Jom JV Relaunch FOREXSEBENAR.COM [HOT X INGAT, KOMISEN + HADIAH HEBAT!!]

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam semua,

Berikut merupakan kedudukan top affiliaters TEKNIK FOREX SEBENAR V2 setelah 1 minggu jualan dibuka.



Persaingan sengit nampaknya di tangga pertama & kedua. Tempat ketiga agak jauh di belakang.
Komisen SEMINGGU RM1,000+. Kalau sebulan dah RM4,000+. Kalah gaji saya sebulan. Huhu :p

Bagi yang agak jauh di belakang, jangan risau. Ada baki 3 minggu lagi!
Teruskan menyusun strategi anda. Ni baru warm up nieh kan. Hehehe.
Jom teruskan usaha memburu hadiah2 lumayan yang disediakan allright =)

 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam semua,

KOMISEN ANDA SEMUA TELAHPUN DIBAYAR. SYABAS BETTE!! =)

Berikut merupakan kedudukan top affiliaters TEKNIK FOREX SEBENAR V2 setelah 2 minggu jualan dibuka.



Persaingan sengit nampaknya di tangga pertama & kedua. Tempat ketiga agak jauh di belakang.
Komisen 2 MINGGU RM1,700+. Kalau sebulan dah dekat RM4,000. Kalah gaji saya sebulan. Huhu :p

Bagi yang agak jauh di belakang, jangan risau. Ada baki 2 minggu lagi!
Teruskan menyusun strategi anda. Tak lama lagi cuti sekolah. Ramai nak pakai duit kan. Hehehe.
Jom teruskan usaha memburu hadiah2 lumayan yang disediakan allright =)

 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam semua,

KOMISEN ANDA SEMUA TELAHPUN DIBAYAR SEMALAM & HARI INI. SYABAS BETTE!!
ALHAMDULILLAH SAYA TELAH DIBERI KESEMPATAN UNTUK MENUNAIKAN JANJI SAYA
MEMBAYAR KOMISEN SEMUA ORANG SETIAP MINGGU TANPA GAGAL =)

Berikut merupakan kedudukan top affiliaters TEKNIK FOREX SEBENAR V2 setelah 3 minggu jualan dibuka.



Pendahulu pada masa kini ialah ejen baru iaitu Promosi, diikuti oleh ejen Like (juara cabaran sebelum ini) dan diikuti oleh otai trader kita iaitu Blueskuitu.

Nampaknya kalau kedudukan ini kekal, kita akan mendapat juara baru! =)

Kita semakin hampir ke destinasi iaitu 500 unit jualan keseluruhan.
Dalam 100+ unit je lagi. Come on guys lets do it! 1 MINGGU JE LAGI TINGGAL NIE


Saya janji akan memberikan support yang berterusan kepada anda.
Jom teruskan usaha memburu hadiah2 lumayan yang disediakan allright...

 
Last edited:

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam.

Ada tak affiliater yang sudi bagi komen ikhlas tentang servis saya sebagai
penganjur program affiliate ni?

Bukan apa, saya ni bukanlah IM ternama. Jadi orang nak JV @ jadi affiliater saya
pun risau gak sebab saya takde reputation.

Ada pernah saya dengan kes affiliater tak dibayar, soalan customer tak berjawab,
produk hantar lambat @ tak hantar langsung dsb.

Jadi, saya harap para affiliater @ pemilik sah TEKNIK FOREX SEBENAR V2 boleh
bagi komen ikhlas yer. Saya akan gunakan komen2 tersebut untuk memperbaiki
diri dan juga membina reputation dalam IM yang serba mencabar ini.

Terima kasih banyak2 =)


 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam semua affiliaters,

Kita sudah hampir sampai ke penghujung cabaran affiliate TFSV2. Tahniah kepada mereka yang telah mendapat komisen lumayan dengan menjadi ejen TFSV2. Komisen anda semua akan dibayar hari ini (Ahad).

Memandangkan cabaran ini akan berakhir pada 22 Mei 2012, saya ingin memaklumkan bahawa penjualan ebook TFSV2 akan dihentikan bermula 23 Mei 2012, tepat jam 12:00AM.

Komisen terakhir akan dibayar pada hari Jumaat minggu hadapan, bersamaan 25 Mei 2012. Jualan bagi penentuan pemenang akan diambil kira sehingga 22 Mei 2012, pukul 11.59PM sahaja.

Semua affiliaters diberi peluang selama 1 minggu untuk mengajukan sebarang kesilapan dalam pembayaran komisen. Jadi, segala komisen yang telah dibayar dianggap FINAL selepas 31 Mei 2012.

Teknik Forex Sebenar V2 akan dilancarkan semula, tetapi belum pasti lagi bila. Yang pasti, harganya akan dinaikkan seperti yang telah diumumkan sejak sekian lama dalam web, iaitu RM149.


Serentak dengan itu, satu cabaran lain akan diadakan. Hadiah lebih lumayan akan ditawarkan. Komisen lebih banyak akan diberikan.

Jadi, memandangkan harga bakal dinaikkan selepas ini, gunakan kesempatan ini sebaiknya untuk melonjakkan jualan saat akhir anda ketika harga masih RM99.00. Saya telahpun update minisite untuk memaklumkan perkara ini. Terima kasih.

Terima kasih kerana sudi mempromosikan Teknik Forex Sebenar V2 =)
 
Last edited:
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
Salam.

Ada tak affiliater yang sudi bagi komen ikhlas tentang servis saya sebagai
penganjur program affiliate ni?

Bukan apa, saya ni bukanlah IM ternama. Jadi orang nak JV @ jadi affiliater saya
pun risau gak sebab saya takde reputation.

Ada pernah saya dengan kes affiliater tak dibayar, soalan customer tak berjawab,
produk hantar lambat @ tak hantar langsung dsb.

Jadi, saya harap para affiliater @ pemilik sah TEKNIK FOREX SEBENAR V2 boleh
bagi komen ikhlas yer. Saya akan gunakan komen2 tersebut untuk memperbaiki
diri dan juga membina reputation dalam IM yang serba mencabar ini.

Terima kasih banyak2 =)


salam, ni komen ikhlas dari saya tentang Tuan JacKhalid, Teknik Forex Sebenar V2 dan Affiliate yang dijalankan oleh beliau.

Pertama kali say ingin ucapkan terima kasih kepada Tuan JacKhalid kerana telah memberi ebook review teknik forex sebenar v2 kepada saya.sungguhnya saya cuma ada sedikit ilmu umum pasal forex dan tak kenal menyeluruh lagi pasal forex..banyak juga khabar2 negatif tapi saya ambil pendekatan untuk menambahkan ilmu sahaja. "yela,nk trade mcm sifu Khalid memd tak mampu lagi tapi selepas saya membaca ebook teknik forex sebenar v2 ni..tak sangka, semua sungguh jelas dan mudah difahami.

Walaupun trader yang baru bermula saya jamin anda pasti akan lebih yakin untuk trade dengan adanya teknik forex sebenar v2 ni. Anda hanya buat pilihan terbaik sahaja.

Tentang tuan Jackhalid:
Saya rasa nama beliau dah tak perlu diperkenal lagi bagi kalangan trader malaysia. Pengalaman dan ilmu yang beliau miliki bukanlah calang2 ilmu dalam bidnag kewangan dan pelaburan.

Program affiliate:
Sebelum ni saya selalu hadapi masalah pembayaran affiliate lambat dan pernah juga satu komisen saya tidak dibayar oleh satu affiliate tapi biarlah kerana saya anggap itu pengalaman saya sehinggalah saya jumpa satu affiliate yang saya tak perlu tunggu sehingga berminggu-minggu, berbulan-bulan untuk dapat komisen jualan, hari-hari saya dapat komisen. Tapi Tuan Jackhalid dah buktikan beliau mampu tunaikan janji pembayaran affiliate antara yang tercepat dan memuaskan yang saya terima.wlwpun ini kali pertama saya kenali beliau dalam program affiliate saya sangat puasa hati.

p/s: walaupun beliau seorang yang lebih berpengalaman luas dan mempunyai ilmu yang banyak namun beliau juga seorang yang sgt merendah diri. Saya menjadi segan apabila beliau memanggil saya tuan, langsung tak layak saya dipanggil begitu oleh beliau. apapun saya ucapkan terima kasih dan tahniah di atas kejayaan ini.
 
Last edited:

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
salam, ni komen ikhlas dari saya tentang Tuan JacKhalid, Teknik Forex Sebenar V2 dan Affiliate yang dijalankan oleh beliau.

Pertama kali say ingin ucapkan terima kasih kepada Tuan JacKhalid kerana telah memberi ebook review teknik forex sebenar v2 kepada saya.sungguhnya saya cuma ada sedikit ilmu umum pasal forex dan tak kenal menyeluruh lagi pasal forex..banyak juga khabar2 negatif tapi saya ambil pendekatan untuk menambahkan ilmu sahaja. "yela,nk trade mcm sifu Khalid memd tak mampu lagi tapi selepas saya membaca ebook teknik forex sebenar v2 ni..tak sangka, semua sungguh jelas dan mudah difahami.

Walaupun trader yang baru bermula saya jamin anda pasti akan lebih yakin untuk trade dengan adanya teknik forex sebenar v2 ni. Anda hanya buat pilihan terbaik sahaja.

Tentang tuan Jackhalid:
Saya rasa nama beliau dah tak perlu diperkenal lagi bagi kalangan trader malaysia. Pengalaman dan ilmu yang beliau miliki bukanlah calang2 ilmu dalam bidnag kewangan dan pelaburan.

Program affiliate:
Sebelum ni saya selalu hadapi masalah pembayaran affiliate lambat dan pernah juga satu komisen saya tidak dibayar oleh satu affiliate tapi biarlah kerana saya anggap itu pengalaman saya sehinggalah saya jumpa satu affiliate yang saya tak perlu tunggu sehingga berminggu-minggu, berbulan-bulan untuk dapat komisen jualan, hari-hari saya dapat komisen. Tapi Tuan Jackhalid dah buktikan beliau mampu tunaikan janji pembayaran affiliate antara yang tercepat dan memuaskan yang saya terima.wlwpun ini kali pertama saya kenali beliau dalam program affiliate saya sangat puasa hati.

p/s: walaupun beliau seorang yang lebih berpengalaman luas dan mempunyai ilmu yang banyak namun beliau juga seorang yang sgt merendah diri. Saya menjadi segan apabila beliau memanggil saya tuan, langsung tak layak saya dipanggil begitu oleh beliau. apapun saya ucapkan terima kasih dan tahniah di atas kejayaan ini.
salam tuan Alkarim.

terharu sungguh saya baca. nak nangis pun ada. terima kasih yang tak terhingga atas komen tuan.

saya janji, saya buat selagi terdaya, panjang umur & sihat walafiat. sekarang kena bahagia masa antara
kerja & online business. bulan 7 @ 8 ni saya dah berhenti keje boleh mantapkan lagi support insya-Allah

terima kasih atas segala nasihat tuan dalam PM tu yer. saya akan buat apa yg tuan sarankan =)

p/s: komisen minggu ni dah dibayar jap tadi. masyukkkk..........



 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,473
Points
36
salam tuan Alkarim.

terharu sungguh saya baca. nak nangis pun ada. terima kasih yang tak terhingga atas komen tuan.

saya janji, saya buat selagi terdaya, panjang umur & sihat walafiat. sekarang kena bahagia masa antara
kerja & online business. bulan 7 @ 8 ni saya dah berhenti keje boleh mantapkan lagi support insya-Allah

terima kasih atas segala nasihat tuan dalam PM tu yer. saya akan buat apa yg tuan sarankan =)

p/s: komisen minggu ni dah dibayar jap tadi. masyukkkk..........




saya lagi terharu ni.. :) xlyk pun tuan nk pgl sy mcm tu. ptut sy yg pgl mcm tu kat tuan. apalah nk dibandingkan ilmu yang tuan ada kalau nak dibandingkan dengan saya.
 

JacKhalid

Newbie
Joined
Nov 23, 2009
Messages
490
Points
16
Salam semua,

KOMISEN ANDA SEMUA TELAHPUN DIBAYAR SEMALAM. SYABAS BETTE!!
ALHAMDULILLAH SAYA TELAH DIBERI KESEMPATAN UNTUK MENUNAIKAN JANJI SAYA
MEMBAYAR KOMISEN SEMUA ORANG SETIAP MINGGU TANPA GAGAL =)

Berikut merupakan kedudukan top affiliaters TEKNIK FOREX SEBENAR V2 untuk minggu terakhir
sebelum cabaran tamat pada hari ini (Selasa 22 Mei 2012)



Pendahulu pada masa kini masih lagi Promosi, diikuti oleh ejen Like dan diikuti oleh otai trader kita iaitu Blueskuitu.

Berdasarkan run rate semasa, berkemungkinan besar kedudukan ini akan kekal sehingga tamat cabaran =)

Walaupun jualan kali ini tak mungkin cecah 500 unit, saya tetap akan berikan hadiah2 lumayan yang telah dijanjikan sebagai penghargaan saya kepada para affiliaters

Saya janji akan memberikan support yang berterusan kepada anda.

Seperti yang telah diumumkan, forexsebenar.com akan berehat seketika sebelum kembali
dengan relaunch pada harga baru.

KEPADA SESIAPA YANG NAK JADI AFFILIATER UNTUK NEXT LAUNCH, BOLEH PM SAYA ORAIT.

Seperti biasa, hadiah lumayan yang bukan cikai akan menjadi habuannya. TQ dan selamat malam =)


 

netbizkad

freshman
Joined
Dec 9, 2011
Messages
51
Points
0
Salam.. Mr Jack Khalid ni memang best =)

Komisen tak pernah gagal dibayar. Tepat janjinya. Walaupun tak capai 500 sales, beliau tetap nak bagi hadiah kepada top affiliaters. Terima kasih dan semoga TFS terus maju bersama bosnye Tuan Khalid.

tQ
 
Top