk mendapatkan ebook tersebut ..
 
Last edited:
Joined
Jan 29, 2015
Messages
81
Likes
0
Points
0
Offline
#10
Menarik juga ni..

Mungkin boleh share sikit. Stock mainan tu stock tempatan atau luar negara?

Mostlyyg beli di ebay nanti tu org M'sia or orang x Malaysia?
 

fitko

freshman
Joined
Jun 8, 2010
Messages
8
Likes
0
Points
1
Offline
#15
Saya seorang usahawan ebay 2012 . dulunya saya hanya budak hingusan yang cuma tahu berfesbuk sahaja .
broadband bulan2 rm100 , ibu selalu bising sebab mengadap laptop je . 1 hari saya berusaha mencari idea macam mana nak buat duit dengan internet . akhirnya saya terjumpa ebook jual mainan di ebay . saya kini sudah berjaya mendapat 4 angka sebulan . ibu pun senyum dan support saya sekarang.
keistimewaan ebay bagi saya
* senang di jual
* Harga di malaysia rm5 tapi kalau jual di ebay rm30 & keatas.
* kebanyakan orang dewasa gemar membeli kerana mereka suka kumpulkan koleksi .

sekiranya anda ingin di gelar jutawan ebay ! dapatkan ebook dari saya dengan segera .
insyaallah membantu. saya percaya anda boleh buat .

sekiranya anda sudah beli ebook dari saya . saya doakan anda berjaya dan menjadi jutawan .insyaallah ..

sekian ..


:: pm saya jika berminat untuk mendapatkan ebook tersebut ..
pm
 
Top