Jual DVD drama2 jepun/korea/chinese

dapat sambutan ke tak?

  • dapat sambutan

    Votes: 10 90.9%
  • tak dapat sambutan

    Votes: 1 9.1%

  • Total voters
    11

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
salam semua. hi. :D

aku ada cakap2 dengan adik aku 1 hal.

so, aku nak tanya. ada sambutan tak kalau jual dvd drama2 jepun/korea/chinese? adalah sikit2 movie. semua2 ni, dia download dan kumpul dulu2. ada banyak title, lebih 100 kot... ntahlah, tak cek semua list lagi. :D

so, korang rasa ada sambutan tak? :D

p/s: kalau siapa2 nak listnya. nanti aku buat. PM aku kay. :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
oh... anime pun banyak gak. :D

amacam? korang rasa ada sambutan tak?
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
amacam? :D
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
terpikir gak... bagus mmg bagus.. tapi xlanggar hak cipta ke nie..
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
yap. tu yang jadi masalah... tapi, adik aku main download2 dan kumpul2. dah agak banyak title, so dia rasa nak share2 dengan siapa2 yang sama minat je. :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
cetak rompak tu tak tahulah... adik aku cakap, dia just download2 dan kumpul2 dengan kawan2 dia je. dan dia tak pernah jual di black market. huhuhu... :D

p/s: aku pun banyak dah layan cite2 dia. lagi2 drama2 jepun dan anime. banyak unsur semangat dan positif yang dapat ambil. heheheh... :D
 

doku

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
130
Points
16
kalo citer2 camni mungkin market lebih luas kat kaum wanita.
itu dari apa yg saya perhatikan la..
 

intermark

freshman
Joined
Aug 15, 2009
Messages
49
Points
0
sy penah wat bsnes camni time student dlu..haha
btol tu..target market ialah pompuan sbb mostly diorg mmg layan cite2 korea nih..
tp untung die xde byk pon
 
Top