Jom ramai kita exchage link...

Joined
Sep 18, 2009
Messages
340
Likes
1
Points
0
Offline
#1
jom ramai2 kita exchage link utk tarik lebih rmai pengunjung.
ini salah satu cara marketing yg agak berkesan.
sekiranya anda ingin bertukar link dengan blog saya di mykit.info bleh hubungi saya http://www.mykit.info/hubungi-saya/
tapi pastikan dulu anda telah masukkan link blog saya dahulu :)
 

kaya

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
463
Likes
0
Points
0
Offline
#3
nak letak jugak ,tp kena cukupkan 15 post dulu laaaa..sebab new user...heheh
 

uis

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
104
Likes
0
Points
0
Offline
#5
Ha ha ha kesian aku pun new user jugak... lagipun adsense tengah proses blog aku... lambat sangat...
 
Joined
Jun 9, 2007
Messages
295
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#17
nak letak jugak ,tp kena cukupkan 15 post dulu laaaa..sebab new user...heheh
kenapa new user kena cukupkan 15 post utk exchange link?
ramai pula kata gitu. ada peraturan ke? xfaham.
 
Joined
Dec 8, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
#19
nak letak jugak ,tp kena cukupkan 15 post dulu laaaa..sebab new user...heheh
Sama lah aku new user gak. Tapi tawaran ni mmg menarik

Rizalahmad, saya dah letakkan link dalam blog saya. TQ :D
 
Last edited:
Top