Jual domain Malaysiafreeiklan.com

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
saya nak menjual domain + script

Harga: RM 150 (domain termasuk script yang berharga $169; rapid classified 3.2)
domain: http://malaysiafreeiklan.com
Hosting: Godaddy (Boleh transfer ke hosting lain)
Expired: September 2007
PageRank : 3 (apa itu pagerank?)
Unik trafik: 30-40 pengunjung setiap hari.
Pendapatan website: belum start charge orang lagi (tapi boleh tengok website2 yang sewaktu dengannya untuk perbandingan (http://freeiklan.com/ , http://iklanfree.com/ ))
Sebab jual: tengah fokus dengan adsense + dah tak berminat nak teruskan classified website.
Nih screenshot website @ lawat terus ke http://malaysiafreeiklan.com



Website nih dilelong di forum2 lain juga..jadi sapa cepat dia dapat

kalau ada apa2 kemusykilan ataupun pertanyaan boleh pm saya..lebih senang bersoal jawab kt forum sbb takde soalan berulang :)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Dah lawa website ni. Kenapa nak dilelong pulak?
Dah tak berminat untuk teruskan dengan classified website + tgh fokus kat benda lain..

kalau license boleh transfer ke domain lain, boleh juga beli. :).. tapi tengok terms pada penjual script tersebut satu license untuk satu domain kan?
saya rasa takde masalah..cuma satu script license satu domain..malaysiafreeikan.com pn banyak dah diindexkan + PR3..dan kebetulan camtuh, saya jual sekali dengan domain :)

PM sy eches.. sy berminat..
Cuma, nak skit maklumat jer lagi..
ok dah pm..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
okeh tokei dah pm..saya tutup jualbeli bila saya dpt confirmation pm

Updates: malaysiafreeiklan.com dah dijual
 
Top