Jual DVD drama2 jepun/korea/chinese

dapat sambutan ke tak?

  • dapat sambutan

    Votes: 10 90.9%
  • tak dapat sambutan

    Votes: 1 9.1%

  • Total voters
    11
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua. hi. :D

aku ada cakap2 dengan adik aku 1 hal.

so, aku nak tanya. ada sambutan tak kalau jual dvd drama2 jepun/korea/chinese? adalah sikit2 movie. semua2 ni, dia download dan kumpul dulu2. ada banyak title, lebih 100 kot... ntahlah, tak cek semua list lagi. :D

so, korang rasa ada sambutan tak? :D

p/s: kalau siapa2 nak listnya. nanti aku buat. PM aku kay. :D
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,988
Likes
3
Points
38
Offline
#4
terpikir gak... bagus mmg bagus.. tapi xlanggar hak cipta ke nie..
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#5
yap. tu yang jadi masalah... tapi, adik aku main download2 dan kumpul2. dah agak banyak title, so dia rasa nak share2 dengan siapa2 yang sama minat je. :D
 

azim87

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
410
Likes
1
Points
18
Age
32
Offline
#6
kes cetak rompak ni..sy pn ade fikir pasal ni..boleh laku kalau jual kat pasaran gelap..hehe
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#7
cetak rompak tu tak tahulah... adik aku cakap, dia just download2 dan kumpul2 dengan kawan2 dia je. dan dia tak pernah jual di black market. huhuhu... :D

p/s: aku pun banyak dah layan cite2 dia. lagi2 drama2 jepun dan anime. banyak unsur semangat dan positif yang dapat ambil. heheheh... :D
 
Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,075
Likes
3
Points
38
Offline
#8
cam best. kalo tak silap, ada drama ngan anime yang belum dilesenkan pun kan?

ada budak U aku ada wat camnie gak. tlg burnkan. huhu. :D
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
1,830
Likes
5
Points
38
Offline
#9
Hehe.. kalau kat U aku dulu dia sharing guna intranet..tak perlu bayar.. hohoho
 

doku

freshman
Joined
Nov 14, 2008
Messages
125
Likes
0
Points
16
Offline
#10
kalo citer2 camni mungkin market lebih luas kat kaum wanita.
itu dari apa yg saya perhatikan la..
 
Joined
Aug 15, 2009
Messages
49
Likes
0
Points
0
Offline
#11
sy penah wat bsnes camni time student dlu..haha
btol tu..target market ialah pompuan sbb mostly diorg mmg layan cite2 korea nih..
tp untung die xde byk pon
 
Top