Jom share iklan raya

Joined
Aug 20, 2016
Messages
4
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#25
This special festival for sure will get a lot of sentimental video but meaningful to me... last year TM did very well on the raya video... Dont know this year how is look like
 

Yesin

freshman
Joined
Jun 28, 2016
Messages
20
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#26
This special festival for sure will get a lot of sentimental video but meaningful to me... last year TM did very well on the raya video... Dont know this year how is look like
Really? can share last year their video so i can follow TM story... Sometime see the video also not sure from who and at the end only know is a advertisement.. hahaha
 
Joined
Jun 2, 2017
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#28
Hahaha raya nanti terpaksa laa aq terserempak dgn makcik2 bawang kat kampong, mmg touch hati slps tgk sbb tau mereka ni bertanya2 bukan utk menyibuk tp nak ambil peduli kat kita org je +Nangiss+
aq rasa thn ni punya lagi bermakna walaupun video tu belum keluar
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
31
Likes
0
Points
6
Age
22
Offline
#30
tahun ni bukan kembali mak long bawang, dia nak ckp tahun ni lebih lagi bawang (touch)
dia nak share message touch so relate dgn tahun lepas punya video, so penonton tgk baru rasa video ade relate sikit
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
45
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#31
dia nak share message touch so relate dgn tahun lepas punya video, so penonton tgk baru rasa video ade relate sikit
Rasenya mungkin mcm tu, mcm mane pon, stay tuned je la kat FB page TM #LebihUntukMu, tentu ade cerita yg lg menarik nanti
 
Joined
Jan 10, 2018
Messages
16
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#32
aq rasa thn ni punya lagi bermakna walaupun video tu belum keluar
Diorang buat macam montage disebalik mesej2 tu agak menyayat hati la jugak.. Mesej tu mcm lebih bertemakan pengorbanan atau usaha gigih je.
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
19
Likes
0
Points
1
Age
30
Offline
#33
Diorang buat macam montage disebalik mesej2 tu agak menyayat hati la jugak.. Mesej tu mcm lebih bertemakan pengorbanan atau usaha gigih je.
lebihutkmu, sanggup berkoban hanya ibu bapa kita shj... tm ni pandai buat video dan teaser baru bila keluar ni...
 
Joined
Aug 29, 2017
Messages
42
Likes
0
Points
6
Age
27
Offline
#36
Rasenya mungkin mcm tu, mcm mane pon, stay tuned je la kat FB page TM #LebihUntukMu, tentu ade cerita yg lg menarik nanti
Tak sempat nak scroll fb la. Esok dah busy beli barang nak masak. Lepas raya la dapat tengok kalau tak kuar lagi.
 
Top