Jom senaraikan favorite Malaysia Powerseller store

Mr.Awie

freshman
Joined
Apr 27, 2008
Messages
450
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Tak tau ler dah ada lum thread camni. Apa kata kita senaraikan kat sini Nama store powerseller dari Malaysia yang jadi kesukaan anda semua...Bukan pe,hanya untuk pembuka semangat untuk para seller yang baru nak menapak kat dunia auction nie..
Okies...aku mula kan dulu...
1. http://stores.ebay.com/Above-Fashion-crystal-accessories - Jual barang2 crystal

2. http://stores.ebay.com/MileEndd - Jual Barangan wanita

emmm...cuba teka. sape punya store tu? maybe korang kenal...ekekeke
 
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,366
Likes
0
Points
36
Offline
#2
pasal ebay la ni ya..
emm..
aku baru je nak join club ebay
tak tau pulak powerseller yang ada
sesapa yg tahu bleh la kongsi lagi
 
Joined
Feb 17, 2009
Messages
435
Likes
2
Points
0
Offline
#4
baru daftar ebay ..dan tengah mengkaji...
so far saya dah terlibat dlm lelong.com dah 6-7 bulan..
memang ada hasil...hmm dapat lah 400 ke 500 sebulan...
pendapat saya untuk produk fizikal , pemilihan niche/barangan yang ingin di promosi mestilah berupaya mendapat utg 40% n above...
 
Top