Jom share iklan raya

BBphire

junior
Joined
Apr 11, 2011
Messages
92
Points
8
Share sikit iklan raya yang best.

Kalau boleh nak yang 2019.. tak pon iklan yang mengimbau memori pon cun jugak
 

Zati Awanis

freshman
Joined
Sep 1, 2017
Messages
69
Points
6
Age
24
Yeke? TM Group dah keluarkan iklan raya? Mana blh tgk? +Bertanya+
Cuba kongsi link sikit...
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

 

Nur Liyana

freshman
Joined
Aug 28, 2017
Messages
40
Points
6
Age
26
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

+Terbaik+
Tali persaudaraan tidak akan putus. Walaupun tinggal berjauhan, raya tu mestilah balik sambut bersama2 sbb kita ni bekerja luar, satu kali satu tahun dpt berkumpul je
 

NameTag

freshman
Joined
Apr 26, 2018
Messages
28
Points
1
Age
29
Mak Long Bawang ke? Hahaha nantikan kat FB diorg TM Group #LebihUntukMu 31 Mei nanti...
Hahaha. Hampir lupa aku pasal maklong bawang. Kelakar tapi seram pun ada tgk dia pegang pisau tu. Throwback jap.

Tahun ni punya mcm emosi sikit je..
 

Ayutingting

freshman
Joined
Nov 24, 2017
Messages
30
Points
6
Age
30
Hahaha. Hampir lupa aku pasal maklong bawang. Kelakar tapi seram pun ada tgk dia pegang pisau tu. Throwback jap.

Tahun ni punya mcm emosi sikit je..
aq rasa thn ni punya lebih bermakna... ade feel utk beraya
 

H_Jebat

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
19
Points
3
Hahaha. Hampir lupa aku pasal maklong bawang. Kelakar tapi seram pun ada tgk dia pegang pisau tu. Throwback jap.

Tahun ni punya mcm emosi sikit je..
Apa story Mak Long Bawang tu? Mcm menarik je, nak tgk, blh share?
 

H_Jebat

freshman
Joined
Jul 25, 2018
Messages
19
Points
3
Mmg menarik...
Jom throwback sama2 +Haha+

Hahaha raya nanti terpaksa laa aq terserempak dgn makcik2 bawang kat kampong, mmg touch hati slps tgk sbb tau mereka ni bertanya2 bukan utk menyibuk tp nak ambil peduli kat kita org je +Nangiss+
 

tungkelly

freshman
Joined
Aug 22, 2011
Messages
61
Points
6
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

Walaupun adik beradik semua sibuk dengan kerjaya masing masing, hari raya tetap juga beraya kat rumah mak ayah
 

qqbeh

freshman
Joined
Apr 25, 2011
Messages
22
Points
1
Dah. Blh search kat FB atau Youtube diorg #LebihUntukMu #MoreForYou.
Ni salah satu video yg mmg bermakna bg aq, jom tgk sama2

Walaupun mak ayah masih ada, hari raya tetap juga balik beraya dengan keluarga
 
Top