Jom share iklan raya

Joined
Apr 11, 2011
Messages
91
Likes
3
Points
8
Offline
#1
Share sikit iklan raya yang best.

Kalau boleh nak yang 2019.. tak pon iklan yang mengimbau memori pon cun jugak
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
22
Likes
0
Points
1
Age
26
Offline
#5
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

+Terbaik+
Tali persaudaraan tidak akan putus. Walaupun tinggal berjauhan, raya tu mestilah balik sambut bersama2 sbb kita ni bekerja luar, satu kali satu tahun dpt berkumpul je
 
Joined
Apr 26, 2018
Messages
28
Likes
0
Points
1
Age
29
Offline
#8
Mak Long Bawang ke? Hahaha nantikan kat FB diorg TM Group #LebihUntukMu 31 Mei nanti...
Hahaha. Hampir lupa aku pasal maklong bawang. Kelakar tapi seram pun ada tgk dia pegang pisau tu. Throwback jap.

Tahun ni punya mcm emosi sikit je..
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
14
Likes
1
Points
3
Offline
#12
Hahaha. Hampir lupa aku pasal maklong bawang. Kelakar tapi seram pun ada tgk dia pegang pisau tu. Throwback jap.

Tahun ni punya mcm emosi sikit je..
Apa story Mak Long Bawang tu? Mcm menarik je, nak tgk, blh share?
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
14
Likes
1
Points
3
Offline
#14
Mmg menarik...
Jom throwback sama2 +Haha+

Hahaha raya nanti terpaksa laa aq terserempak dgn makcik2 bawang kat kampong, mmg touch hati slps tgk sbb tau mereka ni bertanya2 bukan utk menyibuk tp nak ambil peduli kat kita org je +Nangiss+
 
Joined
Aug 22, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
6
Offline
#15
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

Walaupun adik beradik semua sibuk dengan kerjaya masing masing, hari raya tetap juga beraya kat rumah mak ayah
 
Top